Şimdi Ara

BEYLİKDÜZÜ AVM CENNETİ ! SAYISINA İNANAMAYACAKSINIZ:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MARKA CİTY , BEYLİCİUM , MİGROS AVM , REAL , CARREFOUR , FOXCİTY , BAHAUS , MEDİA MARKT , OUTLET CENTER , BEYKENTTE(adını unuttuğum birtane daha avm ) , TATİLYANIN YERİNE YAPILACAK MARMARA PARK , YENİ MODERN PAZARIN YANINA YAPILAN AVM , TAXİT CENTER , KAYA MİLLENİUM, SKYPORT (inşa halinde), STARS ,

bazı arkadaşlar 4 avm den şikayette bulunmuş , peki beylikdüzünün bu avm lerine ne demeli.avrupanın toplamında herhalde bu kadar alışveriş merkezi yoktur

BEN 16 ADET SAYDIM , ZORLASAM 3-5 TANE DAHA ÇIKAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 2 Aralık 2008; 12:25:48 >

• istanbul maltepe 6 tane carefour var yetmez mi
  • az az yetmez daha yapılmalı.Küçük esnafın kökü kazınıp bu avm lerden çılgın lüks alışverişler yapılıp kredi kartları patlatılmalı.
  • neden iade ve değişim gerektiğinde sorun yaratmayan. sürüm dolayısıyla daha ucuza almamı sağlayan. bu gibi yerlerden almayıp gidip köşe başında 1 e aldığnı 10 a satıp üstüne iade ve değişimde mır mır eden ne olduğu belirsiz yarın açıkmı ne zamana kadar muhattap bulabileceğim belirsiz olan bi yerden alayım?

Her önüne gelende işletme açmasın kardeşim. Zengin olacam diye paralarını batırıp batırıp oturuyorlar yerlerine.
  • 1 sene önce filan oralarda ev bakmak için dolaşmıştık. Büyüklü küçüklü adımbaşı AVM.
  • bütün hükümetler bu tarz yerleri destekliyor.çünkü faturasız mal satılmıyor bu tarz yerlerde.daha çok vergi veriyorlar...
  • bunlar sizi 3 ye ayırır. ya o avmlerde eleman olarak çalışacaksınız ya o avm de dükkan sahibi olacaksınız yada avm nin sahibi. eh hangisisiniz karar verin şimdiden, kanunlarımız padişah fermanı gibi olduğu için hepiniz yabancıların işçiliğini yapmaya mahkum olacaksınız. her konuda her sektörde bu böyle. artık insanlık yok, yaşasın kölelik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

MARKA CİTY , BEYLİCİUM , MİGROS AVM , REAL , CARREFOUR , FOXCİTY , BAHAUS , MEDİA MARKT , OUTLET CENTER , BEYKENTTE(adını unuttuğum birtane daha avm ) , TATİLYANIN YERİNE YAPILACAK MARMARA PARK , YENİ MODERN PAZARIN YANINA YAPILAN AVM , TAXİT CENTER , KAYA MİLLENİUM, SKYPORT (inşa halinde), STARS ,

bazı arkadaşlar 4 avm den şikayette bulunmuş , peki beylikdüzünün bu avm lerine ne demeli.avrupanın toplamında herhalde bu kadar alışveriş merkezi yoktur

Gayet memnunuz ailecek.

• Bizm orda hayırsız bir ev par açılsın bari değeri artsın ya bi hayrını göremedik zaten evin
  • zaten bende memnun değilim demedim arkadaşlar.herhangi başka biryere gitmeden istediğim her ürünü rahatlıkla bulabiliyorum

ayrıca metrobüsün gelmesi ile birlikte ev fiyatlarının tavan yapacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 2 Aralık 2008; 15:29:57 >
  • avm in açılımı ne tam olarak.AlışVerişMerkezi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

MARKA CİTY , BEYLİCİUM , MİGROS AVM , REAL , CARREFOUR , FOXCİTY , BAHAUS , MEDİA MARKT , OUTLET CENTER , BEYKENTTE(adını unuttuğum birtane daha avm ) , TATİLYANIN YERİNE YAPILACAK MARMARA PARK , YENİ MODERN PAZARIN YANINA YAPILAN AVM , TAXİT CENTER , KAYA MİLLENİUM, SKYPORT (inşa halinde), STARS ,

o bahsettiğin 4 avm den şikayetçi olan ve konuyu açan kişi benim sevgili kardeşim. Beylikdüzüne bir iki kere gittim, bu iş için uygun bir yer olabilir, zira daha şehir dışında ve göztepe bölgesi kadar kalabalık değil. Herhangi bir hafta sonu sen bu bahsettiğim yerlere gelmek için bir ulaşım aracı kullan bakalım, ne demek istediğim o zaman anlayacaksındır

O bölgedeki avm lerin trafiği kilitliyor olmasının en büyük nedeni merkezi bir ulaşım noktası olması. 1. ve 2. köprü yollarının hem giriş hem de çıkış güzergahı o bölge üzerinden geçiyor, bostancı sahile inmek istesen ordan geçeceksin, e-5 ten devam edeyim desen ordan geçeceksin, teme çıkayım desen yine ordan geçeceksin başka çaren yok. Ataşehir, ümraniye, göztepe, bakkalköy gibi rağbet gören semtlerin hepsi bu yollar üzerinden ulaşım sağlıyor. Tam bir kaos, gerisini var sen düşün

• Bu avmlerin hepsinin ortaklaşa toplanıp hükümeti zarar ediyoruz diye imfnin kucağına atmasını biliyorsunuzdur herhalde.Avm sahipleri aldılar kredileri bankalardan lüks arabalar aldılar lüks yaşadılar sonra battıklarını açıkladılar.Şimdi ise hükümetin imfden kredi alıp bunların borçlarını ödemelerini istiyorlar.Allahtan hükümet bunların oyunlarını anladı.Yoksa 5 sene sonra çıkıp aynı şeyleri söyleyip yine para isteyeceklerdi.
  • daha çok var bende beylikdüzünde oturuyorum zaten marka city migros carrefour dışında çoğu işe yaramıyo bi beyliciumda iskeder yenir işte o kadar
  • bi de her haftasonu tıklım tıklım her çeşit insan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.