Şimdi Ara

Beyler yaşlanmaktan çok korkuyorum ya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50-60'lı yaşlara gelince ne yapıcaz Çoğumuzda hastalıklar baş gösterecek, kimimiz yatalak olacak, kimimiz tansiyon hastası, kimimizin sigarada dolayı ciğerleri iflas edecek. Eski atikliğimiz, gücümüz kalmıycak, elden ayaktan düşücez. Kuş ötmemeye başlıycak. Gençlikteki gibi hadi şuraya gideyim, şunu yapayım, gezeyim tozayım olayları olmıycak. Emekli olucaz evde sıkıntıdan patlıycaz, yeni nesil eğlenicek, gezecek, tozacak, bizde hep gençliğimize dönmek istiycez ama dönemiycez, sonrada ölüp gidicez. Düşünmesi bile korkutucu geliyor. Bu tezimi çürütecek, düşündüklerimin aksini düşünen birileri varmı aranızda? Benmi çok karamsar düşünüyorum?

• Her yaşın güzelliği ayrı derdi yaşlılar.
  • Gençler umutlarıyla, yaşlılar hayalleriyle yaşar diye bir söz vardır. Eğer bu yıllarını hakkını vererek yaşarsan, istediklerini içinde kalmadan yapıp hayata doyuma ulaşırsan, kısacası keşkelerin olmazsa o yıllara geldiğinde hiç bir şey koymaz.
  • O hale gelmeden öleceğim için sorun yok. En kötü 40 yaş bence ölmek için ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Anduin

O hale gelmeden öleceğim için sorun yok. En kötü 40 yaş bence ölmek için ideal.

O nasıl olucak hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunderbird '

quote:

Orijinalden alıntı: Anti Anduin

O hale gelmeden öleceğim için sorun yok. En kötü 40 yaş bence ölmek için ideal.

O nasıl olucak hocam?

Kendi başımın çaresine bakamayacak durumda olursam intihar ederim olur biter.
  • Tezin zaten hayatin ta kendisi demek, kimse dusunduklerini yanlislayamaz cunku sonunda o caresizligi, bitkinligi yasayacaksin. Gecenlerde Seyfi Dursunoglu ile ilgili haber okumustum mirasini ve bedenini bagisladigina dair. Diger yandan zamaninda bir programda agliyordu yaslilik ve omurle alakali konusmasinda. İster istemez onun yerine koyuyorsun kendini de senelerdir insanlari eglendirme amacli is yapiyorsun ama zaman geciyor an geliyor 80li yasina geliyorsun. O adam simdi evinde olumun keskinligini, berrak hissini nasil hissediyordur kim bilir.

"Butun yaptiklarin hayati ve olumu senden uzak tutan kocaman bir yalandi" yazar İvan İlyic'in Olumu'nde ki cok guzel bir kelamdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayattan bunalan var mı beyler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her yaşın ayrı bir tadı vardır ama umarım kimseye muhtaç olmadan güzel bir yaşlılık olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 18 den sonra saymayı bıraktım. geçen baktım 22 olmusum. çok korkuyorum ben de.
  • ölümden değil de yaşlanmaktan korkuyorum ben de yaw erkenden gitsek keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

ölümden değil de yaşlanmaktan korkuyorum ben de yaw erkenden gitsek keşke

Ciddi konu gelmezsin diye düşünüyodumda yine çıktın yırtık dondan çıkar gibi
  • quote:

quote:

yaww ciddiyim ben
  • quote:

quote:

quote:

yaww ciddiyim ben

yaww kelimesini kullanma kardeş, ya de hiç yakışmıyor senin gibi kibar ve asil bir insana.

• o bu değilde beyler kuş kaç yaşından sonra ötmüyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yaww ciddiyim ben

yaww kelimesini kullanma kardeş, ya de hiç yakışmıyor senin gibi kibar ve asil bir insana.

olmaz yaw beni temsil ediyo neyse konuyu saptırdın yaw

• düşünmeyin böyle şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.