Şimdi Ara

BEYOND TWO SOULS (PS3 ANA KONU) [PS3 EXCLUSiVE] 8 EKİM 2013 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.096
Cevap
21
Favori
64.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heavy Rain Yapımcısının Oyunu Bu Gece Gösterilecek

Gösterim gece yarısından sonra gerçekleştirilecek.

Fransız yapımcı Quantic Dream, 2010'da çıkan Heavy Rain'den beri üzerinde çalıştığı projeyi göstermeye hazırlanıyor. Bugün oyunun teknoloji demosu gösterilecek.

Quantic Dream kurucusu ve CEO'su David Cage, GDC'de sahne alarak oyunun teknoloji videosu eşliğinde arkasındaki fikirleri bizlere aktaracak. Daha önce 2006'da Heavy Rain için de aynısı yapılmıştı ve The Casting ismindeki teknoloji demosu gösterilmişti, ki bu demo sonradan Heavy Rain oldu.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Heavy_Rain_Yapimcisinin_Oyunu_Bu_Gece_Gosterilecek-25352.htm

See Heavy Rain developer's tech demo on Eurogamer from 10.30pm GMT.

http://www.eurogamer.net/articles/2012-03-07-quantic-dreams-next-project-to-be-unveiled-tonight
  • 10:30 GMT bu gece 12:30 olması lazım...

Orijinalden alıntı: GameBuy

10:30 GMT bu gece 12:30 olması lazım...

Tesekkurederim sagolun.
  • Nicholas Cage'in (yanlis yazmis olabilirim) buyuk hazine diye bir filmi vardi. Gizemler ipuclari. Dunyanin dort bi yani gizli odalar piramitler filan bu tarzda bi oyun olsa aslinda cok iyi olur :)

UMBRELLA CORPORATION
  • Heyecanla bekliyorum Bakalım büyük üstad mutfağından ne çıkacak

http://www.eurogamer.net/articles/2012-03-07-quantic-dreams-next-project-to-be-unveiled-tonight

Orijinalden alıntı: StunFire

Bu adamların boş iş çıkaracağına %1 bile ihtimal verseydim çoktan yatmıştım

Bu adamlar sanat yapıyor resmen. Diğerleri gibi her sene oyun çıkarıp ticaret değil.
  • Quantic Dream'in somut ve mantıklı hikayeler üzerine yoğunlaşıp, abartıyı sunumda veya teknolojide kullanmasına bayılıyorum. Heavy Rain bunun en iyi örneğiydi ! Sırada ki oyun Heavy Rain'den daha duygusal olur mu bilmem ama daha iyi olacağına eminim.

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • Omikron: The Nomad Soul gibi, Fahrenheit ve Heavy Rain gibi sira disi özgün yapımlari oyun dunyasina kazandiran David Cage hayrani olarak Quantic Dream'in yeni IP sini uzun suredir markaja aliyorum, bir kac olasilik var bir iki mesajimda deyinmisdim. Fakat yeni teknolojisi Heavy Rain in cok ilerisinde oldugu soyleniyor, buda beni ziyadesiyle heycanlandiriyor.
  • Quantic Dream’in merakla beklenen yeni oyun projesi üzerinde Fransız Castropod sitesinde yer alan bir iş ilanı, David Cage ve ekibinin yeni projelerinde 3D model olacak 30-40 yaşları arasında Asyalı erkek bir model (tercihen Çinli) aradıklarını gösteriyor. Çin’de geçecek bir oyun veya sadece ana karakterin Asyalı olacağı daha farklı bir proje dedikodulari dolasiyor.

http://www.eurogamer.net/videos/first-look-at-heavy-rain-dev-new-tech-video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 8 Mart 2012; 0:41:45 >

Orijinalden alıntı: HardShock

Hocam bu güzel paylaşımlar için çok saol.Ne zamandan beri senin haberlerini takip ediyorum.Ellerine sağlık.

Tesekkurederim ALLAH razi olsun kardesim.
      maybe then you will see me as I am,
      A fragile wreck on a storm of emotion
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Video var yukarıdaki sitede

Biliyorum o yuzden sizlerle paylastim, ben seyredemiyorum PS3 den siz seyredin istedim. Youtube a duserse onuda paylasirim insALLAH.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.