Şimdi Ara

BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU) [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.096
Cevap
21
Favori
64.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Quantic Dream, yeni PS3 oyununda kullanacağı inanılmaz teknolojiyi tanıttı!

Heavy Rain oyunuyla adından oldukça söz ettiren Quantic Dream firması, San Francisco'da düzenlenen Game Developers Conference'de sıradaki oyunlarında kullanacakları teknoloji olan "Kara"yı tanıttı.

Çok daha gerçekçi animasyon ve yüz ifadelerini sağlayabildiği görülen "Kara", LA Noire oyunuyla yakalanan gerçeğe yakın yüz ifadesi mantığını görünüşe göre bir adım daha ileriye götürüyor.

Stüdyodan David Cage, "Kara"nın gösterilen yeteneklerden %50'sini yapabildiğini ve yeni oyunla birlikte %100'ünü kullanacağını söylüyor. Firmanın Heavy Rain'i 28 hareket algılayıcı kamerayla geliştirdiği, "Kara"da ise 65 kamera kullanıldığı belirtiliyor. Arada ciddi fark var.

http://www.merlininkazani.com/Iste_beklenen_teknoloji_Kara-haber-49288p1.html

Ps.move desteği var mi yada olacak mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: addidas_85

Onu bunu bilmem ama o an ne hissettiyse burada bende hissettim

He ya ben kötü oldum burda sökülürken kız.
    Bundan oyun bile çıkar.
    Çok başarılı ama.

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Quantic Dream, yeni PS3 oyununda kullanacağı inanılmaz teknolojiyi tanıttı!

Heavy Rain oyunuyla adından oldukça söz ettiren Quantic Dream firması, San Francisco'da düzenlenen Game Developers Conference'de sıradaki oyunlarında kullanacakları teknoloji olan "Kara"yı tanıttı.

Çok daha gerçekçi animasyon ve yüz ifadelerini sağlayabildiği görülen "Kara", LA Noire oyunuyla yakalanan gerçeğe yakın yüz ifadesi mantığını görünüşe göre bir adım daha ileriye götürüyor.

Stüdyodan David Cage, "Kara"nın gösterilen yeteneklerden %50'sini yapabildiğini ve yeni oyunla birlikte %100'ünü kullanacağını söylüyor. Firmanın Heavy Rain'i 28 hareket algılayıcı kamerayla geliştirdiği, "Kara"da ise 65 kamera kullanıldığı belirtiliyor. Arada ciddi fark var.

http://www.merlininkazani.com/Iste_beklenen_teknoloji_Kara-haber-49288p1.html

Ps.move desteği var mi yada olacak mı ?

Hic bir bigim yok inan kardesim.
  • En kısa zamanda heavy rain'i edinip oynuyorum. Gerçekten harika olmuş.

Quantic Dream'in Yeni Projesi Infraworld Olabilir

Heavy Rain ve Fahrenheit ile gönlümüzde taht kuran Quantic Dream'in 2006 yılında iptal ettiğini açıkladığı Infraworld adlı projesine tekrar başladığına dair yeni bir ipucu ortaya çıktı.

Sony'nin Infraworld'un Amerika'daki isim haklarını satın alması yine "Playstation" platformuna özel bir Quantic Dream oyunu geliyor söylentilerine yol açtı. Aslında böyle bir şey düşünmek de gayet normal, çünkü Heavy Rain sonrasında Sony ve Quantic Dream ilişkileri daha da artmıştı.

Quantic Dream şu an iki yeni proje üzerinde çalıştığını daha önce açıklamıştı. Bu oyunlardan bir tanesi şu ana kadar yapılan oyunlardan çok farklıymış. Diğer oyunun adı ise bilinmiyor, ama "Fiv5" (firmanın 5. oyunu) geçici adıyla geliştiriliyormuş.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Quantic_Dreamin_Yeni_Projesi_Infraworld_Olabilir-18188.htm

Kaynak :http://www.vg247.com/2011/08/04/infraworld-trademark-reignites-hope-for-shelved-quantic-dream-project/

Infraworld haricinde birde "FIVE" adinda bir oyun konusuluyor suanda dedikodu fakat ismini tech demoya veren “Kara” olma ihtimali daha yuksek.
  • David Cage roportajinda yeni oyun motorlari ile calisan bu tech demo, bir yıl önce bitmiş olduğunu itiraf ettmis, Yeni motor, Cage göre, şu anda yalnızca özelliklerinin % 50 sini kullandigini oyunda 100 e ulasacagini soylemis.

Ben David Cage' in bu aciklamasindan oyunun epey bir yol kat ettigini anliyorum.

http://www.vg247.com/2012/03/07/quantic-dream-unveils-kara-with-gdc-demo/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 8 Mart 2012; 1:55:38 >

Orijinalden alıntı: _DevilsNeverCry_

quote:

Orijinalden alıntı: F-G

Konusurkenki agiz hareketleri birebir.
    Gozler ve kirpikler muazzam.

Ancak bi avatar kalitesi yok onu soyliyim

Tabii ki avatar kalitesi olamaz avatarda tek bir karakterde kaç milyon poligon kullanılmıştır kim bilir, 2 nesil sonra bile o grafikleri görebileceğimize şüpheliyim..

Avatar kalitesi için daha çoook bekleriz, Avatar kalitesinde olacak derken ciddi anlamda Avatar ın real time render edilerek oynanan aynı görsel kalitede bir şeyi kastediyor olamazlar...

Avatar ın yakınında bile değiliz, Avatar yada başka herhangi bir film farketmez. Hepsinde gerçek görüntüler var efektlerle birlikte.

Oyun endüstrisi o seviyeye geldiğinde çok farklı bir dünyada yaşıyor oluruz. Hollywood falan da komple oyunlara yönelir tüm büyük stüdyolarla.

Kim sinemaya gider ki AVATAR ı oynamak varken.

Rahat 15 20 sene o seviyeye ulaşmak. 5 sene sonra öyleyiz demek çok komik.

Ve o CGİ lar tüm muhteşemliklerine rağmen ( BKZ: STARCRAFT 2 CGİ ları ) gerçek görüntülerden fersah fersah uzaktalar.

Kaldı ki GERÇEK görüntüler...
  • Duygulandım. Oyunlar yakıp yıkmak ateş etmekten ibaret değildir. Böyle yapımlara çok ihtiyacımız var. Quantic Dream's inanılmaz bir işe imza atmış. Ömrünü dolduruyor denilen konsolun gücünü ortaya koymuş. Artificial Intelligence izlerken de çok duygulanmıştım. Ayrıca Valorie Curry

BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013
  • Ama...

Bu video tek kelimeyle MUHTEŞEM.

Bu artık bizim bildiğimiz anlamda bir şey değil...

Bu SANAT...

İlk izlediğimde gözlerim doldu.

Görsel olarak olmasada başka pek çok bakımdan sinema kalitesine ulaşılacak yakında böyle giderse...

Herkes olayın yok kaşı şöyle oynadı görüntü böyle kısmında...

Bu oyundan öte bir tecrübe. Boşverin teknolojiyi.

Burada ki muhteşemlik sadece teknolojide değil.

Resmen duygu veriyor adamlar, resmen empati kurduruyor, altüst ediyor 7 dakikada insanı.

Lanet gidip bir PS 3 alıcam sonunda böyle giderse...

Bu adamlar artık PC ye oyun yapmıyor.

Quantic DREAM bazı bakımlardan kendi kulvarında almış başını gidiyor resmen. Bu sanattır ya, tech demo yada oyun demek hakarettir resmen.

Bütün oyunların en büyük eksikliği olan genel ruhsuzluk halinden eser yok ! Oyunlar ne zaman insana ait varoluşsal sorunları bu kadar sanatsal şekilde ( genel olarak ) işlemeye başlar ve bu tek tük oyunda değil genelde ustalıkla aynen Quantic Dream gibi yapılır, işte o zaman 8. Sanat türü olarak insanoğlunun uygarlığında ki yerini alır.

Bunlar ilk emareleri bu gidişatın...
  • İlk izlenim olarak oyunun hikayesi kendini insan sanan veya olmak isteyen bi robotu konu aliyor; Will Smith'in oynadigi " I Robot " ve Haley Joel Osment'in oynadigi " A.I. Artificial Intellegince " adli filmlerin karisimi olmus, cagdas bi pinokyo hikayesi yani.. Operator ise teknolojik bi Gapetto diyelim :) Duygusal bi bilimkurgu bizleri bekliyor buyuk ihtimalle.. Bu arada David Cage Avatar kalitesinde olacak demedi arkadaslar yanlisiniz var, oyun dunyasinda Avatar etkisi yaratacak dedi.. Ki gercekten yaratiyor da; grafikler muthis, ustelik %50 performansla calistigi soylenmis.. Tamamlandiginda ortaya ne cikacak siz dusunun artik ;) PS3'ün ömrü doldu diyenlere Last Of Us'tan daha sert bi tokat " Kara " ile Quantic Dream'den geldi.. Hala Ps3 almak icin gec mi kaldim diye soran arkadaslara bu oyunun trailer'ını atın.. Cunku David Cage gene yapmis yapacagini !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 8 Mart 2012; 2:16:33 >

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • quote:

Orijinalden alıntı: urazs

Ama...

Bu video tek kelimeyle MUHTEŞEM.

Bu artık bizim bildiğimiz anlamda bir şey değil...

Bu SANAT...

İlk izlediğimde gözlerim doldu.

Görsel olarak olmasada başka pek çok bakımdan sinema kalitesine ulaşılacak yakında böyle giderse...

Herkes olayın yok kaşı şöyle oynadı görüntü böyle kısmında...

Bu oyundan öte bir tecrübe. Boşverin teknolojiyi.

Burada ki muhteşemlik sadece teknolojide değil.

Resmen duygu veriyor adamlar, resmen empati kurduruyor, altüst ediyor 7 dakikada insanı.

Lanet gidip bir PS 3 alıcam sonunda böyle giderse...

Bu adamlar artık PC ye oyun yapmıyor.

Quantic DREAM bazı bakımlardan kendi kulvarında almış başını gidiyor resmen. Bu sanattır ya, tech demo yada oyun demek hakarettir resmen.

Bütün oyunların en büyük eksikliği olan genel ruhsuzluk halinden eser yok ! Oyunlar ne zaman insana ait varoluşsal sorunları bu kadar sanatsal şekilde ( genel olarak ) işlemeye başlar ve bu tek tük oyunda değil genelde ustalıkla aynen Quantic Dream gibi yapılır, işte o zaman 8. Sanat türü olarak insanoğlunun uygarlığında ki yerini alır.

Bunlar ilk emareleri bu gidişatın...

İşi konsol savaşlarına çevirmek istemiyorum ama PS3 e hayran olmamın en büyük sebebi adamlar olaya çok oyun satmak için değil de sağlam oyun yapabilmek için çalışıyorlar... Adamlar ortaya onlarca sanat eseri çıkardılar, SotC atın köprüden düşme sahnesi, MGS serisinin bütün sonları, FF7 cc un sonu... ya bunlar insan farketmese de çok fena etkiliyor... örneğin SotC koca bir arazide bomboş bir alan ama gelgelelim öyle bir sanat katmışlar ki o boşluk bile bir duygu katıyor insana ......
    Of of şu 7dk lık video bile insanı dumur etmeye yetiyor, "TEŞEKKÜRLER SONY" sana ne kadar para verdiysem hepsi helali hoş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

İlk izlenim olarak oyunun hikayesi kendini insan sanan veya olmak isteyen bi robotu konu aliyor; Will Smith'in oynadigi " I Robot " ve Haley Joel Osment'in oynadigi " A.I. Artificial Intellegince " adli filmlerin karisimi olmus, cagdas bi pinokyo hikayesi yani.. Operator ise teknolojik bi Gapetto diyelim :) Duygusal bi bilimkurgu bizleri bekliyor buyuk ihtimalle.. Bu arada David Cage Avatar kalitesinde olacak demedi arkadaslar yanlisiniz var, oyun dunyasinda Avatar etkisi yaratacak dedi.. Ki gercekten yaratiyor da; grafikler muthis, ustelik %50 performansla calistigi soylenmis.. Tamamlandiginda ortaya ne cikacak siz dusunun artik ;) PS3'ün ömrü doldu diyenlere Last Of Us'tan daha sert bi tokat " Kara " ile Quantic Dream'den geldi.. Hala Ps3 almak icin gec mi kaldim diye soran arkadaslara bu oyunun trailer'ını atın.. Cunku David Cage gene yapmis yapacagini !

çok güzel özetlemişsiniz, bu videoyu görünce ben de yine iyi ki geç de olsa almışım şu ps3'ü dedim.

PSN: nightwalker--21
    Heavy Rain / PES 2012 / Uncharted 3 / Uncharted 2 / Battlefield 3 / F1 2011 / Guitar Hero:Warriors of Rock / Guitar Hero:Metallica / Guitar Hero: World Tour / Band Hero / Sports Champions / Amy
  • Heavy Rain grafiği gelsede çok şikayet etmezdim. Bazı yapımlar vardır grafik beklersin bazıları vardır hikaye beklersin. Bu da o yapımlardan.

İlk oyunda beni psikolojik olarak çöküntüye uğratmıştı. Gerçekten çok etkilenmiştim. Şu video da bile fazlasıyla etkilendim.

Sanırım bu sefer oyun bizi iyice depresif yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 8 Mart 2012; 8:48:44 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.