Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği, Erasmus+ (Öğrenim-Staj) ve Yurtdışı Yüksek Lisans SORU-CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 2024 Şubat'ta Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Erasmus programları ile Çek Cumhuriyeti'nde 6 ay eğitim görüp Almanya'da 3 ay staj yaptım. 2025 Mart ayında da Almanya'da Artificial Intelligence alanında Mastera başlayacağım. Başlıkta da gördüğünüz bu konular hakkında soruları olan varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elw1s -- 13 Aralık 2024; 12:45:42 >

Gebze Teknik Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
  • Karlov varyde kaplıcaya gittin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar, Erasmus stajı ne kadar sürede ve nasıl buldun? Almancan zaten varmıydı yoksa öğrendin mi? Son olarak bana yardımcı olacağını düşünüyorsan staj yaptığın şirketi söyleme imkanın varmı? Bende bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Staj yeri arıyorum. Teşekkürler

Merhaba, yaklaşık 300 farklı kişiye/kuruma mail attım, bunlardan sadece 1 tanesinden olumlu dönüş geldi. Ben Tübingen Üniversitesinde yaptım stajı, Human-Computer Interaction grubunda araştırmacı olarak. Almancam yoktu, tamamen İngilizce ilerledim.

• almanyada yüksek lisans burslu mu ücretli mi, burs almak ne kadar zor, ya da burs imkanı var mı, ücretler ne kadar özel değilse siz ne civarda ödediniz paylaşabilir misiniz?

• Ai kısmına bireysrl olafak girmeyi düşü üyprum. Şuan itü mat müh 1. Sınıfım. Kafamdaki plan şuan ml kısmından baslamak ve öyle ilerlemek. Ai kısmıyla ilhili bilgin var mı nadıl yol izleyebilirim gibisinden. Birde quant kavramına girmeyi düşünüyorum. Öğrenecek çok şeyim var. Şuan ise ne yapacağım konusunda kafam o kadar karkşık ki. Çok bunaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.