Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.723
Cevap
544
Favori
1.203.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternetten aldığım için bir kısım problemler çözülürse sorun yok.

Benim için limitleme kilitleme mevzusunun bir önemi yok. Hoş sırt sertliği ayarlama var deniyor doğru bir kol var ancak neyi değiştiriyor ben çözemedim. Arkadaşlar özet geçiyorum.

Ortaya karışık bir koltuk yapılmış..

Boyun desteği var mı var. Bence ergonomik değil.

Bel desteği var mı var. Bence bu da ergonomik değil. Sert bir plastik, en azından pad beklerdim.

Sırt eğimi istenilen noktada kilitlenmiyor. Sertliği var deniyor ben anlayamadım.

Kolçakların hareketi mantık olarak çok güzel. Bunda da yumuşak bir plastik olmasını beklerdim. Bir tanesi problemi bendekinin çözülecek mi bakacağız.

Oturma süngeri ve hareketleri bence mükemmel.

Tekerlekleri yok, yürüyenini test edemedim.

Bir daha alacak olsam dediğim gibi 2000 TL lik modeli alırdım. Fazlası gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sertlik için o kolun ucu dönüyor olması lazım kitapçığında yazmıyor mu acaba mouda sağ tarafta bir kol var ve kolun uç kısmını çevirerek sertlik ayarı yapılabiliyordu diye hatırlıyorum Tulya da aynı olabilir denediniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 29 Kasım 2021; 2:1:56 >

varsa kullanan ikea markus ile karşılaştırabilir mi ?

• Arkadaşlar, Mee Too Fluid Motion Plus koltuğum teslim edildi ve bugün kullanmaya başladım. Koltuğu beğendim. Kalitesi yüksek. Tulya’dan kesinlikle daha iyi. Galiba çalışma koltuğu arayışım son bulmuş oluyor. Nurus da sipariiş ve iade konularında çok yardımcı oldu. Herkese kolaylıklar dilerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam merhabalar,

Ben de Tulya almıştım ancak tam olarak beklentimi karşıladığını söyleyemem, değişim sonrası hissettiğiniz farklılıkları belirtir misiniz. Hangi modeli almıştınız siz ce aradaki fiyat farkına değer mi?

İyi günler.

• Tulya’dan önce ucuz bir alternatif olsun diye Dağofis Tokyo almıştım. Bana biraz onu hatırlatıyor Tulya. Daha ucuz koltuklarla rekabeti hedefliyor sanırım. Başlığının kullanılmasının imkanı yok bir kere çok geride. Tulya yerine ofiste kullandığım Casella Tekno’yu tercih ederim.

Mee too sadece başlığının fonksiyonelliği için bile tercih edilir, bir de 8 derece öne doğru eğilebilen sırtlık da güzelmiş. Yıldız ayaklar da aluminyum olması güzel. Dengeli bir sandalye,

İki ayın sonunda galiba tamamladım sandalye sürecini. Başta IKEA’dan Markus veya Jarfvallet almış olsaydım bu konuyu daha erken kapatmış olurdum. Ama o dönemde bu koltuklar stokta yoktu. IKEA’nın dışında eve ilk defa başka markadan mobilya almış oldum. IKEA’nın ürün ve hizmetlerinden çok memnunum, o yüzden ufak tefek sorunlara gözümü kapatırdım. Çalışma masası olarak da Bekant aldım, geldi yarın kuracağım. Kısmet Mee Too’yaymış, bütçeyi çok aştık ama idare edeceğiz artık. Boyun ve bel ağrıları da rahatsız ediyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermano -- 30 Kasım 2021; 17:50:47 >

• ev için amazonda me too ve tulya modellerini sipariş verdim. me too'yu ofisten bildiğim için sıkıntı yok, eğer tulya idare ederse onu tutacağım fakat kurup denedikten sonra iade edersek nurus bunu iade alır mı, tecrübe eden oldu mu?

Ben de Tulya’yı kurup bir gün denedikten sonra iade talebi oluşturdum. Tek sorun yıldız ayağı koltuğun altındaki mile monte ettikten sonra sökmek imkansız ve o haliyle geldiği koliye sığmıyor. O yüzden Mee Too’nun kolisine koyup iade edebildim.

Bir de başlığı monte ederken; önce koliden çıkan kırmızı plastik bir parçayı başlık rayının altına koymak lazım. Ben o adımı atlayarak başlığı taktığım için sökemedim.

Bu arada Nurus kendi sitesinde hem indirimleri bitirmiş hem de zam yapmış, amazonda ise henüz zam yok sadece indirimler bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 1 Aralık 2021; 10:15:29 >

Dağofisten memnun musunuz hocam

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/80507608/matchspel-oyuncu-sandalyesi.aspx

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/10507616/utespelare-oyuncu-sandalyesi.aspx

• Tulya'dan ben şu anlık memnunum. Bu koltuk işi çok kişisel bir durum bence. Ben de asla IKEA koltuklarında rahat edemedim. Me too olsaydı daha güzel olurdu elbet ancak fiyatı bütçemi aşıyordu. 2450 TL'ye Tulya pro Support almış oldum ve ideal olduğunu düşünüyorum.

hocam ürün bu sanırım ama fiyat cok farklı duruyor ?

gittigidiyor
    XPrime King Fabric Oyuncu Koltuğu Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/xprime-king-fabric-oyuncu-koltugu-siyah_pdp_719899675

Aynı durumdayız.

teşekkür ederim bütçeyi 1.500e çıkardım file ve deri olmayan belim ve omzum için (pc başı 7 saat çalışıyorum) bi koltuk arıyorum

önerilere açığım...

https://www.hepsiburada.com/calitte-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-samurai-ss-serisi-kumas-p-HBCV00000POPC6

bu markayı bilen var mı mesela...

Hocam black Friday döneminde aldım, ben alırken kendi sitesinde de gittigiyorda da 1450 liraydı, Gittigidiyor'un kategoriye özel kendi indirimiyle düştü fiyat. Araştırmaktan çok yoruldum varsın mükemmel olmasın dedim verdim siparişi. Dün ya da belki bugün zamlanmış sanırım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.