F

Çavuş
31 Ocak 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 92 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar Vodafone 8 GB internetli paketine 39 lira ödüyordum. Uyumlu 8 sanırım adı ya da 6+2 falan. Taahhütüm ay sonunda bitiyor. Yine bu fiyat civarlarında paket önerecek var mı?
Sinekkaydı tıraş seviyorum jilet ile. Şu an 200-250 lira bütçem var bir tıraş makinesi arıyorum teşekkürler. Ölücüler göreve.
Warzoneda oyun arkadaşı arayanlar nicklerini aşağı yazıp birbirlerini ekleyip eğlenceli vakit geçirebilirler.

Raedmoss#2500 benim nick eklerseniz oynayabiliriz.3 kişi oynamak ve armor önemli :)
Bot almayı düşünüyorum yakın zamanda Cat ya da Harley ama fiyatlar uçmuş ne zaman düşer fiyatları ya da önerisi olan var mı siyah bakıyorum.
Radeon Settingsi açamıyorum açamadığım gibi manuel güncellemede yapamıyorum %2'de kalıyor.Ekran kartı RX580 teşekkürler.
İzlediklerimin hepsi bitti yayınlanan yere kadar.
1.Game Of Thrones
2.Vikings
3.Peaky Blinders
4.The Witcher
5.Stranger Things
6.Mr.Robot
7.How I Met Your Mother
8.La Casa De Papel
9.Sherlock

İzlediğim dizilerin hepsi ayrı güzel istediğiniz diziyi önerebilirsiniz Breaking Bad hariç ona yazın başlayacağım başyapıt diyorlar vakit ayırmalıyım.Teşekkürler.
GÜNCELLEME THE PUNİSHER izlendi. :)
Arkadaşlar merhabalar, öncelikle biz interneti ortak kullanıyoruz. Ama modem en üst katta 6.kat biz 3.kattayız yani arada 3 kat var bizim modem yukarıda olduğu için biz de internet az çekiyor 1-2 diş gibi bunu nasıl arttırırım mümkün mü arttırabilmem?
Dinlemekten keyif aldıklarınızı önerir misiniz ?
Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur yeni ininal kart çıktı ve artık eskiler geçerli olmayacak Ağustostan itibaren.Acilen yeni ininal kartı temin etmeniz gerekiyor 5Tl ücreti var ininal geçtiğiniz an otomatik 5TL veriyor zaten 2TL daha veriyor bu kodu yazarsanız.

KOD:ys695635
Arkadaşlar maçı ücretsiz nereden izleyebilirim IPTV falan bilgisi olan var mı normalde parayla alırım ama tek sevdiğim maç olduğu için evde izlemek istiyorum var mı fikri olan ?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 163
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.