Şimdi Ara

Beylikdüzü'nde Gezilecek Güzel Bir Yer VAr MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
13.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beylikdüzü'nde Gezilecek Güzel Bir Yer Var MI ? Fatih Koleji civarlarında gezilecek yerler var mıdır ? Carrrefour oraya yakın mıdır ?

• baba bi tek migros var büyükçene orda takıl gerisi yalan olur yani..
  • hatta alt kata in bowling oyna Stars var bide seni açarmı bilmem. Karnın acıkırsa starsın orda tapy land var orda gönül rahatlığıyla yemek yiyebilirsin test edilip onaylanmıştır
  • Evet orda en sevdiğim alışveriş merkezi migrostur.Zaten fazlada gezicek bir yer yok.

500 metre arayla alışveriş merkezi var.
  • tatilya da gitti, bişe kalmadı migros dışında
  • Tatilya'ya ne oldu?nereye gitti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Tatilya'ya ne oldu?nereye gitti?

hiç sorma nereye gittiğini,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Avcılar nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş b.düzünde bi b... yok
    ben bıktım burada kalmaktan ...
    fatih üni.de okuyorum yazdıgıma pişmanım b.düzünde kalmak zorundayım napalım
    illa b.düzünde gezecem diosan bi migros var ,bi de beylicium var .. ikisinde magazalar falan var anca öyle kendini eglendirebilirsin ..
    Ben hiç takılmam çıkarım ortaköy bebek taksim vs. hayat oralarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Tatilya'ya ne oldu?nereye gitti?

Barzani aşireti 1 küsür milyon dolara satın aldı, Erbil'e taşınıyor Kürtleri eğlendireceklermiş.
  • Beylikdüzü'nde Bimeks varmış.Neresinde orası ? Fatih Koleji'ne yakın mı ?Orda kalcam o yüzden soruom.Acil cevap yakında gidiom.
  • fatih kolejine d silva kaya milenyum gibi alışveriş merkezleri yakın beykentde dolaşırsın pasajda minibüsle migros carrefouru dolaşırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexyozzy

Kardeş b.düzünde bi b... yok
    ben bıktım burada kalmaktan ...
    fatih üni.de okuyorum yazdıgıma pişmanım b.düzünde kalmak zorundayım napalım
    illa b.düzünde gezecem diosan bi migros var ,bi de beylicium var .. ikisinde magazalar falan var anca öyle kendini eglendirebilirsin ..
    Ben hiç takılmam çıkarım ortaköy bebek taksim vs. hayat oralarda

Tekirdağ' dan İstanbul' a gelmek epey sürer ama...

• 4 yıl beylikdüzünde kaldım sonra kurtuldummm
    robot bi sehir migros felan var insana pek keyif vermior orda yasamanın tadı emeklilikte gecior galiba.
    kurtuldummm
  • Beyler bide Fatih Koleji'nden Bimeks'e nası giderim onu söleseniz
  • Atla taksim otobüsüne ne dolanıyon oralarda
  • Kaçınız Beylikdüzünde oturuyorsunuz acaba ?

yada kaçınız 1 sene içinde beylikdüzüne uğradı?

Beylikdüzünde Migros-Carrefour Gibi Alışveris merkezleri dışında yeni olarak Beylicium Var.Beykent Yolunda Yepyeni Bir Eğlence ve alışveriş Merkezi açıldı.Beykent Merkezde Da Silva Alışveriş ve eğlence merkezi açıldı.

Yani istedikten sonra Çok..

Ama tabiki Taksimdeki Mekanlar gibi mekanlar yok o Ayrı.
  • hocam beylikdüzü cidden çok kötü biryer. yaklaşık 10 senedir takılıyorum gerçekten migros avm dışında takılacak pek biyer yok ki orada da kıyafet mağazaları ağırlıkta sadece alt katta bowling salonu ve sinema ver gençler için. bunun dışında bimeks carrefour alışveriş merkezindedir. e5'ten geçen herhangi bir arabaya binip carrefour'un orada inersen gidebilirsin.
  • beyliciuma uğrarsan cızbız köfteye beklerim reklam yapayim

en iyisi migros şu an için en kalabalığı yazın da çekmece sahil var zaten.
  • eğlence merkezi denince migros diyen bir gençlik allaım yarabbimm ne kadar tüketici bi nesil yahuu :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: specops

eğlence merkezi denince migros diyen bir gençlik allaım yarabbimm ne kadar tüketici bi nesil yahuu :S

3m migros falan değil yalnız bu bildiğin alışveriş merkezi cevahir-kanyon gibi. içinde sadece migros yok yani. alt katta bowling-sinema falan da var. beylikdüzü'nü bilseydin böyle konuşmazdın zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.