Şimdi Ara

bilgisayar öğretmenliğinden mühendisliğine geçilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan puanım öğretmenliğe tutuyo ygsden lysden bu sene yapıp mühendisliğe gidemiycek gibiyim bu sene öğretmenliğe gidip geçebilir miyim mantıklı mı yani bi de nasıl geçiliyor bilgilendirebilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 sene daha çalış

• pamukkale istiyorum düşük zaten ama bu sene tutmadı gibi 1 sene kalırsam daha yüksek bişey beklerler

• Merhaba,

Bilgisayar öğretmenliği ceketinizi atarsanız istediğiniz bölüme geçebilirsiniz. Hipokrat yeminini yırtmak gibi düşünün.

bilgisayar öğretmenliğinden mühendisliğine geçilir mi
  • Sangfroid kullanıcısına yanıt
    aga ciddi be

• Geçilmez kardeş mühendis ile öğretmen bir mi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • backend kullanıcısına yanıt
    hayır zaten ilk sene kazanamıycam en azından puanım tutan bi yere gideyim bu da öğretmenlik diyorum ama puanım da kırılcak seneye işe yrar mı felan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

hayır zaten ilk sene kazanamıycam en azından puanım tutan bi yere gideyim bu da öğretmenlik diyorum ama puanım da kırılcak seneye işe yrar mı felan

Tercih yapma bir sene daha hazırlan pişman olursun puanın kırılır.

• Öğretmenlikten mühendisliğe mi geçecekmiş ne diyo bu, hasta bakıcılıktan hemşireliğe ordan da doktorluğa geçsinler bari aynı şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ki puanım boğazici pc öğretmenliğine bile tutuyor ama ben ege ceya deu mühendislik için hazırlanıyorum, sen düşün.

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    benim de ilk hayalim deu ege ama kendi kapasiteme göre denizliyi istiyorum başka sebepleri de vardı ama seneye kalırsam çalışırım mutlaka

• Neden bilgisayar mühendisi olmak istiyorsunuz ki? Gerçekten amacım aşağılamak değil ama orayı kazanamaman için soruların yarısını bile doğru yapamamış olman lazım ve mühendislik çok daha zor olacak.

Hayatında radikal bir değişiklik olmadığı sürece mezun olacak ortalamayı zar zor tutturacaksın ve ders dışı bir şey bilmiyor olacaksın ve bu sebeple asgari maaşın azıcık üstü bir maaşın olacak. 5 sene civarı uğraşından sonra bir inşaat amelesi ile aynı maaşı alacaksın. Hayattaki hedefin nedir tam olarak, neden mühendislik?

• bilgisayar mühendisliğine dgs ile geçebilceğin 2 yıllık bölümlere bak

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    bilgisayarla ilgileniyorum küçüklüğümden beri istiyorum,program yazmak uygulama yapmak felan istiyorum ne bilyiim bi oyun projesinde felan çalışmak kendi fikirlerimi üretmek mesela.Haklısınız o konuda şu 100 bine girmek bile bana çok zor geliyo yeterince hazırlanmadım zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.