Şimdi Ara

BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU) [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
21
Favori
64.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013



    Quantic Dream'in bombası "Beyond"

    Quantic Dream, KARA teknolojisi ile dikkatleri üstüne çekmiş ve yeni oyunu bekleniyordu

    Yapım anlatım temelli olacak. Diğer bir detay ise projede gerçek dünya hissini vermek için motion capture teknolojisinden yararlanılarak aktörler kullanılmış.

    Ayrıca oyunun tanıtımında yine ünlü bir kişinin sesinin ve yüzünün kullanılacağı da belirtiliyor.





     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013


     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013


     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 6 Eylül 2013; 20:52:51 >
  • Vay be 10 sene olmuş şu oyun çıkalı, tekrar girip oynadım baştan sona. Çok güzel oyun gerçekten, Jodie karakterine bağlanmamak imkansız.

    Quantic Dream'in geçen hafta Beyond: Two Souls'un 10. yaşını kutladığı video:

    Bende de yeri ayrıdır Beyond: Two Souls'un,

    Hatta, Detroit: Become Human'ın önüne koyarım ben bu oyunu(oynanış hariç Detroit bu konuda daha iyi) Tek bir karakterin hikayesini anlatmasıyla kendine edindiği temasıyla ve çok daha başarılı dramatik aksiyonu ile bende çok güzel anılar ve hisler bıraktı Beyond..

    Hala tema müziğini dinlerim..


    İpini koparan geliştirici'nin Açık Dünya Oyun yaptığı, oyunculuğun bu karanlık günlerinde. Geriye dönüp bakınca değeri gözümde daha da artıyor Beyond: Two Souls'un..


    @Blitz.

  •  BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013


     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013


     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013


     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013


     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013


     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013


     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013


     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013


     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013


     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Haziran 2012; 8:25:18 >
  • Az ama öz oyun yapan bir firma. Uzun sürse bile yine bir şaheser çıkacağı kanaatindeyim. Yüz animasyonlar konusunda Heavy rain de döktürmüşlerdi. Gelişmiş hali nasıl olur çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geoxid

    Az ama öz oyun yapan bir firma. Uzun sürse bile yine bir şaheser çıkacağı kanaatindeyim. Yüz animasyonlar konusunda Heavy rain de döktürmüşlerdi. Gelişmiş hali nasıl olur çok merak ediyorum.

    EvelALLAH 2005 yilinda daha piyasada PS3 yok iken PS3 icin Heavy rain icin internette bir göz dolasiyor ve PS3 ex deniliyordu, zira ayni zaman diliminde Killzone 2 vidyolarida cikmisdi. Sanirim GDC 2012 de gelicek olan bu Teknoloji demosu bir sonraki nesille alakali olabilir umarim yanilirimda bu nesildede Quantic Dream den bir saheser daha goruruz.
  • Almanyada duzenlenen GDC 2012 oyun fuari 5 Martda basliyor bir sey kalmadi sunun surasinda merakla bekliyoruz.
    .

    David Cage To Showcase New Quantic Dream Technology At GDC
    .
    http://www.pushsquare.com/37764/david-cage-to-showcase-new-quantic-dream-technology-at-gdc/
    .

     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013
  • Heavy Rain Yapımcısının Yeni Teknolojisi GDC'de
    .

    Heavy Rain'deki karakter ve yüz animasyonlarıyla birlikte oynayanların beğenisini alan Quantic Dreams'in lideri David Cage, yeni teknolojisini Game Developers Conference'da tanıtacak. 5 Mart ile 9 Mart arasında düzenlenecek olan GDC'de bir saatlik sunum programlayan David Cage'in bu teknolojisi ilk olarak Quantic Dreams'in yeni oyunu adına kullanılacak. Malesef bu yeni teknoloji hakkında pek fazla bir ipucu bulunmuyor. Ancak David Cage'in yine harikalar yaratacağını kolaylıkla tahmin edebiliriz.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Heavy_Rain_Yapimcisinin_Yeni_Teknolojisi_GDCde-24113.htm
  • Quantic Dreams 2011 yilinda daha sonraki oyun projemiz Avatar kalitesinde olucak demisdi. inanilmaz merak ediyorum. Zira tam bir ay kaldi yeni teknolojisini sergileyecek tec vidyoya.
  • Quantic Dream bombayi patlatmaya az bir zaman kaldi GDC 2012 fuarinda diyor,az kaldi arkadaslar. Quantic Dream konu ile ilgili yeni bir yazi paylasdi asagidakii linkde ingilizce cevirebilecek olan varmi rica etsem.

    "Quantic Dream May Relocate To Canada As EU Ban on Game Tax Breaks Hurts Industry"

    http://playstationlifestyle.net/2012/02/08/quantic-dream-may-relocate-to-canada-as-eu-ban-on-game-tax-breaks-hurts-industry/
  • Gercekten sasirtici 2 haftadir Quantic Dream den gelen bu muthis habere sevinen benim disimda forumda sadece bir kisi var geoxid kardesim, konu guncel oldugu halde Quantic Dream bir cok kisiyi ilgilendirmemis enteresan. Himm birde GDC 2012 oyun fuari ana konusunda Mahs3R vardi.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mahs3R

    Quantic Dream süphesiz yine mükemmel bir yapima imza atacaktir. Gerek Fahrenheit gerekse Heavy rain esi benzeri olmayan yapimlardi. Bu haber beni cok heyecanlandirdi eline saglik Sipahi.
  • Fahrenheit ve heavy rain oynadım mükemmel oyunlardır quantic dream ve david cage' e bu nesile böyle oyunlar kazandırdığı için kutluyorum amma velakin yeni teknolojinin ps3 ne kazandıracağı konusunda şüpheliyim kaldı ki bir açıklamalarında avatar kalitesinde oyun yapacaklarından bahsetmişlerdi bunu bu nesile yapacak güçtelermi göreceğiz yada diğer nesil için gerçekleştireceği projelerimi gösterecekler bilemiyorum beklemedeyim video gelsin bakıp yorum yapalım
  • Fahrenheit da Heavy Rain de muhtesem oyunlardi ikiside sanat eseri, gerci Fahrenheit'i PC de oynamisdim yillar evel. Bakalim bu sefer David Cage bizi nasil sasirtacak. Bir sonraki nesilin habercisi olan bir tec demo mu yoksa bu nesil icin dusundugu new IP mi? Az kaldi.
  • heavy rain nin hala etkisindeyim onun gibi yapsalar offf
  • Oyun hayatım boyunca oynadığım en sıradışı yapımlardı Fahrenheit ve Heavy Rain. Fahrenheit'i bitirdiğimde uzun süre unutamamıştım ve oyun seven bütün tanıdıklara şiddetle tavsiye ediyordum şimdi de ps3'ü olanlara Heavy Rain'i mutlaka tavsiye ediyorum. Böyle sıradışı oyunlar yapan bir firmadan gelecek haberleri sabırsızlıkla beklemekteyim.
  • Lutfen lutfen ps3'e cikar ve hemen cikar :))
  • David Cage zaten sıradışı bir insan..Biraz sivridilli olmasıyla pek sevilen biri değil belki ama bence oyun sektörünün içinde olması gereken biri..Tanıtacağı teknolojiyi bilemem ama yapacağı oyunun en azından senaryo olarak en iyisi olacağından şüphem yok...Heavy Rainin yeri bende çok farklıdır hala
  • Rockstar, Naughty Dog ve Quantic Dream.. MGS hatrına Kojima bi de.. Bunlar ne yapsa sorgusuz sualsiz oynarım Özellikle David Cage tam benim kafada bi adam, hatta oyunlarla ilgili söylediği bi söz vardı; "30'lu yaşlarda biri olarak uzaylılarla savaştığımız veya ikinci dünya savaşında bi askerin dramını anlatan hikayeleri oynamak istemiyorum.Çünkü kendimi onların yerine koyamıyorum, nasıl koyabilirim ki ? Kendimi yerine koyabileceğim bi karakter ile gerçekçiliğe hitap eden bir oyun oynamak istiyorum" tam olarak aynı kelimeleri kullanmamış olabilirim ama böyle konuşmuştu, bence de çok haklı. Killzone 3 gibi COD BF gibi oyunlarla eğleniyoruz ama Heavy Rain'de ki basit bi sakal traşı sahnesi bile onca savaş atmosferinden çok daha keyifliydi bence. Bu adam işini biliyo
  • Quantic Dream'in Yeni Projesi Infraworld Olabilir

    Heavy Rain ve Fahrenheit ile gönlümüzde taht kuran Quantic Dream'in 2006 yılında iptal ettiğini açıkladığı Infraworld adlı projesine tekrar başladığına dair yeni bir ipucu ortaya çıktı.
     
         Sony'nin Infraworld'un Amerika'daki isim haklarını satın alması yine "Playstation" platformuna özel bir Quantic Dream oyunu geliyor söylentilerine yol açtı. Aslında böyle bir şey düşünmek de gayet normal, çünkü Heavy Rain sonrasında Sony ve Quantic Dream ilişkileri daha da artmıştı.
     
         Quantic Dream şu an iki yeni proje üzerinde çalıştığını daha önce açıklamıştı. Bu oyunlardan bir tanesi şu ana kadar yapılan oyunlardan çok farklıymış. Diğer oyunun adı ise bilinmiyor, ama "Fiv5" (firmanın 5. oyunu) geçici adıyla geliştiriliyormuş.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Quantic_Dreamin_Yeni_Projesi_Infraworld_Olabilir-18188.htm

    Kaynak :http://www.vg247.com/2011/08/04/infraworld-trademark-reignites-hope-for-shelved-quantic-dream-project/
  • Bu onemli bilgiyi sizlerle paylasmak istiyorum.

    Quantic Dream iki oyun uzerinde calisiyor muhtemelen "FIVE" ve "INFRAWORLD" demedi demeyin.

    Kaynak 1 :http://i.joystiq.com/2011/03/21/fiv5-could-be-the-title-of-quantic-dreams-next-game/

    Kaynak 2 :http://i.joystiq.com/2011/08/04/canned-quantic-dream-project-infraworld-trademarked-by-scee/
  • Sony Quantic Dream'in 2006 yılında iptal ettiği "INFRAWORLD" adlı oyun projesinin isim haklarinin tekrar Quantic Dream e ozel satin aldigi konusuluyor. hem "FIVE" hemde "INFRAWORLD" oyunlari gercekmi degilmi 5 mart da.

     BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU)  [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 10 Şubat 2012; 9:25:43 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.