Bildirim
Yaş 26 27 den gün aldık artık hiçbir oyun sarmıyor akşamları sadece fifa atıyorum biraz okadar, hem güzel oyun yok hemde oyun olsa bile oynayacak motivasyon ve zaman yok.Ülkenin hali ortada bu mutsuzluk ile insanın bırak oyun oynamak hiçbir şey yapası gelmiyor içinden.
|
Oyundan zevk alması azalan nesil genelde 25 + ve/veya 30 üzeri yaşı olandır. Bu nesil genelde ekonomik olarak orta ve alt sınıf nesildi, çok gezemedi, çok etkinlik yapamadı; sarılacağı zevk alacağı ve yeni çok az şey vardı oda bilgisayar oyunlarıydı. Bu nesil ayrıca oyun dünyasının gelişimini de gördü. 1990-2008 yıllarına kadar çıkan oyunlar türü belirleme özelliğine sahipti, ilkti ve lezzeti de çok güzeldi. Sonraki yıllarda oyunlar durağanlığa, tekrara girmekle beraber bizlerin de büyümesiyle beraber oyunların dışında da bir dünyanın çeşitliliğini görmemiz-tatmamız var olduğunu öğrenmemiz ve ayrıca küçükken saldırdığımız her oyuna büyüyünce kendimizi keşfedip oyun türü seçmemiz sebebiyle artık oyunlar tat vermemeye başladı.
Peki son yıllara ait güzel oyunlar yok mu, var tabiki de lakin yukarıda bahsedilen sebeplerden ötürü o güzel oyunların da hepsini oynamasakta bir kaçını oynuyoruz hala. Durum bundan ibaret velhasıl. |
iamburak demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
işte 27 yaşında hala oyun oynar durumda olunca böyle oluyo
şaka yapmıyorum ben seni 15-16 yaşında zannediyordum yazma tarzın ve dilinden dolayı,aklımda böyle kalmışsın |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 19 Ocak 2020; 2:16:54 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 19 Ocak 2020; 2:22:13 > |