Şimdi Ara

bilgisayar mühendisi olup işsiz olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
6.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi tek benim dimi bu durumda olan loserım çünkü :D :D

yAzIlıM öğRen KanKa yaZıLıMDa kANkA sU iÇ kanka

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayar Mühendisliği İşsizlik Oranı ve İşsiz Kalma Riski

Son yıllarda bilgisayar mühendisliği mesleği hızla büyümüş ve talebin artmasına neden olmuştur. Ancak, iş piyasası dalgalanmaları ve teknolojik gelişmeler nedeniyle, bilgisayar mühendislerinin de işsiz kalma riski vardır.

İşsiz Bilgisayar Mühendisleri

Ulusal İstatistik Ofisi'ne göre, bilgisayar mühendisliği işsizliği oranı diğer meslek gruplarına göre daha düşüktür. Ancak, sektördeki hızlı teknolojik değişimler ve otomasyon, bazı bilgisayar mühendislerinin işlerini kaybetmesine neden olabilir.

Bilgisayar Mühendisliği İşsizlik Oranı

ABD Çalışma İstatistikleri Bürosu'na göre, 2021 yılında bilgisayar mühendisliği için işsizlik oranı %2,5'tir. Bu oran, tüm meslekler için ortalama işsizlik oranından (%3,9) daha düşüktür.

İşsiz Kalma Riski

Belirli bilgisayar mühendisliği alt alanlarında işsiz kalma riski daha yüksek olabilir. Örneğin, eski teknolojilerle çalışan veya sektördeki son trendlerden haberdar olmayan mühendisler daha fazla risk altındadır.

Bilgisayar Mühendisliği Sıralama

US News & World Report'a göre, bilgisayar mühendisliği Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi işler arasında yer almaktadır. Sektörün sürekli büyümesi ve yüksek maaş potansiyeli nedeniyle, bilgisayar mühendisleri iş piyasasında yüksek talep görmektedir.

Bilgisayar Mühendisleri İşsiz Kalır mı?

Sonuç olarak, bilgisayar mühendislerinin işsiz kalma riski diğer meslek gruplarına göre daha düşüktür. Ancak, teknolojik değişimler ve sektördeki dalgalanmalar nedeniyle, işsiz kalma riski her zaman mevcuttur. Bilgisayar mühendisleri, becerilerini güncel tutarak ve sektördeki trendlere ayak uydurarak işsiz kalma riskini en aza indirebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgisayar mühendisliği en çok işsiz çıkaran meslek olabilir tek değilsin yani

• diğer konuda hem mühendissin hem işsizsin nasıl oluyor diyolar?

bi karar verin

• Yazılım öğrendiniz tamam ama peki ya body yaptınız mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onun diyen adam cahildir. Sadece bilgisayar değil inşaatta da baya bir işsiz var.

• knk senin yapman gereken şu kitabı okumak

bilgisayar mühendisi olup işsiz olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 4 Ekim 2021; 13:28:8 >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt

hayır ama su içiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana kitap verme iş ver

tavsiyelere doydum bu yaşa kadar şükür.

• Bol bol ketçapli cipso da yemeniz lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizcen varsa freelance sitelerine baksana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 4 Ekim 2021; 13:39:57 >
  • ilanım var 2 yıldır bir tane teklif gelmedi, en ucuz fiyattan satıyorum :D

• Ben mezun olmadım son sınıfım fakat çalışıyorum. İş bulmak o kadar zor mu bilmiyorum fakat işsiz mühendis çok yaygın bir terim

• Ben okudum hala fakirim omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp oku karsim tıp yazilimcisi ol 20 litre su ic spor yab yoga yab sabah 5de kalk baytkoyin al sat ve become a trillionere ayni elon musk gibi olmalısın dunyada 2700 milyarder var sende bir jeff bezos olabilirsin jeff bezos eskiden cok fakirdi sonra hepsiburadanin amerikan versiyonunu yapti ve iste bu hepsi bu kadar ipad ve macbook almayi unutma productivity morukq bunlar cok möhim

• ne meslek yapıyosun işe nasıl girdin

• İşe stajdan sonraki mülakatlarla girdim. Bilgisayar mühendisiyim.

• Yeni avatar yakışmış

• kaç mülakat sonrası işe alındın? toplam kaç işyeriyle mülakat yaptın yani

mülakat yaptıgın yeri nerden buldun tanıdık falan varmıydı aradA?

• Amma zirladin be, 40 yaşımdayım bekarim meslegim yok. İşsiz kalsam ne yapacagimi bilmiyorum, param yok evim yok evlenemiyorum, evlensemde işsiz kalırsam eve nasıl bakarım korkusuyla evlenmek bile istemiyorum, mis gibi meslegin var, ben ne yapayım ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 4 Ekim 2021; 14:29:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.