Bolu Üniversitesi - Aşçılık (Mengen)
Selam, bu bölümde okuyan biri var mı? Kardeşim yüksek ihtimalle buraya yerleşecek, birkaç sorum olacaktı.
Gebze Teknik Üniversitesi | SORU - CEVAP
Gebze Teknik Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum. Genel olarak üniversite hakkında veya bölüm özelinde sorularınızı sorabilirsiniz.
|
Tek dersi kalan biri yatay geçiş yapabilir mi?
Selamlar, tek dersi kalan biri farklı bir üniversiteye yatay geçiş yapabilir mi? Bileniniz var mı? Gtü bilgisayardayım farklı bir okula geçmeyi düşünüyorum. 3. sınıfın 2. döneminden tek dersim kaldı. Staj ve bitirme projelerim falan bitti.
Erasmus+ Hakkında Soru-Cevap
|
GTÜ Bilgisayarın Hibrit Sistemi
Bazı hocalardan duyduğum kadarıyla sınıfların kontenjanı kadar kişi yüz yüze eğitim görecek, sınıfa giremeyenler için aynı anda Teams üzerinden ders canlı şekilde yayınlanacak. Yüz yüze eğitim için sınıfa gelecek kişiler için hoca karar verecek. Şimdiye kadar çoğu "ilk gelen oturur, giremeyenler online izler." yolunu uygulayacaklarını söyledi. Geri kalanlar ne yapacak belli değil.
Sanırım Akdeniz Üniversitesi de bu şekilde yapacakmış. Genel olarak okullar bu sisteme geçebilir gibi duruyor. Online isteyen online, yüz yüze isteyen sınıf kontenjanı yettiği sürece yüz yüze eğitim görecek.
2021 Üniversite Tercih Dönemi GTÜ Bilgisayar Mühendisliği Aday-Öğrenci-Mezun-Akademisyen buluşmasını 18.8.2021 Tarihinde saat 18:00'de çevrimiçi olarak gerçekleştirdik.
Buluşmanın video kayıtlarına https://www.youtube.com/watch?v=dmVYCBc3JiA adresinden ulaşabilirsiniz.
SAVUNMA SANAYİ SORU-CEVAP
Gebze Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü (https://www.instagram.com/gtuhuk/) tarafından gerçekleştirilen etkinliğe katılan savunma sanayi şirketlerinin önde gelen isimlerinin yaptıkları konuşmalara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
ASELSAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALUK GÖRGÜN
BAYKAR TEKNİK MÜDÜRÜ SELÇUK BAYRAKTAR
TEI YÖNETİM KURULU BAŞKANI MAHMUT FARUK AKŞİT
TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ TEMEL KOTİL
GENERAL ELECTRIC TÜRKIYE CEO'su CANAN ÖZSOY
TÜRKİYE UZAY AJANSI BAŞKANI SERDAR HÜSEYİN YILDIRIM
Gebze Teknik Savunma Sanayi Yayını
İlgilenen varsa takvimlerini ayarlayabilir. Yayınlar soru-cevap şeklinde ilerler tahminimce
|
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.330
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 52.447 (Bu ay: 565)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 721 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar