Şimdi Ara

beynim yanıyor, bu kız ne yapmaya çalışıyor yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olay şu: bir kız vardı 2,5 ay sevgili olduk daha sonra eski sevgilimi unutamadım dedi ayrıldık. neyse bu kız son 1 aydır yakın davranıyordu defalarca özür diledi, pişmanım falan dedi. sordum tekrar olur muyuz diye fakat kendisi arkadaş olmak istiyormuş çok seviyormuş beni ama arkadaş olarakmış. arkadaş olamayız falan dedim kızla iletişimimi kesiyordum ki bu sefer kız beni kaybetmek istemediğini söyledi yalvardı baya. şimdi de bari sevgili olalım diyor. sen beni sevmiyorsun dedim, ya seversem, seni kaybetmek istemiyorum sen muhteşem birisisin dedi.

benim beynim yanıyor bu kızın amacı ne anlayabilen var mı?

• Kaç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    NEREDE APTAL OLACAĞINI BİLİYORSAN, YETERİNCE ZEKİSİNDİR. -T.S. ELİOT
  • Koşarak uzaklaşılması gereken tiplerden o.

Sen kalkmış seni eski sevgilisi için ortada bırakmış kıza tekrar olur muyuz demişsin.

Dayaklıksın bence. Arkadaşlarının toplanıp dost acı söyler mottosu ile tekme tokat dalmaları gerek sana. O dayak sonrası ferahlık ve kendine gelme bir aydınlanma yaşayacaksın.

Orijinalden alıntı: Treth

Koşarak uzaklaşılması gereken tiplerden o.

Sen kalkmış seni eski sevgilisi için ortada bırakmış kıza tekrar olur muyuz demişsin.

Dayaklıksın bence. Arkadaşlarının toplanıp dost acı söyler mottosu ile tekme tokat dalmaları gerek sana. O dayak sonrası ferahlık ve kendine gelme bir aydınlanma yaşayacaksın.

Tamam

hocam şu an tamamen unutmuş eski sevgilisini. çok fazla özür diledi. arkadaş olmak isteyince en son ben artık kıza veda ederken bu sefer kendisi yapıştı. çok değişik bir durum.
  • Yahu niye beynin yanıyor, basit ve çıkarcı düşün. Seni yedeğe almış. Eski sevgilisinden ayrılınca nispet unsuru olmuşsun. Eski sevgilisiyle konusuyor dur büyük ihtimal barışmaya karar vermişlerdir ondan sana unutamadım demiştir sonra tekrar bozusmuslardır fakat tekrar barışacaklarina inandığından yedeğin de yedeğine almış arkadaş olarak nispet unsurusun artık. Bu durumda yapabileceğin en güzel şey arkadaş olarak çaktırmadan kızın hareketlerini izleyerek fırsatını bulduğun anda entrikasini tersine çevirmek ve bu arada kızın etinden sütünden faydalanmak olacaktır. Akıllı olun biraz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 13 Mayıs 2017; 15:18:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ah Müjgan Ah

hocam şu an tamamen unutmuş eski sevgilisini. çok fazla özür diledi. arkadaş olmak isteyince en son ben artık kıza veda ederken bu sefer kendisi yapıştı. çok değişik bir durum.

Kızlar peşinden koşulmasına yalvarılmasına filan alışkındır. Madem eski sevgilin hala kafanda iyi ne halin varsa gör deyip dönüp giden erkek egolarına aşırı zarar verir.

Onu kaybetmeyi kaldıramazlar. Sen ona tamam deyip onu hayatına alırsan bir süre sona o seni terk edecek. Egonun gereği budur.

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Kızlar peşinden koşulmasına yalvarılmasına filan alışkındır. Madem eski sevgilin hala kafanda iyi ne halin varsa gör deyip dönüp giden erkek egolarına aşırı zarar verir.

Onu kaybetmeyi kaldıramazlar. Sen ona tamam deyip onu hayatına alırsan bir süre sona o seni terk edecek. Egonun gereği budur.

Ayne egosu gereği kızlarımız öyle yapıyor. Erkekler bu konuda bilgilendirilmeli. Eğer terkedilmiş bir kızsa sizinle sadece öc almak için çıkmak istiyordur.

• herkes aynı düşünüyor, hiç farklı düşünen arkadaş yok mu yav?

Değişik meğişik değil hocam; bu olayın benzeri benim de başıma geldi. Anlattığın kız, tam kezban kız tipine giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 13 Mayıs 2017; 15:28:17 >

NOT: %100 Ciddiyim.

herkes aynı düşünüyor, hiç farklı düşünen arkadaş yok mu yav?

Kardeş ne diyelim sen yaşayarak öğrenecek tiplerdensin herhalde... Yaşa gör..

Kaç kaç uzaklaş ondan.

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Yahu niye beynin yanıyor, basit ve çıkarcı düşün. Seni yedeğe almış. Eski sevgilisinden ayrılınca nispet unsuru olmuşsun. Eski sevgilisiyle konusuyor dur büyük ihtimal barışmaya karar vermişlerdir ondan sana unutamadım demiştir sonra tekrar bozusmuslardır fakat tekrar barışacaklarina inandığından yedeğin de yedeğine almış arkadaş olarak nispet unsurusun artık. Bu durumda yapabileceğin en güzel şey arkadaş olarak çaktırmadan kızın hareketlerini izleyerek fırsatını bulduğun anda entrikasini tersine çevirmek ve bu arada kızın etinden sütünden faydalanmak olacaktır. Akıllı olun biraz...

Kızı değerlendirmem ama öncesine katılıyorum.Ne hali varsa görsün :)

• eski sevgili için terkedilmek dışında aynı durumu yaşıyorum... kızla konuşup beni diğer arkadaşlarını nasıl seviyorsa o kadar sevdiğini ve hiç özel hissettirmediğini yüzüne söyledim çünkü kendisine sorunca bilmiyorum diyip duruyordu yüzüne söyleyince gerçekleri afalladı biraz konuşmanın sonunda artık ne konuşmak ne de görüşmek istemediğimi söyledim. kafam rahat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.