Şimdi Ara

BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
25
Favori
103.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10k lik PC var . 3 saatten sonra oynadığım oyun bayiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş ve gelecek kaygısı bu ikisi büyük etmen. Bende aynıyuım ama yeni nesil yaklaşıyor olur kıpırdanma heves.
  • Yaş 43 Atariden beri oyun oynuyorum, hiç hardcore oyuncu olmadım ama hep oyun oynadım, evli, çocuklu vs fark etmedi, normal sınırlar içinde oynadım hep... ama son yıllarda artık hayat o kadar zorlaştı ve keyfi o kadar kaçtı ki her şeyin, dönüp PC başına geçecek boş zamanı bulduğumda içimde oyun oynamaya hiç heves olmuyor, sırf oyun değil, youtube bir iki adam gibi video falan derken, boş boş bakarken buluyorum kendimi ekrana.
    Ps4 de var, dur biraz açayım hazır herkes uyurken dememden 30 sn geçtikten sonra hevesim kaçıyor, keyif almayacağımı biliyorum, dışarıdaki hayatın hala aynı boktanlık ve kalitesizlikte olduğu aklıma geliyor, faturası, kirası, işin gücün derdi derken kuruyorum resmen...
    Switch bile aldım lan, hem de kırık modelinden... oyunları indir yükle cfwsiydi dongleydı derken o da boş boş duracağı yere geçti...

hiç noktasına virgülüne dokunmadan konu hakkında yaşadıklarımı ve hissettiklerimi yazdım agalar, biz büyüdük ve kirlendi dünya lan resmen... gene darlandım bak... Dipnot: D vitamini eksikliği Depresyona sebep oluyormuş.

• malesef bende öyleyim.
  • LoL türkiyeye geldiğin de 15-20 fps ile oynuyordum.Şuan FPS iyi ama kalite düşük.

• Bir ay önce ps4 aldım içinde 20 en güncel oyun gow4 ve uncharted bitirdim şimdi açasım gelmiyor bi süre sonra bayıyo. 3 yıl metin2 iki yıl cengizhan2 oynamış biri olarak gerek telefon gerek ps pc artık hiçbi oyun uzun süre sarmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende benim gibi olan var mıdır diyordum.
    Bırak oyunu, çoğu şeyden zevk alamıyorum. Sevişmek dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Şimdiki nesil çok şanssız.Her sektörde müthiş bir tüketim çılgınlığı var.Kullanılan ilaçlar bile devamlılık sağlanacak şekilde tasarlanıyor.Bütün teknoloji her ay güncelleniyor,tamamen tüketim amaçlı teknoloji üretiliyor.Gaming phone lar çıktı en son.Daha birini almadan yenisi trend oluyor.Dizi film oyun sektörü de aynı şekilde.Netflix i örnek verelim : Ne uğraşıcaz senaryoyla deyip dayıyolar sjw yi biraz da PR çalışması yapıp 5 sezon dizi çekiyolar.

İnsanları her alanda kalitesizliğe alıştırdılar.Hiçbir şeyin vasfının önemi kalmadı.Hersey şekilci oldu şu an.

Alıntıları Göster
    Bir tepki gelmediği sürece de böyle gidecek maalesef

• Git adam gibi hikayesi olan oyun oyna heavy rain mesela
    açık dünya,yarış oyunları bitmez..sıkar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Nerden başlamak lazım hocam?

Alıntıları Göster
    Biryerden başlamak lazım. nereden olduğu fark etmez. Herhangi bir dil seçilir. Herhangi bir udemy kursu, pluralsight, acikakademi,geleceğiyaanlar.turkcell,... bir sürü kaynak var. Bir sürü kitap var. Birini seç başla.

Misal ben yeni bir dili nasıl öğreniyorum. Öncelikle bir şey yapmak istiyorum. Misal YemekHanede bu gün en yemek var gösteren mobil uygulama yapmak istiyorum. Sonra kendime de en uygun teknolojiyi seçiyrum. Bunu yaparken fazla oyalanmıyorum. bir kaç saatlik google araştırması ve medium okuması sonrası seçimi yapıp ilerliyoruz. Sonra en kısasından bir udemy kursu. Bildiğim yerleri atlıyorum. (siz atlamayın be 8+ yıldır yazdığım için OOP dersleri gibi ortak konuları atlıyorum) Sonra max 1 haftada çalışır bir uygulamam oluyor. Sonra başka bir fikri canlıya alıyorum. 3-4 proje yapınca zaten ne yöne gideceğiniz belli oluyor. Önemli olan sabırlı olmak ve bir şey yapmayı seçmek. Yoksa adam gidiyor java öğreneceğim diye for while if class object öğreniyor ama birleştir bir şey yap dediğinde tıkanıyor. Dil bir araç onunla bir şey yapmayı hedeflemelisin, kücük kücük de öğrendiklerinle bu sorunu nasıl çözerim diye düşünerek birleştirmelisin.

Biraz elin kod tutunca CodeWars hackerrank gibi kaynaklarda bulmaca cözer gibi kod proglemleri çözüp farklı bakış acıları geliştirebilirsin. başla üret canlıya al, iyileştir , baika bir tane yap. Bu döngü öğretir. GEnelde olansa insanlar gaza geliyor. Hangi dili seçsem diye konu acıyor, gidip 4-5 kitap alıyor sonra öyle rafta kalıyor.

• O kadar yazmışsınız oyun öneren yok oyun önerin bari agalar belki fikrimiz olur.
  • Son yıllarda sürekli fallout ve skyrim oynadım.

Hile kodlarını yazıp ölümsüz oldum. Saatlerce dağ bayır gezdim. Sonunda bitti.

Şimdi tekrardan başlayacağım.

Yaş 45.
  • Yaşım 39 ben de benzer durumdaydım. kendime Facebook ve twitchte kanal açtım açtım, bir kaç discord kanalında arkadaşlar edindim. Online olarak pubg lite, rainbow six siege ve arada sırada dota2 oynuyorum. Bu şekilde oyun oynama hevesim yerine geldi. Ayrıca izleyenlerin begenileri takip etmeleri ayrı bir güzel oluyor. Yani oyun oynamak için yayın yapıyorum ve çok eğlenceli oluyor. İmkanınız varsa siz de canlı yayın açın kesinlikle bende işe yaradı.
    https://www.facebook.com/pintiben/

• Artık bir şeyler yapmanın zamanı gelmiş ya da senden geçmiş.
  • Çünkü oyunlar hep birbirinin kopyası, vurdulu kırdılı oyunlar. Millet şu pubg ye bayılır mesela ben hiç sevmem, zaten yeterince savaş oyunu oynamışız artık bayıyor. Mesela böyle bi uncharted 4, until dawn, detroit: become human gibi oyunlar, oldukça değişik oyunlar.
  • Yaslandikca biseyler uretmenin hazzina gecis yapmali. Ufacikta olsa.

• Kesinlikle aynı şey bende de var. Seneler önce hevesle topladığım bilgisayarımı şimdi satıyorum. Ufak bir laptop alıp film/diziye vuracağım kendimi. Oyun oynamak artık yoruyor.

• FormationClouds17 F kullanıcısına yanıt
    Al bendende o kadar... Fifa 99 ile başladım oyun serüvenime bi beş senedir bilgisayarım eskimişti. Eylül ayında yaklaşık 1 senelik heyecanla RTX'li oldukça kallavi 10 Bin TL'lik sistem topladım.
    Zaman zaman BF5 BF1 gibi hatta Fifa 20 vs gibi oynayamadığım oyunların hepsini oynadım ama o eski tadı vermiyor artık. Kitap okumak daha çok keyif veriyor ki bunu diyen ben günde 8 saat bilgisayar oynardım küçükken, sabah 7 de kalkar bilgisayar başına oturur okuldan geldiğinde ilk yaptığı şey bilgisayarın başına oturan ben...
    Neden böyle oldu anlayamıyorum,keşke bu sistem yerine PS4 alıp geçseydim diyorum
  • Yaş faktörü ve bir de artık her şeyi hızlı tüketiyoruz. Eskisi gibi değeri yok maalesef...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C2E26CFC3

Son yıllarda sürekli fallout ve skyrim oynadım.

Hile kodlarını yazıp ölümsüz oldum. Saatlerce dağ bayır gezdim. Sonunda bitti.

Şimdi tekrardan başlayacağım.

Yaş 45.
    Ruh hallerimiz benzer demekki bir süre sonra özgürlük arıyoruz oyunlarda Stalker, Skyrim, Fallout new vegas, Gta 5 görev yapmadan orda ne var burda ne var açık dünya dağ bayır şehir geziyorum
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.