Şimdi Ara

Bi ulusa gideyim dedim sağım solum terörist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ülkenin artık sonu geldi desenize 1 tane türk görmedim hep teröristler vardı ülkeden kaçma zamanı geldide geçti gitti artık o tren bir dahada gelmez sonumuz hiç iyi bitmeyecek

• suriyelilerin ülkelerinden kaçmasını nası karşılıyorsun, haklılar mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada yaşayan var mı hala ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    bulmuş adamlar türkler gibi enayileri ben olsam bende gitmem yer içerdim bunun insanı yardımla alakası yok bunun alakası sadece akp ye oy bassın diyedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

ülkenin artık sonu geldi desenize 1 tane türk görmedim hep teröristler vardı ülkeden kaçma zamanı geldide geçti gitti artık o tren bir dahada gelmez sonumuz hiç iyi bitmeyecek

kızılaya gidin hocam en azından daha temiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im European

Ankarada yaşayan var mı hala ya

5.270.575 kişi
  • _AmIMad_ kullanıcısına yanıt
    babamla bi çıkrıkçılar çarşısına gittiydik daha iyi daha ucuz giysiler var diyede parası neyse 5-10 lira fazla verir kızılaydan alırım bir daha bune arkadaş ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz kaçmak istiyorsanız kaçın. Sizin gibiler bize ileride sadece kuyruk olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçıcak birisi varsa oda onlar size ne oluyor anlamıyorumki. Atallarımızın kanlarıyla kazandığı bu toprakları 3-5 suriyeli geldi diye ellerine teslimmi edeceksiniz ? Ulan millet zamanında kan akıtmış siz döve döve göndermeye bile üşeniyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karl Heisenberg

Siz kaçmak istiyorsanız kaçın. Sizin gibiler bize ileride sadece kuyruk olur.

quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Kaçıcak birisi varsa oda onlar size ne oluyor anlamıyorumki. Atallarımızın kanlarıyla kazandığı bu toprakları 3-5 suriyeli geldi diye ellerine teslimmi edeceksiniz ? Ulan millet zamanında kan akıtmış siz döve döve göndermeye bile üşeniyorsunuz

suriyeli kardeşlerinizle iyi gasp edilmeler size ozaman ülke bitmiş zaten hala atalardan falan bahsediyorsun bu iktidar rahat 20 25 yıl daha var olacak tabi iç savaş çıkmazsa
  • Avrupalılar da Türkler hakkında bu şekilde düşünüyor. Umutlanmayın.

• Balgat temiz

• Bu ülkede bir üst akıl var. Zamanı geldiğinde müdahale edilecektir. İste o zaman Atatürkçü, devletçi yapı bulacağız. Şuan karanliktayız ama ileride ışık var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

Avrupalılar da Türkler hakkında bu şekilde düşünüyor. Umutlanmayın.

Çok da fifi

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    ulus harbiden ağır enfekte olmuş bölge ya nerde beleş ucuzluk orda bunlar kızılayda o kadar yok bu namussuzlardan kendim dikmende oturuyorum burdada yoklar iyiki fazla
  • quote:

Bu ülkede bir üst akıl var. Zamanı geldiğinde müdahale edilecektir. İste o zaman Atatürkçü, devletçi yapı bulacağız. Şuan karanliktayız ama ileride ışık var.

o ışığı kaç asır sonra bulursan öyle görüşelim ama şimdi değil
  • Ülkeden niye kaçıyoruz onu anlamadım

Olası bi iç karışıklıkta baron ajan yabancı turist ne varsa saldırırım buna şirket yöneticleri ve konsoloslarda dahil

Araplar gibi birbirimizi yiyiceğimize neden bizi akp ye ve suriyelilere muhtaç edene sıkmıyalım

Bizim canımız yanıyosa siyonizminde avrupanında abd li godomanlarında canı yanmalı
  • quote:

Bu ülkede bir üst akıl var. Zamanı geldiğinde müdahale edilecektir. İste o zaman Atatürkçü, devletçi yapı bulacağız. Şuan karanliktayız ama ileride ışık var.

yav he he
  • ülkenin iyiliği umrumda değil milliyetçiliği bıraktım sadece can güvenliğimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

suriyelilerin ülkelerinden kaçmasını nası karşılıyorsun, haklılar mı

onların kime karşı, kiminle beraber ve nasıl savaşmaları gerektiği belli, biz ise görüş ayrılıkları ile savaşıyoruz, bütün görüşlerin ayrı bir renk olması gerekirken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.