Bildirim
Bilgisayar açılmıyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kabloda sorun vardır, monitörde sorun vardır, girişlerde sorun vardır. vs.vs. _____________________________
PSN: lLeGenDl34 -
muhtemel ne olabilir?.
Mesela ekran kartı olmadan bilgisayar açılırmı?
Ekran kartında anakartta yada başka birşeyde sorun olabilirmi?
Kablo yada bağlantı sorunları dışında._____________________________ -
bilgisayar açıldığına göre ekran kartında problem yok, yoksa açılmazdı, anakartta problem olsa yine açılmaz, pc den sesler duyardın. kablonu kontrol et içindeki teller eğilmiş olabilir. Monitörü başka bir pc de dene veya başka bi ekran kartın varsa onu dene, belki ekran kartının çıkışında bi problem olmuş olabilir. Seçenek çok deneye deneye bulucan artık veya teknik servise götürcen _____________________________
Anladım arkadaşım sağol tekrar ihtimalleri deneyeceğim artık. _____________________________ -
Ramlerin yerini değiştir eğer 2 tane ise.Değilse 1 tane ise diğer slota tak öyle dene bi. _____________________________ -
tek ram var. Slotlarını değiştirdim ama sonuç değişmedi.
Dvi dönüştürücü, ve kablolara tekrar bakıcam.
Benim sıkıntım acaba ekran kartı yada anakartta bir problem olabilirmi?
Bir problem olsa bilgisayar açılır mı? Çünkü ben bilgisayarın açıldığını hoparlörden duyuyorum ama ekran gelmiyor göremiyorum._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hlprouser
Ramlerin yerini değiştir eğer 2 tane ise.Değilse 1 tane ise diğer slota tak öyle dene bi.
bilgisayarın açılış sesi geliyor diyo monitöre görüntü gelmiyor ne ram i ?_____________________________
quote:
Orijinalden alıntı: |LeGenD|
quote:
Ramlerin yerini değiştir eğer 2 tane ise.Değilse 1 tane ise diğer slota tak öyle dene bi.
bilgisayarın açılış sesi geliyor diyo monitöre görüntü gelmiyor ne ram i ?
Aynısını 1 ay önce yaşadım.Dediğim yöntemle çözdüm._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Aynısını 1 ay önce yaşadım.Dediğim yöntemle çözdüm.
windows açılıyor diyor adam ram de sıkıntı olsa windows hiç açılmaz_____________________________
Ekran kartında sorun yok ekran kartın sorunlu olsaydı bilgisayar kendini yeniden kapatırdı ama açılma sesi falan geliyormuş muhtemelen sorun monitörde _____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynısını 1 ay önce yaşadım.Dediğim yöntemle çözdüm.
windows açılıyor diyor adam ram de sıkıntı olsa windows hiç açılmaz
Tamam işte adam ekran gelmiyo diyo benimkindede ekran gelmiyodu ama pc de herşey çalışıyodu.._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X