Şimdi Ara

Beyler sizde rüyanızda birini görünce özlüyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birşey sorucam gayet normal bi rüyada birini görünce (eski sevgili mesela) uyanınca aşırı bi özlem yaşayan var mı? Bilinçaltım dalga geçiyor benimle herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamın eski sevgilisi varmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha dün gece

• Tersi olamaz mı? Yani özlediğini için rüyamda görüyorsun.
  • 1 yıl önce kaybettiğim dedemi görmüştüm geçen gün özledim. üniversitede okuyorum bazen uzun zamandır görmediğim ilkokuldaki ve lisedeki arkadaşlarımı görüyorum özlüyorum normal bişey bence.
  • Özlem duymak ne. Daha önce reddeden kızla bi rüya yüzünden yeniden konuşmaya başladım
  • Hem de nasıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana anlattım mı 1 kere rüyamda görmüştüm sanırım anlatmıştım.
  • Rüya ya hani, her şey güzel gidiyor orada. Ama uyandığın saniye o içini karartıyor ya gerçeklik... "gerçek olsaydı keşke" diye diye geçiriyorsun gününü. Özlüyorsun. Çok özlüyorsun. Durmadan onu düşünüyorsun.
  • 8 yıllık kardeşim olarak gördüğüm bir arkadaşım var.Sonra bir gün evimin önüne polis çağırdı saçma bir sebepten.6-7 yıldır görmüyorum İstanbul'a gitmişti en son.Geçen rüyamda gördüm de özlemişim sanki be.Bilmiyorum.

• Oluyor bana da eski sevgili veya şu an elde edemediğim birisi olunca sürekli onu düşündüğüm için rüyama giriyor,zaten özlediğim için düşünüyorum rüyada gördüğüm için değil.Yani rüyayla pek alakası yok

• Hocam bazı rüyalar var ki... böyle mükemmel bir his, gerçekte yaşasan tadamayacağın güzellikte.

Sevdiğimin kokusunu hissediyorum ya rüyada var mı böyle bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

Rüya ya hani, her şey güzel gidiyor orada. Ama uyandığın saniye o içini karartıyor ya gerçeklik... "gerçek olsaydı keşke" diye diye geçiriyorsun gününü. Özlüyorsun. Çok özlüyorsun. Durmadan onu düşünüyorsun.

kesinlikle uyanınca mala bağlıyorsun hepten, hayal kırıklığı gibi bir şey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.