Şimdi Ara

Bilgisayar Bölümü Staj Defteri – Staj Dosyası Örneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
23.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MYO Bilgisayar teknık ve programlama tum dersleri verip staj ısım kaldi sadece : Belediye de naylon staj yaptım. Hafta ıcı teslım etmem lazım elınızde kendı hazırladıgınız yada tanıdık bır arkadasınızda yazilmiş, Yada iclerinde sectiginiz begendiniz yazabilecegim bir staj dosyası ornegı varmı tesekkur ederım sımdıden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 7 Ağustos 2012; 21:54:09 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayar Bölümü Staj Defteri – Staj Dosyası Örneği

Bilgisayar programcılığı veya donanım alanında staj yapmak, kariyerinde ilerlemene yardımcı olacak değerli bir deneyimdir. Staj defteri, stajın boyunca yaptığın çalışmaları belgelemek ve yansımaları kaydetmek için önemli bir araçtır.

Bilgisayar Programcılığı Staj Defteri Örneği

Bir bilgisayar programcılığı staj defteri tipik olarak şu bölümleri içerir:

• Kişisel bilgiler
    • Staj amacı
    • Şirket profili
    • Görev tanımları
    • Kullanılan teknolojiler
    • Edindiğin beceriler
    • Proje açıklamaları
    • Günlük girişler
    • Yansımalar ve değerlendirmeler

Donanım Staj Defteri Örneği

Bir donanım staj defteri, bilgisayar programcılığı defterine benzer bölümlere sahip olabilir, ancak ayrıca aşağıdakileri de içerebilir:

• Donanım bileşenleri
    • Onarım teknikleri
    • Bakım prosedürleri
    • Güvenlik protokolleri
    • Sorun giderme deneyimleri

NAYLON Staj Defteri Örnekleri

NAYLON (Nitelikli Ara Eleman Yetiştirme ve Okuma Yazma Normları Geliştirme Derneği), stajyerlere rehberlik etmek için örnek staj defterleri sağlar. Bu örnekler, farklı sektörler ve meslekler için çeşitli staj defterleri içerir.

Bilgisayar Bölümü Staj Defteri Örnekleri

Bilgisayar bölümü staj defteri örnekleri, üniversitelerin kariyer merkezlerinden, çevrimiçi kaynaklardan ve kılavuz kitaplarından elde edilebilir. Bu örnekler, stajın farklı yönlerini belgelemek için kullanabileceğin yapıları ve şablonları sağlar.

Staj defterini düzenli bir şekilde tutmak ve yapılan çalışmaları ve edinilen becerileri doğru bir şekilde kaydetmek çok önemlidir. Bu, gelecekteki işverenlere veya eğitim kurumlarına staj deneyimini kanıtlamana yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aferin sana.
  • Mumkunse 2000li yillarin staj dosyalari olmasın magara mod oluyor.
  • İnşaat olsa ayarlardım da bilgisayar zor hocam . Gerçi benim ayarladığımla naylon yapılmaz çok detay olur , komisyonda öttürürler adamı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnegi begendim gayet hos ama sunlari cozumlemek istiyorum
    Staj dosyasinda bilgisayar donanim yapimlari 5 iş gunu

Programlama dilleri
    15 iş gunu

windows tabanli programlarda ag yapisi 5iş gunu

elektrik ve elektronik temel kavramlari 5 iş gunu
    bunlar o kadar onemli mi detaya girmek lazim mi bu kadar
    sonucta hocalarda kanaatimca naylon oldugunu biliyor belediye de yapılan stajların kasmamak lazım kanımca kendımce bır kac yazı daha ekler yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

hocam 1 tane atıyorum bak bakalım ben geçen sene aynısını verdim (selçuk üni. myo) bu sene de yine aynısını vericem işine yararsa kullanırsın. pm den gönderiyorum

Hocam acaba banada yollarmısın :) İhtiyacım varda acil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keniks

quote:

hocam 1 tane atıyorum bak bakalım ben geçen sene aynısını verdim (selçuk üni. myo) bu sene de yine aynısını vericem işine yararsa kullanırsın. pm den gönderiyorum

Hahhaha allah kolaylık versın. Anlıyorum durumunu bende oglen yazmaya basladım suan onumde son 1 sayfa kaldi ne yazayim diye dusunuyorum :D
    Programlama dili ilgili yazmak istiyorum ne yazacagim bilmiyorum bakalım dusunmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 8 Ağustos 2012; 20:17:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orijinalden alıntı: Keniks

quote:

Hahhaha allah kolaylık versın. Anlıyorum durumunu bende oglen yazmaya basladım suan onumde son 1 sayfa kaldi ne yazayim diye dusunuyorum :D
    Programlama dili ilgili yazmak istiyorum ne yazacagim bilmiyorum bakalım dusunmem lazım

yazdıklarından yollamak istersen pm hep açık hocam :) Ne kadar bilgi o kadar güzel :) :)

• Arkadaşlar banada Lazım Yaa Aynı Sorun bendede var..banada bi yardımcı olsanız..belediyede staj yaptım ama ne yazacam defeteri nası doldurcam bilmiyorm
  • ANANI AVRADINI !!! Benim stajım var 2 hafta sonra defteri almadım daha. Nasıl yapçaz onu?
  • arkakadaşlar size zahmet olcak bana doldurulmuş staj dosyası gönderebilir misinz.. tesekkürler.
  • slm sizlere
    sana zahmet banada staj dosyasını gönderebilir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezan12 -- 11 Kasım 2012; 19:27:10 >
  • quote:

hocam be sana zahmet olcak banada gönderebilir misin .. tskler acilll......
  • http://lisestajdefterim.blogspot.com.tr/ Adresinden Tüm konuların resimli şekilde anlatışını bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.