Şimdi Ara

BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
941
Cevap
25
Favori
103.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oyundan sıkılınca diziye veriyom kendimi dizi bitince oyuna böyle bi kısır döngü içindeyim eskiden cebimdeki son parayla cafeye girer pleysteysın 1le gol atmaya çalışırdım şimdi 4ü var içimden gelmio yaş ilerledikçe istek heves zevk azalıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden oyuna ulaşmak zor ama oynamak aşırı eğlenceliydi. Grafik bile yoktu atarilerde. Atariden hediye gelen PS1'e geçtiğimde Şahin'den inip Bugatti'ye binmiş gibi olduğumu hatırlıyorum. Üstelik atariye kaset, PS1'e cd alacak parayı da zor buluyorduk. Şimdi işim var, 9 k laptop var, Steam ve Origin'e ulaşmam saniye sürmüyor. Ancak eski zevki, bazı anlarda alıyorum. Oynamayı çok istediğim oyunu ele geçiriyorum, ilk gün bayağı eğlenceli oluyor, bir süre sonra FIFA dışında diğer oyunlarda bir şey oluyor. Tam olarak bıkkınlık var da diyemem ama bir tuhaflık var gibi. Yine de arada yeni alıp oynuyorum ama bir şey eksik sanki. Üstelik grafikler, 20 yıl önceye göre evrim geçirdi.
  • Oynadığım oyunlar cod2 ve cod4 sd multiplayer
    İlk çıktığından beri
    Xfire zamanları neydi öyle
    Hakikaten yaşlandık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayni dertten ben de muzdaribim bi heves aliyorum sonra hemen sıkıyor. Kendimi youtube un sacma dehlizlerinde buluyorum. İşin garibi film izlemek te keyif evermiyor artık. Sinemaya gideceğime ev de izlerim diyorum. 2mb ekran kartlı 4.3gb harddiskli ilk pcm ile oynadigim halflife tan inanin rdr 2 den daha keyifliydi veya leş grafiklere sahip bf 1942 ile aldigim keyif bf 5 in on katı diyebilirim. O zaman o kotu grafikler bize simdinin rdr 2 si gibi geliyordu ah be. 700mb oyun yukledik mi ulan ne yer isgal ediyor pc de diyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 20 Ocak 2020; 22:58:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı ben rtx 2080 li pc var steamde 1200 den fazla oyun var ama hiç bir oyunu oynayasım gelmiyor nette gezinip duruyorum sadece.

• Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Yıllardır ekran kartı yokken oyun oynadım, ekran kartı alınca daha da hype olurum diyordum ama hemen hemen ekran kartını aldığımdan beri 1-2 oyun anca bitirmişimdir. Yaklaşık olarak 10 ayda bitirdiğim oyun sayısı bu.
  • Semmellow kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    Acer V7 Nitro Core İ7 4710hq 3.5ghz-16gb Ram-1tb Hdd-17.3
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-v7-nitro-core-i7-4710hq-35ghz-16gb-ram-1tb-hdd-173-2gb-w81-notebook.html

Şundan alacağım 2.el nasıl ???
  • Aynı problem bende de var universtefeyken sabahlara kadar stratejı kasıyorduk şimdi yas 35 oldu cocuk var calısıyorum.2 sene once ps4 aldım yok.pc de eskiden deli gibi oynadıgım oyunları kurdum oynamaya calıstım yok.Kafa sürekli mesgul rahatlık yok artık ben ona yoruyorum.sıkılıp bırakıyorum 15-20 dk sonra.Sattım ps4 u 6ay sonra durdugu yerde olmesın oynamayacağım oyunlara para vermeyim diye.

• Çıkan oyunlar beş para etmez o yüzden eskiden 5 oyundan 4ü kaliteydi her oyunun kitlesi vardı şimdi öyle mi popüler ne varsa şişiriyolar.

• kafan rahat olmadıktan sonra malesef oyunlardan zevk alamıyoruz hocam.iş,güç,okul stresi,ülkenin gidişatını da göz önüne aldığımız da malesef zevk alamaz duruma geliyoruz.
  • bazen bu fikire bende katılıyorum.PC yi toplayalı 3 ay kadar oluyor.Büyük heveslerle topladım çünkü oyun oynamayı çok severdim her ne kadar sahip olduğum pc ler hep oyunları en düşük ayarlar da 30-40fps ile oynatırdı max.O yüzden iyi bir pc içimde kalmış bir hevesti.O hevesimi almak için işe girdiğim gibi pc topladım.Çok oyun oynadığım lise dönemlerinde de derslerim çok iyi olduğu için evdekiler laf etmezdi.Hiç kafamdan daha çok çalışmalıyım geçirmedim.Aslında taaa lise de olduğum dönemler 10 sene önce kadar abim babamın aklına girmeye çalışırdı.Okan'a istediği pc yi alalım baba çok yetenekli oynuyor.Kıçı kırık pc ile bile girdiği her oyunda 1. liğe oynuyor diye.Haklıydı cidden öyle bir durumum vardı arkadaşlarım arasında veya online bir oyunda en düşük fps ye hep ben sahip olurdum ama oyunlara doğuştan gelen bir yetenek mi diyim artık ne diyim hep bir yeteneğim oldu.Girdiğim her oyunda türü farketmez - rts-fps-moba-mmo her ne olursa kesinlikle zirveye oynardım.Babam tabi oyundan bi b.k olmaz dedi.Belki haklıydı belki haksız bunu hiç bir zaman bilemicem :D belki desteklese pro bir oyuncu olur veya en kötü beni ünlü bir yayıncı olarak görürdünüz :D ama kısmet olmadı artık yaşta oldu 26.Çokta umursamaz oldum oyunlarımı hala keyfine oynarım.Oynadığım hiç bir oyunu ciddiye almam.Kazanmak kaybetmek umrum da değil.Tek hedefim eğlenmek oldu her zaman.Hala da öyle yok LoL de - cs:go da en üst lige çıkmışım vs umrumda değil xD zaten oynarken istemeden en üst lige çıkıyordum :D
    Her neyse ben hala oyun oynuyorum.Ama artık çok uzun olmayan kısa single playerlar ve arkadaşlar ile oynadığımız multiler var sadece.O da arada sırada.Belki günde 1-2 saat belki 0.

• Aynı dert bende de var.Yaş 22 hayata dair gündelik sorunlardan kafam hep dolu,gelecek kaygısı da var bu yüzden pek elim gitmiyor.Jedi Fallen Order indirdim 2. gezegene geldim kaldı öyle duruyor,en son ne zaman bi oyundan keyif alarak oynadım hatırlamıyorum.Sanırım DMC 5 di baştan sona bitirdim bitirdiğim ilk DMC oyunu oldu.Hem single hem multi oyunlar artık eskisi gibi de değil güzel oyun nadir çıkıyor.Witcher 3 ü bitirdiğimden beri keyif alamıyorum oyunlardan zirvede kaldık valla.
  • bende aynı durumdayım. cs giriyorum 1 maç atıyorum sıkılıyorum kapatıyorum direkt. pubg desen 30dk anca oynayabiliyorum o da sıkıyor. pc'yi satip ps4 alip fifaya baslamayı dusunuyorum belki o sarar.
  • Strateji oyunu denedinmi hiç ? ben mesela yılların oyunu Company Of Heroes 2 oynuyorum çok keyif veriyor

• papaz her zaman pilav yemez. bir şeyi ŞEYİNİ çıkarana kadar kullanırsanız bıkarsınız. bu oyun veya farklı bir canlı/cansız nesne olabilir. hatta eşiniz bile olabilir :)
  • 43 yasındayım. 1996 yılından beri oyun oynarım. Hiç ara vermedim. gun geldi azaldı bazen cogaldı vs gundemdeki oyunları hep takıp ettim sevdigim tarzları hep oynadım.
    Bazen sıkılıyor ama insan, ara vermek istiyor, ben de kendımı cok yormadan oynuyorum. bıraz oyun bıraz dizi/ film vs seklınde.

Sevdıgın arkadaşlarınla multiplayer oynayınca keyıflı. Konusarak sohbet edıp geyık yaparak oynayınca zamanın nasıl gectıgını anlamıyorsun bıle.
  • dostlar yaşlandık.. geceler boyu oynadığım ets2 css csgo cs16 yüxüne bile bakası gelmiyor insanın..

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    cod2 mp var mı halen. hile doluydu ..

önlem alındı mı ??
  • hmm bunama belirtileri.
  • En önemli şeyi kaybettik! HAYALLERİMİZ!!!

Bende 90 lıyım. Teklonojiyle eş değer zamanda büyüdük bizim nesil. Teklonoji heyecanlıydı yeni çıkan birşey ilk oluyordu merak ediyorduk, hayal ediyorduk, deneyince haz alıyorduk, mutlu oluyorduk. Neyse uzatmayayım en değerli değerimiz gitti bence, o da Hayallerimiz...

Bu monotonluğa giren ve sorun kendin de olduğunu sanan biriydim. Şükür değilmişim. :D
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.