Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (435. sayfa)

-
-
https://www.adoremobilya.com/t-relax-file-yonetici-ve-calisma-koltugu-koyu-gri arkadaşlar şu model hakkında bilgisi fikri olan varmı alt kısmı fileli olması çokmu dayanıksızdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojdescz -- 9 Kasım 2021; 3:19:21 > -
Bu da fena durmuyor.
https://www.hepsiburada.com/burotime-cozy-baslikli-calisma-koltugu-3d-kol-plastik-ayak-siyah-p-HBCV00000CAOCA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 8 Kasım 2021; 9:13:20 > -
bu kasımda da halledemezsek
daha da koltuk moltuk almam
herşey ateş bahası zaten bekledikçe de artıyor devamlı
-
Aynen aldık aldık, bir daha bulamayız bu fiyatları.
-
Geçen sene Adore VLT-380 almıştım, son birkaç ayda koltuk mekanizmasının beşli ayağa oturduğu yerden sallanıyor ve canımı sıkıyor.
Tam oturmuyor gibi ama elimle falan bastırdığımda daha aşağı geçmiyor o boru plastiğe.
Başına gelen var mı illa garantiye mi göndereyim? İstanbul Avrupa yakasındayım.
-
Bu da iyi duruyor, firmanın müşteri ile ilgisinin iyi olduğu yorumları var. Firma elemanları gelip kendi kuruyormuş sanırım. Birde o gördüğümüz Çin malı modellere benzemiyor, mekanizması bile onlardan farklı duruyor.
https://www.hepsiburada.com/burotime-comfy-baslikli-calisma-koltugu-3d-kol-krom-ayak-siyah-antrasit-p-HBCV00000CAO9U
-
Yazdıgınıza ve burotime cozye baktım bugün netten araştırdım yani. Oturma derinlikleri comfynin 1.5 cn falan daha kısa. Genel itibariyle comfyi beğenmiştim ama şu an cozyde de comfyde de sepette yüzde 10 cıkınca 1500e cozyi patlattım artık yeter diyerek.
Umarım memnın kalırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar gittim bende oyuncu koltugu aldım 3 gündür bakıyorum saatlerçe 1000 2000 arası adam akıllı ofis koltukları yok bende ozaman oyuncu koltugu alayım bari daha geniş oturayım dedim güzle ofis koltugu için 3000 bütce şart gibi inş pişman olmam okadar gömdüm oyuncu koltuklarına gittim bende aldım mecburide olsa asla büyük konusmamak gerekiomus :D
-
Şöyle evladiyelik, gerçek deri bir bilgisayar koltuğu yokmu bildiğiniz?
-
Yaptırtabilirsiniz ancak tuzlu olur diye tahmin ediyorum.
-
amazon'da thermaltake'in koltukları var gerçek deri ama kargo ve gümrük çok tutuyor. Pek yorum yok koltuk hakkında, olanlarda iyi değil.
-
Bu tüm sandalyelerde var bence çok takılmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkürler, almayı düşünüyordum.
-
O paraya göre çok kötü gözüküyor hocam aman diyeyim.
-
Aynen hocam ya bugün xDrive Sancak'ı 1099'a gördüm ama almadım ya, oturma yeri geniş olan bir model bakıyorum.
-
O kadar parayı file sırtı olan bir şeye vermek içimden gelmiyor ya, ne kadar sağlam olursa olsun dayandığın zaman bir çekingenlik oluyor 80kg+ 185cm+ için özellikle :)
-
Bu sandalye bu fiyata ciddi bir fırsat. Jarvfjallet almamış olsaydım bugün bunu ısmarlamıştım.
-
Hocam jarvfjallet bulamıyorum online mağazalarda onun yerine bunu alsam aynı kalitede olur mu?Boyum 170.
Edit:Dayanamadım söyledim.Kalmaz filan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 10 Kasım 2021; 5:35:26 > -
Bence almakla çok doğru bir tercih yaptın. Beğenmediğin an aldığın fiyattan hatta karla bile satılabilir. Bence rahat edeceksindir.
Jarvfjallet konusunda ise daha önce yazmıştım. Jarvfjallet artık sadece tek model olarak Türkiye'ye gelecek şeklinde bilgi almıştım Ikea'dan. Jarvfjallet almak için mecbur mağazaya gitmek gerekiyor. Kalan stokları eritiyorlar kolçaksız/kolçaklı süngerli modelleri internetten alamıyorsunuz. Minderi deri ve kolçaklı olanının satışı internetten olabiliyor. Markus'da ise her model var ve internetten de satış var.
Boyum 183cm . Mindere sığamama gibi bir problem yaşamadım (minderin ileri alındığı şekilde) lakin minderin rahatlığı 6/10. Uzun saatler bilgisayar başında geçirecekler için gönül rahatlığıyla tavsiye eder misiniz sorusuna net bir yanıt veremem. Bazen rahat edemiyorum, bazen rahat ediyorum. Genel olarak 6.5/10 veririm. File kısmı başarılı, malzeme kalitesi başarılı ama fiyatların arttığı bu ortamda gidin alın diyemem. İmkanınız varsa gidin deneyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X