Çavuş
05 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 59 (Bu ay: 0)
Gönderileri
GTA V orjinal halinde social clubden yüklemeye çalıştığımda resimdeki gibi loading kısmında takılıp kalıyo napsam çözemedim

sonuç adresinde e-kayıt yapabilirsiniz yazmıyo bu durumda e-kayıt olmuyomu bide sadece tek gün kayıt tarihi yazılmış o gün kesin okulamı gitmek lazım şimdiden teşekkürler
üni: ege üniversitesi
merhabalar gta 5 online da tutorial nasıl yapıcaz
merhabalar pc için xbox game pass aldım ama Rise of Tomb Raider için tr yama kurmak istediğimde oyunun dosyalarını bulamıyorum hiçbir şekilde bu dosyaları bi şekilde görmenin veya tr yamayı kurmanın bi yolu varmı
spotify da oyun filan oynarken alt tab yapmadan müziği değiştirne veya ses açıp kapama yapmamızı sağlayan bildiğiniz bi program varmı
merhabalar siyah renk üzerinde ekranımda aşağıdan yukarı doğru beyaz ince çizgiler geçiyor çözümünü bulamadım bi türlü bilen biri varsa çok sevinirim

pc de
logitech Z213 ses sistemimdeki sağ hoparlörün arada bir sesi kesiliyor bi kaç kere fişi çıkarıp takınca düzeliyor bu durum bilgisiyara kulaklık bağlayıncada oluyor bi türlü çözemedim
önceden oyundayken bile ısınmayan ekran kartım son zamanlarda pc boştayken bile gpu 60 derecelerde gezmeye başladı ne olduğunu anlamadım çözemedim de ısınma yüzünden kasmayan oyunlarda kasmaya başladı
önceden oyundayken bile ısınmayan ekran kartım son zamanlarda pc boştayken bile gpu 60 derecelerde gezmeye başladı ne olduğunu anlamadım çözemedim de ısınma yüzünden kasmayan oyunlarda kasmaya başladı
merhabalar far cry 5 bilgisiyarımda düzgün bi şekilde çalışırken bi ara oynamdım şimdi açmak istediğimde ilk gelen küçük resim gelip gidiyor ve başka hiç bir tepki vermiyor oyun hata vs dağil yardımcı olursanız lütfen
Hakkında
Meslek: öğrenci
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 584
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 34.633 (Bu ay: 700)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.