Şimdi Ara

bilgisayar 2 gün açık kalsa birşey olrmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
1
Favori
7.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar torrent ten bir şey indiriyorumda yoğunluktan yavaş iniyor (crysis 3) pazartesi iner gibi düşünüyorum pazar günü bilgisayarın yanında olmayacağım pazartesi akşam geldiğmde gelecem bir şey olurmu acaba

• Islemci yanar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz. 7 gün açık kalırsa uygun bir dille artık kapat bilgisayarı diyor bunun dışında birşey olacagını zannetmiyorum.
  • Ev patlar
  • laptop mu masaüstü mü? ikisinde de bir şey olmaz ama laptop çok ısınabilir. ben eskiden 2 ayda bir kapatırdım bilgisayarı, masaüstü tabi ki
  • 30 gün kesintisiz çalıştığım var

• 2-3 hafta hiç kapatmadığımı bilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 gundur kapatmadım bozulmadı ama 2 günde bozulabilir
  • birşey olmaz diyenlerin bunun garantisini neye göre veriyor. oldu ya priz alev aldı ordan bilgisayarına sıçradı. ordan eşyalara sıçradı derken daireyi hatta binayı yakabilirsin. evde kimse yokken bilgisayarı açık bırakmanızı tavsiye etmiyorum.

not: ben bir ara silkroad oynarken gece gündüz 6 gün açık bırakıyordum. bilgisayar 6. günün sonunda artık beni bi resetle diyordu. zaten oda silkroadın kontrol gününe denk geliyordu. 6 gün açık 1 kapalıydı bilgisayar. 4-5 sene böyle kullandım sonra ne mi oldu? anakartta bios piline yakın bir yerdeki yonga yandı. hazır yandı dedik elimizdekilerde eskiydi zaten sattık. yeni sistem topladım.

bu arada ben bayağı yazmışım ya

• adam crysis 3 çıkmadan indiriyor ha cevat yerli mübarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

laptop mu masaüstü mü? ikisinde de bir şey olmaz ama laptop çok ısınabilir. ben eskiden 2 ayda bir kapatırdım bilgisayarı, masaüstü tabi ki

masaüstü
  • hiç bişi olmaz sıkıntı etme işlemci yanar falan diyenler olmuş bişey olmaz
  • Benimki her gün açık bir alt olduğu yok rahat ol, önceleri masaüstü pc açık olurdu neredeye hergün bazen derleme için açık bırakırdım bir şey olmazdı şimdide notebook açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 16 Şubat 2013; 15:44:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

adam crysis 3 çıkmadan indiriyor ha cevat yerli mübarek

zorrente düşmüş crack yok oda çıkar herhalde
  • Kasayı yan yatırırsan hiç bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tribal6701

quote:

Bence iptal et Skidrow sürümünü falan bekle derim onu bekliyorum ben acelesi yok

Ayrıca bir şey olmaz tabi salak saçma bir güç kaynağın yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

quote:

Orijinalden alıntı: Tribal6701

quote:

Bence iptal et Skidrow sürümünü falan bekle derim onu bekliyorum ben acelesi yok

Ayrıca bir şey olmaz tabi salak saçma bir güç kaynağın yoksa.

ben bunu skidrowun sitesinde gördüm indirmeye başladım sonrada.

• Bişey Olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masaüstüyse bişey olmaz kasayı etrafınaı aç hava alsın meret arda net te kesilirse 5 güne indirisin yada akk yakalanmaz san
  • Ben bir aralar bilgisayarı hiç kapatmıyordum 1 hafta sonra işlemci felan yanmaya başladı...
    2 günde bilgisayarın bişi olmaz gibime geliyor... ama bilgisayarın eskiyse dayanmaz onu söyliyeyim...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.