Şimdi Ara

Bilgisayar acik kalma süresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kıdemli

quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Haftalardır kapanmadı. Aşağıdaki resim ise benim reset atmama rekorum. Anlamı "4gün 1saat 50dakika ve 40saniye 'dir internetim kesilmemiş, modeme reset atılmamış, bilgisayar yeniden başlatılmamış" 'tır. Haftalardır açık olduğunun kanıtı yok ama düşünün ki 4 gün boyunca açık kalmış iken reset bile atmamışım. haftalar nedir ki.

Bilgisayar acik kalma süresi

Kasam ise herkesin adi dediği Feel Hurricane 2 psu ise 460w hurricane 2 nin orjinal psu. overclock yada modiffiye işlemleri yoktur. Yinede haftalardır açık ve hiçbir şey olmadı. Sözüm amerikan sinemasına. yıllardır Feel'i ayaklar altına aldınız, onu bir celeron işlemci gibi ezdiniz ama o bir performans avcısı sempatik bir psu, gothic bir kasa. Siz teknoloji noksanı iseniz, kullanmasını bilmiyorsanız feel ne yapsın.

yalan. 4gün diye görünmez, 70 saat diye görünür. 85i gördüm galiba 3 yıllık bilgisayarla.

Bilip bilmeden millete yalancı damgası vurma.. gün olarak gözükür.. önce birşeyi öğren sonra gel burda yorum yap.

• elektrik kesintisi olmadığı sürece kapanmaz benim pc kısaca sorun olmaz istersen 24 gün açık kalsın..
  • 300w psu varbi tanede dandik egzos fan bilgisayarım arada reset onun dışında kapanmaz.
  • şirkette gece gündüz açık pc gündüz çalışıyorum pcde gece download uzun zamandır hiç restart bile etmedim.
  • quote:

Kasam ise herkesin adi dediği Feel Hurricane 2 psu ise 460w hurricane 2 nin orjinal psu. overclock yada modiffiye işlemleri yoktur. Yinede haftalardır açık ve hiçbir şey olmadı. Sözüm amerikan sinemasına. yıllardır Feel'i ayaklar altına aldınız, onu bir celeron işlemci gibi ezdiniz ama o bir performans avcısı sempatik bir psu, gothic bir kasa. Siz teknoloji noksanı iseniz, kullanmasını bilmiyorsanız feel ne yapsın.

FEEL adi falan değil. On numara kasadır. Hiçbir ek ilave olmadan soğutucusu harika çalışıyor. Kendimde kullanıyorum. Sistemiden bakabilirsiniz. Dediklerin yalan değil, doğrudur. Laf atanlar kullanmamıştır. Laf olsun torba dolsun hesabı konuşanlardır. Ben kefilim FEEL'a

• benimki şimdilik bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

quote:

FEEL adi falan değil. On numara kasadır. Hiçbir ek ilave olmadan soğutucusu harika çalışıyor. Kendimde kullanıyorum. Sistemiden bakabilirsiniz. Dediklerin yalan değil, doğrudur. Laf atanlar kullanmamıştır. Laf olsun torba dolsun hesabı konuşanlardır. Ben kefilim FEEL'a

+1

1 tane 140mm 2 tane 120mm fan var deli gibi çalışıyor valla

edit:12mm fan olmaz 120 olarak düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onel -- 23 Temmuz 2009; 9:37:57 >

• rekor bende

• sadece download için ayrı bir pc var bende.en son 3 ay olmuştu

kasa konusuna gelince torrent pc sinin kasası feel zaten.feel kullananlar iyi bir kasaya geçerse ne kadar adi bir kasa olduğunu anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

sadece download için ayrı bir pc var bende.en son 3 ay olmuştu

kasa konusuna gelince torrent pc sinin kasası feel zaten.feel kullananlar iyi bir kasaya geçerse ne kadar adi bir kasa olduğunu anlar.

Performansı iyi bir kasaya sahipken niye değiştireyim ki ? Onca para dökmek gerekirken.
  • 10 gün bazen 15 gün açık kalıyor. Maşallah diyelim.
  • alpine sendeki makina bir kere uzak masaüstü yapılmış vps
  • quote:

quote:

Performansı iyi bir kasaya sahipken niye değiştireyim ki ? Onca para dökmek gerekirken.

20 tl ye kasa değiştim.işlemci sıcaklıklarım 8 derece,ekran kartı ise 10 derece düştü.

kasa o kadar geniş ki zor ısınıyor.
  • quote:

Aynen aynen. Bende de Feel II var. 3 seneyi geçti alalı. Ne bir fan ekledim ne bir overclock yaptım ne PSU değiştirdim. Aldığım zaman bana da PSU adi dediler 1 seneye gider dediler. Maşallah kulağına kurşun tık demedi bu güne kadar. Arada içini bi temizliyrum tozunu o kadar. Başka bir şey de yaptığım yok.
    Son 1 hatta 1,5 aydır da benimkisi açıktır. Arada resetler ve elektrik gitmelerini saymıyorum. Ondan önce de sürekli açıktı ama bazen bir kaç gün kapalı kalabiliyordu. Artık o da yok. Paso download.

• en kolay iflas eden parça harddisktir bu açık kalma uzun olduğunda
  • quote:

quote:

quote:

20 tl ye kasa değiştim.işlemci sıcaklıklarım 8 derece,ekran kartı ise 10 derece düştü.

Yeni aldığın kasa için dedin herhalde ?

İzmirdeysen gel bizim eve göstereyim sana kasamı. 3 gün boyunca açık tuttum. En ufak bir ısınma olmadı. Sistemimi merak ediyorsan soldan bakabilirsin. Ben şu ana kadar bu kasa gibi soğutucusu harika olan kasa görmedim. Bu yaz aylarında bile buz gibi oluyor. Kışın siz düşünün artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni aldığın kasa için dedin herhalde ?

İzmirdeysen gel bizim eve göstereyim sana kasamı. 3 gün boyunca açık tuttum. En ufak bir ısınma olmadı. Sistemimi merak ediyorsan soldan bakabilirsin. Ben şu ana kadar bu kasa gibi soğutucusu harika olan kasa görmedim. Bu yaz aylarında bile buz gibi oluyor. Kışın siz düşünün artık

inan bana sağutması iyi olan bir kasa ile değişirsen farkı anlarsın.
    ben aksayı kasada yer kalmadığı için değiştirdim.

big typhoondan,4850 den ve 3 sabit disk yüzünden kasada yer kalmamıştı.
    kasayı değişince hepsinin sıcaklıkları düştü.
    tamam adi lafı fazla olmuş olabilir,ama bende bu kasayı 3 yıldır kullanıyorum ve bu güne dek laf attırmamıştım ama sonra gerçekği anladım.

soğutma konusundada pek matah bir şey değil.
    önde 14 lük fan arkada 12 lik fan,şeffaf kısma fan takabiliyorsun ancak ses yapıyor.

• Trabzona giderken pcyi açık unutmuşum öle normal sıradan bi pc , 15 gün açık kaldı hala sapasağlam çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Aynen aynen. Bende de Feel II var. 3 seneyi geçti alalı. Ne bir fan ekledim ne bir overclock yaptım ne PSU değiştirdim. Aldığım zaman bana da PSU adi dediler 1 seneye gider dediler. Maşallah kulağına kurşun tık demedi bu güne kadar. Arada içini bi temizliyrum tozunu o kadar. Başka bir şey de yaptığım yok.
    Son 1 hatta 1,5 aydır da benimkisi açıktır. Arada resetler ve elektrik gitmelerini saymıyorum. Ondan önce de sürekli açıktı ama bazen bir kaç gün kapalı kalabiliyordu. Artık o da yok. Paso download.

psu yu zorlayacak donanım yoksa bırak feelı dandik markasız psu da yanmaz ona bakarsanız. oc yok bişe yok kasayı zorlayacak bi durum yokki. yani demek istediğim şudur ki feel kadar dandik bi kasa görmedim ben

• Ben online oyun yüzünden salı dan salıya kapatırdım pc yi.. ( Salı günü oyun bakıma alınıyordu :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.