Şimdi Ara

Yeni Bilgisayar topladım, açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir sistem topladım, dün kurulumunu gerçekleştirdim. Hatta elimdeki psu çalışmıyor diye dün akşam yeni bir psu aldım 1250 w. Sabah windows u kurmak için açtım. Windows kuruldu, pc iamini sordu, bir ağa bağlandı vs. Daha sonra güncelleştirmeler aranıyor dedi. Bendw bilgisayarı bırakıp dışarı çıktım. Ne elekteik kesintisi nede başka bir sıkıntıcoldu, çünkü evde başka kimse yoktu. Geldiğimde pc kapalıydı. Tekrar tekrar denememe rağmen bilgisayarı açamıyorum. PSU dan şüpheleniyorum fakat daha dün aldım, bir yükte de kullanmadım. Ama açılmıyor şu an. Anakartın arkasında ez flash düğmesinde ufacık bir kırmızı ışık hariç hiçbir elektrik belirtisi yok. Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gücü kesin bios pilini çıkarın 10dk bekleyip takın kasa bağlantılarını kontrol edip sisteme güç gittiğinden emin olun prizi değişin deneyin sisteme güç gitmiyor ama prizde güç varsa powerde sorun vardır...

• franklinda F kullanıcısına yanıt
    Ne denediysem olmadı. Bende vatana geri götürdüm PSU yu, orada denedik ve PSU nun çalışmadığını gördük. Daha 2 günlük PSU işletim sistemi kurulurken nasıl olurda bozulur anlamıyorum. Dandik bir PSU da değil oysaki. Cooler Master 1250 watt. 2 günlük güç kaynağı servise gitti malesef.

• Üretim hatası olabilir değişimi yapılır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.