Şimdi Ara

Hayattan bunalan var mı beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cidden soluduğu havadan bile tiksinmeye başlıyanlar hiçbirşeyden zevk alamayanlar şans denen şeyin yanından bile geçmediği arkadaşlardan aileden konuşmaktan derdini anlatmaktan bayan her şeyi deneyip mutlu olmanın yolunu bulamıyan üniden mezun olunca sabah 5 akşam 7 çalışıp hiç bi zaman zengin olamıyacagının farkında olup küçük bi adam olarak ismini çocugunundan başka kimsenin hatırlamıyacağı adamlar arıyorum

ordamısınız kankiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 23 Ocak 2015; 2:10:27 >

• Bazen oluyor haftanın 1 günü falan o gün gectikten sonra rahatlıyorum nedenini hem biliyorum hem bilmiyorum
  • Ulan bir işim rast gitsin be
  • forum bu gece bayağı dertli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benis -- 23 Ocak 2015; 2:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairos .

Ulan bir işim rast gitsin be

kesinlikle gitmiyecek moruk
  • Kanka Ben Öyle Bir Adam Olmayacağım Ha Zengin Olucam Falan Diye de Hırs Yapmıyorum Ama Sen Bence Yenilgiyi Hemen Kabul Etmişin.Herkesin Bir İdeali Bir Amacı Olmalı.İnsan İnançsız Ve Amaçsızsa Kördür Hissetmiyordur.Benim Amacımda Var Hedefimde Hep Önüme Bakıyorum Hep Olumlu Yönleri Düşünüyorum Bence Herkes Böyle Yapmalı.Bir Gün Hedefime Ulaşacağımıda Biliyorum.
    Bu Arada Her Sabah Mutsuz Kalkıp Sabah 8 Akşam 5 İstemedği Bir İşte Çalışanlar Ama Mecbur Olanlar Malesef Kaybetmişlerdir.Sonuçta İstemediğim Bir Şeyi 20 yıl Yapmaktansa Aç Kalırım Daha İyi.Herkes Lisedeyken Falan Derdi Ben Doktor Olucam Ben Mühendis Olucam Sanki Daha Önceden Yapmışlarda Sevmişler Gibi :D Hepsi Ezberlenmiş Şeyler Toplum Çevrendekiler Seni Buna İtiyor Kendi Kararını Veremiyorsun.Onun için İleride Çocuğum Olursa Geleceği İle İlgili Her Şeyi Kendisine Bırakıcam

ek olarak bu devirde,bu çağda malesef başarılı veya mutlu olmak biraz daha zor.ama bu görecelidir ve insandan insana değişir bence herşeye rağmen hayatınızdaki olumlu şeylere bakın onlara yönelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 23 Ocak 2015; 2:21:18 >

• Hayattan bun almayın geçen gün aldım bozuk çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çevremde arkadaşlarım var ama kendimi çok yalnız hissediyorum

karşı cinsten illa aşk değil sevgi değil dertleşebileceğim birini arıyorum ama yok, ha diğerleri var mı dersen o da hayır

bu seferki başka gittikçe kötüleşiyor
    çok kötüyüm bu aralar

• ben bun aldim ama pork bun mis
    o yuzden yemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bu konuyu açacaktım bende. Aynen be hep aynı şeyler sürekli bi koşuşturma. Ortaokul biter lise başlar liseyi bitireyim rahatlarım dersin üniversite başlar üni bitsin rahatlarım dersin bu seferde iş derdi başlar. İş bulursun evlenmedir çoluk çocuktur onların derdi başlar. Hep bi dert

• hocam arada buna benzer şeyler düşünüyorum da bu iki gündür kafam başka şeylere takılı
    şu an yani çok karışık
    çok kötüyüm yav ben :(

• buradayım arkadayım

• İşçi olmaya devam edersen hep böyle olacak, belki kendi önüne koyduğun ufak hedefler seni biraz oyalar ama yine bu noktaya döneceksin.
    Maaşlı çalışmak zulümdür
    Azıcık aşım vs pavralarına bakma bu devirde insanları en çok bunaltan şey monotonluktur
    İcabında cebindeki telefonu sattın 2 parça mal aldın,onları pazarda sattın 3 parça mal aldın işte bu durumda yarını iple çekersin...
    Benim bütün ailem ticaretle uraşır cimri diye nam salmışız etrafa.
    İnsanların normallik tanımına göre 100 bin liralık iş yerin 2 yıl kâr getirince passatı dayamalıymışsın yokkk yaaa
    Sonra standart...
    Oysa en mantıklısı işleri büyütmektir...

Haa ben neden zevk alacagım dersen,adım adım kurduğun imparatorluğun başarılarını görmek kadar zevk veren birşey yoktur.

Tabi bu risk li bir iştir ama hiç risk almadığın , vasat standartlarının devam edeceğini bildiğin bir dünyada yarını neden merak edesin?

Standart Türk kafasıyla dünya yürüseydii içtiğin sudan, kullandığın tuvet kağıdına kadar herşeyi üreten o şirketler olmazdı, hiç bir icat yapılmazdı.

Diyeceksin ben hayattan bahsettim sen işten eee bu devirde vaktinin çoğunu işde geçirmek zorundasın,sosyal yaşantında işe göre şekilleniyor hani herşey iş.

• Benim bir amacım var o yuzden hiç bunalmıyorum aksine zevk alıyorum

• Hocam durum soyledir acikca:

Kara talih soldakidir tabii ki. Hep diyorum ulan bu sefer, ulan bu sefer bir isim yaver gidiyor fakat sonra bitirici darbe geliyor. Biri olur gider, bir is olur kotu biter. Nasil yenilir bu kara talih? Nasil etrafinda insanlar olmasina ragmen yalniz hissetmezsin? Unuttum bunlarin cocugunu. Varsin aksin gitsin zaman, hayaller duruyor.

• Hiç böyle sorunlar yaşamıyacağımdan bunalmıyorum ama dert var tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.