Bildirim
Bilgisayar acik kalma süresi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yok yanar fln .
-
Bişey olmaz FANLAR saglamsa .. -
16.00 dan 02.00 a kadar açık genelde...Bişi olduğunu görmedim. -
şu an 7 gün 5 saatte benimki -
beNim pc hiç kapanmaz sadece elektirik kesildimi kapanır o kadar -
Benim notebook 2. haftaya giriyo ve her an torrent cekiyorum 120 gb doldu artik dvd lere basiyorum -
Serverlar yılın %99 u açık oluyor zaten. Bişey olsa olsa onlara olurdu zaten. -
Haftalardır kapanmadı. Aşağıdaki resim ise benim reset atmama rekorum. Anlamı "4gün 1saat 50dakika ve 40saniye 'dir internetim kesilmemiş, modeme reset atılmamış, bilgisayar yeniden başlatılmamış" 'tır. Haftalardır açık olduğunun kanıtı yok ama düşünün ki 4 gün boyunca açık kalmış iken reset bile atmamışım. haftalar nedir ki.
Kasam ise herkesin adi dediği Feel Hurricane 2 psu ise 460w hurricane 2 nin orjinal psu. overclock yada modiffiye işlemleri yoktur. Yinede haftalardır açık ve hiçbir şey olmadı. Sözüm amerikan sinemasına. yıllardır Feel'i ayaklar altına aldınız, onu bir celeron işlemci gibi ezdiniz ama o bir performans avcısı sempatik bir psu, gothic bir kasa. Siz teknoloji noksanı iseniz, kullanmasını bilmiyorsanız feel ne yapsın.
-
benimkide 2gündür gçsteriyor ama 1haftadır hemen hemen açık bnde googleda araştırırken siteyi buldum tekrar üyeliğimde vardı konuyu hortlattığımda iyi oldu :D varmıdır bu konuyla ilgili doğru bilgisi olan :) -
Kasayı yan yatırırsan hiç bişeycik olmaz. -
14 saattir açık kasa soğuk hâlâ. Fanlara bağlı hocam.
Düzenleme : 13'müş. Yalan söylemek olmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fail3d -- 23 Temmuz 2009; 4:26:54 > -
benim 15 saat rekorum var ondan sonra bi is kokusu ve buff xD -
quote:
Orijinalden alıntı: Haplo
Haftalardır kapanmadı. Aşağıdaki resim ise benim reset atmama rekorum. Anlamı "4gün 1saat 50dakika ve 40saniye 'dir internetim kesilmemiş, modeme reset atılmamış, bilgisayar yeniden başlatılmamış" 'tır. Haftalardır açık olduğunun kanıtı yok ama düşünün ki 4 gün boyunca açık kalmış iken reset bile atmamışım. haftalar nedir ki.
Kasam ise herkesin adi dediği Feel Hurricane 2 psu ise 460w hurricane 2 nin orjinal psu. overclock yada modiffiye işlemleri yoktur. Yinede haftalardır açık ve hiçbir şey olmadı. Sözüm amerikan sinemasına. yıllardır Feel'i ayaklar altına aldınız, onu bir celeron işlemci gibi ezdiniz ama o bir performans avcısı sempatik bir psu, gothic bir kasa. Siz teknoloji noksanı iseniz, kullanmasını bilmiyorsanız feel ne yapsın.
yalan. 4gün diye görünmez, 70 saat diye görünür. 85i gördüm galiba 3 yıllık bilgisayarla.
-
1 hafta hiç kapatmadığımı bilirim ama arada sırada resliyorum. Kasayı açıp vantilatör koyuyorum 5 dk soğutuyo devam. -
Elektrik kesilmedikçe açık kalabilir. -
8 saattir açık ama ateş çıkıyo sanki içinden birazda ses var temizleme vakti gelmiş -
pIII 600 dandik notebook aylardır hiç kapanmadı sürekli torrent iniyor. ona bir şey olmadıysa seninkine asla olmaz feel hurricane e hangi akılsız adi diyormuş. Gelsin benim kasayı görsün ondan sonra konuşsun
-
benim pc aylardır 7/24 açık downloadda hiç birşey olmadı:) -
ben eski notebook'u 10 gun tatilde devamli acik tuttum torrent icin, pili bitti..ne alakaysa artik ondanmi oldu bilmiom...pilini cikar uzun sure acik tutacaksan.
Benzer içerikler
- lensle havuza girilir mi
- ticarete atılmak istiyorum ne satabilirim
- sansar kediye saldırır mı
- flörtle ne konuşulur
- çimstone tezgah
- black friday 2025
- ets2 türkiye haritası
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X