Şimdi Ara

BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
25
Favori
100.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
441 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende yaş ilerledikce online oyunlardan uzaklaşıp single oyunlara sardım ps4 ün exc oyunları çok iyi film gibi oyunlar yapmış adamlar. Ps4 kiralayıp exc oyunlara bakmanızı öneriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 19 Ocak 2020; 12:49:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Hakaret kısmına katılmıyorum ama bf1 ben sürekli oynadığım tek oyun. Yaşım 35 ve prehistoric zamanından beridir oyun oynuyorum. Her türü ve diablo 2 den elder scrolls online'a kadar hemen her mmorpg oyunu oynadım. Bf1 türden bağımsız oynadığım en iyi oyun, ki kendimi fps oyuncusu olarak tanımlamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaş ile de alakalı olabilir. Dünya kadar oyun var steam'de. Cs go pes2020 oynuyorum bir tek.
    Ps4 öylesine duruyor diye kardeşime gönderdim.
    5-6 sene önce skyrim warband gibi oyunları sabah akşam oynar kasardım. Sarmıyor dediğiniz gibi.
    2 3 maç atıyorum pes. 1-2 rekabetçi. Tamam diyorum tadında bırak artık (:
  • Zamanında deli gibi quake2 oynardık. Çevirmeli bağlantı vardı sonra kablonet gelmişti. Arkadasla pcleri tasirdik birbirimizin evine sırf oyun oynamak için günlerce kapı dışarı çıkmadan cikmazdik. Sonra ve CS maceraları ardından LoL derken son 2 senedir PC başına oturmadim sanırım. 2 çocuğum var evde bir laptop bir masaüstü var. O bilgisayar koltuğuna oturduğumda bile yoruluyorum :) şimdi çocuklarla yattigim yerden brawl stars oynuyorum. 30 yaşından sonra insanın üstüne bir ağırlık çöküyor resmen. Şuan 33 yaşındayım 40 ta muhtemelen sadece okey oynarız telefondan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN

    Başka bir account ile para yağdırmıştım, en fazla paralar silinir ban yemem de ben talep etmediğim halde bi anda param 25 milyon artmıştı oyunda. Ben ne yapabilirim ki?
    Ona bir şey olmaz sanırım da kendi kendine attıydı bizimki. Ondan wipe çektiler. Herşeyi gitti.

    Keşke biri bana da yağdırsa diye bekledim ama hiç olmadı 😁.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1070 var bende eskisi gibi zevk almıyorum .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende aynı sorundan şikayetçiyim. Herkesin söylediği gibi artık büyüdük fakat bu tamamen büyümemizle alakalı bir şey değil. Bence yeni oyunlarla alakalı bir durum, sanki yeni oyunlarda bir şeyler eksik ve oyunlar tamamen para kazanmak için üretiliyor. Oyun güzelse bile bir şeyler yanlış oluyor ve biz çocukken bulduğumuz içeriğin grafikleri ve oynayışı geliştirilmiş versiyonunu oynuyoruz. Örneğin gta 5 te yaptığımız çoğu şeyi gta san andreasta zaten yapabiliyorduk, gta 4 devrim oldu ve gta 4 ten aldığım o zevki gta 5 ten alamadım çünkü çok devrimsel şeyler olmadı. Gta online desek oyuncu eşleştirme problemi olan ve sana oyun içinde içerik satmaya çalışan bir sistem(Evet para hilesi yaptım). Forza horizon 4 de farklı değil. Oyun online ama online oyuncularla doğru düzgün oynayamıyorsun, lig yarışına girmediğin sürece yarışlara kimse gelmiyor kolay kolay veya haftalık yarışlardan biri değilse. Ben bunları zaten eski oyunlarda da yapıyordum demem o ki yeni bir şey yok sadece grafikler ve oynayış iyileşti gerisi aynı. Ve aynı şeyleri defalarca yaptığımız için sıkılıyoruz, Witcher için bir şey diyemeyeceğim çünkü tarzım değil. Aynı şekilde videolar da içi boş şekilde üretiliyor, clickbait ve reklam kokulu bir biçimde. Artık bilgisayar olayının suyu çıktı.

    Tavsiye istersen, kendine oyunlar için arkadaş grubu oluştur veya bu tarz gruplara katılarak topluca bir şeyler yapın.




  • yalnız kalmışsın ondan kaynaklı; grup olunca yine zevkli oluyor hep beraber bütün moruklar rekatine PUBG (steam) oynuyoruz." 32+ "

    yada bizim gibi psiko bir oyuncu değilmişsin neyse çoluk çocuk varsa biraz ilgilen sonra yine dönersin.

    evli mutlu oyuncular topluluğu:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 19 Ocak 2020; 13:35:29 >
  • Yakuza 0 oynamaktan da zevk almazsan oyun oynamayı komle bırak bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_devil33

    Gtx 1080ti lı sistem var şuan oynadığım tek oyun pes2020 online .... oda günde 3-5 maç
    sistem harika tat alacak ortamı mekanı siz yaratacaksınız 1080 ti candır :)

    PES 17'den beri CSGO'nun yanında sonra PUBG'nin yanında aldım oynadım en az 800 saat ortalama. En son pes 2020 aldım ilk 100 deydim en son kimse oynamayınca arkadaşlardan sarmıyor onları yenmek için aldım :) bir daha da almam zaten. MYclub cidden zaman istiyor. Yaşlandım kaldırmıyor bünye. Rekabetçi bir yapım olduğu için böyle düşünüyorum.

    Diğer arkadaş ve sizin gibi çok salmadım.

    Tadımlık arkadaşlarla bir PUBG efsane sarıyor geri kalan zamanda Co-op yada single oyunlar.

    34 yaşındayım zevk alacak ortamı yaratacak oyunları bulacak yada arkadaş grubuyla takılacaksınız yoksa olmaz.

    Çukurova Üniversitesinden hocam 45 yaşında halen oynuyor valla. Hemde iyi oyuncu.




  • Bunun yaşlanmakla ilgisi yok, tüketmeyle ilgisi var bence. 20 yaşına kadar oyun oynama fırsatı olmamış bazı arkadaşlarım vardı, kendilerini yıllarca oyuna gömdüler. Biz erkenden tükettik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede aynı sorun var zaten 5-6 aydır pc sizim bozultu sattım parçaları şimdi de sadece işteyken laptopta takılıyorum böyle sadece Mlegends oynuyorum suan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Konuyla alakasız ama nasıl içiyorsunuz o öksürük şurubu gibi içkileri hayret ediyorum. Bi ara tekila geldi bir yerlerden içmemle rafa kaldırmam bir oldu. Sanki kolonya içiyormuş gibi hissettim...

    Hayatımda gördüğüm tadı en rezil olan şeyler hep içkiler olmuştur. Kendimi zorlasam bile içmem mümkün değil.
    Ilk basladigim zamanlar tadi cok kotu geliyordu, zar zor iciyordum ama 4-5 yildir surekli icince insana normal gelmeye basliyor artik bir yerden sonra.
    En hafif icki birayi dahi icemiyordum zamaninda, simdi tadi maden suyu gibi geliyor. Vodkayi meyve suyu doldurup zar zor icerken simdi sek icip yaninda meyve yiyorum, obur turlusu migdemi bulandiriyor mesela.

    En basit ornekle eskiden yemek secerdim, simdi yemek dahi secmiyorum ickilere alistiktan sonra. Surekli hale getirince bu olayi insanin agiz tadi degisiyor.




  • Firewatch oynamayanlarınız varsa öneririm. Tek başınıza kafa dağıtırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Need for speed most wanted ilk çıktığı zaman onboard ekran kartıhla 640x800 çözünğrlükle çamur gibi ultra low grafikle sabahlara kadar oynayıp bitirmiştim okadar keyifli geliyorduki anlatamam şimdi bilgisayarın babası var ama 1 2 saat oyun oynayıp aynı arkadaş gibi ultrada açıyormu kaç fps alıyorum diye bakıp geri kapatıp rgb efektlerini izliyorum :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

    büyüyosun işte,25+ olup oyun mu oynican bi de bilgisayarda
    ne yapacak söyle de yapsın naçizane fikirlerini. Merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    Olm seni dışarıda yağmurun altında kalıp hafiften kurumuş rulo halindeki gazete kağıdı ile döverim! Islak ve çamurlu kağıt parçaları yüzüne yapışır ağzına burnuna girer BUNUN YAŞLA NE İLGİSİ VAR ARKADAŞ BEN 27YİM HALA OYNUYOM NOLMUŞ YANİ

    Alıntıları Göster
    Adamsın :)

    ama fikirlerini çok merak ediyorum arkadaşın 25 yaşından sonra ne yapıyormuş.




  • 3-4 sene öncesine kadar arkadaslarla deli gibi cs go oynardık. Daha sonra Rust diye bir oyuna başladık 2000 saat steamde oynama sürem oldu. Ardından Pubg çıktı 1.5-2 sene de onu deli gibi oynadık.Kesinlikle gamer hayatımın en zevkli dönemleriydi.Ortalama bir pc vardı.2 hafta önce 7.5 a 5700xt ryzen 7 3700x li kasa topladım.10 saat falan açıp oyun oynamamısımdır. Şimdi tekrardan arkadaslarla pubg, cs go, apex, rainbow falan indirip bi oynıcaz eski günler kadar olmasada az bi tat verse o ortamı hatırlatsa yeter be
  • Eskiden oynamalara doyamazdım geçen sene sıkkınlık vermeye başlamıştı pc kasımda da sattım şimdi araba n manita hayatı online pc de sadece yarım saat civarı takılıyorum o da sahibinden
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.