Şimdi Ara

Beylikdüzü'nde Turknet VDSL kullananlar memnun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beylikdüzü Adnan kahveci mahallesindeyim. Oturduğum sitede sadece Superonline gigafiber altyapısı var fakat bölgemde internet kalitesi berbat. Prime time'da bant daraltma, yurt dışı çıkışlardaki sıkıntılar nedeni ile FPS oyunlarda geç görme, diğer iss'lerde olmayan yasaklı siteler, sansürler,google hizmetleri dışında upload hızımın 50 yerine 1 mbit gibi çalışması vs.. çıldırma noktasındayım.

Tek seçeneğim Türknet VDSL'e geçmek. Bu bölgede Türknet kullananlar var mı? Varsa bilgi verebilir mi?

Bu arada Türknet'e de zam gelmiş sabit fiyat 699 TL oluyormuş Ağustos'ta. Resmen köşeye sıkışmış durumdayım keza 600 küsür TL'ye Superonline 1 gbit teklif ediyor, aynı paraya Türknet 100 mbit VDSL can sıkıcı. Superonline hizmeti çöp, Turknet'te saçma sapan şekilde 1gbit fiber ile VDSL'e aynı parayı istiyor. Sabit fiyat politikaları bu bağlamda mantıksız

• Abim Adnan Kahveci'de VDSL kullanıyordu geçen yıl, evine gittiğimde test yapmıştım, VDSL için gayet iyi değerlerdi, çünkü santral bina içindeydi, hız testine 98 mi ne çıkmıştı yani o kadar yüksekti.

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • Şu an beylikdüzü dönüşüm sürecinde. Bir çok mahallede dönüşümler başladı. Bizim sitemizde de kablo çekildi, santrali bekliyoruz. Forumda konusu var. Adresinizi bir sorgulatın derim. Ama vdsl den memnun olam kişiler çok duydum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yukarıdaki arkadaşın bahsettiği konu. konuya beylikdüzünde bulunan siteniz için adres belirterek talep yazabilirsiniz, konu sahibi arkadaş ilgili. ama binaya gelen ibb menhollerinde falan bir sıkıntı varsa ayvayı yediniz. 4 aydır çözüm üretecekler diye bekledim artık uğraşmıyorum. 4 ay önce site yönetimi olarak protokol yaptık sıkıntılar çıkınca çözüm bulamadılar. herkes birbirine topu atıyor şuan bende saldım artık önümüzdeki ay SOL ile taahhütüm bitiyor. geçen bahsettim size farklı bir konuda. Turktelekom altyapısı geldiği için artık yalvaramayacağım bu arkadaşlara daha fazla. gönlüm TurkNetten yanaydı ama bir sorun karşısında bu kadar çözümsüz kalmaları beni soğuttu artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 18 Temmuz 2025; 23:1:5 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• Dostlar bilgiler için sağolun bahsettiğiniz konuya mesaj bıraktım. Uğraşacağım bakalım inşallah getirebilirim

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.