Bildirim
Beyler örümcek ısırdı ölürmüyüm ? (SS li) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
kardeş doktora git hemen şakası olmaz örümceği de atma sakın onu al yanına
örümcek gitmiş elimi yıkamak için aşagı indim kaçmış.Yoksa böceği kagıda koyup yanına fotograflara fake diyenlerin adını yazıp cekicektim... -
Bir şey olmaz çoktan hissederdin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zararlı olup olmadığı hakkında bir bilgim yok malesef ama genelde biçim ve renk fikir verir ve bu örümcek hem biçimce hem renkçe sakat duruyor.Bak buldum detayını.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Dipoena
Bu arada karadul demiş arkadaşlar karadul ile aynı familyadan bir tür bu karadul değil bence.Karadulun fiziki yapısı ufak farklılıklar gösteriyor zira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 7 Nisan 2014; 15:24:24 > -
Not: Geçmiş olsun. -
zehirli olsun olmasın sen tedbiren bir acile baktır.alerjik reaksiyon bile yapabilir emin olamazsın. -
örümcek adam efsanesi gerçek oluyor galiba
bide damardan ısırdıysa tamamdır -
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂
Zararlı olup olmadığı hakkında bir bilgim yok malesef ama genelde biçim ve renk fikir verir ve bu örümcek hem biçimce hem renkçe sakat duruyor.Bak buldum detayını.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Dipoena
Bu arada karadul demiş arkadaşlar karadul ile aynı familyadan bir tür bu karadul değil bence.Karadulun fiziki yapısı ufak farklılıklar gösteriyor zira.
aha valla bu aynısı birebir -
Şaka maka çabuk doktora git -
Resimdeki orumcek karadul
Zeytin gibi :) Haaap diye yerim (^-^)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir hafta sonra
böylede sevgilin olcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipolar Bir Genç -- 7 Nisan 2014; 15:35:23 >
-
fıstıklı olsun
Nasıl ısırdı farketmeden mi üstünde gezerken?
Oğlum ilerleyen günlerde siyah böyle yapışkan uzaylı giysisi gibi bi item gelecek sana onu sakın kaybetme bak manyak bonus veriyor skilllere. -
-
Dişisi, kuvvetli bir zehire sahip olmakla beraber, sokmasından kaynaklanan rahatsızlık abartılmaktadır. Zehri, bir insanı öldürebilecek kadar tehlikeli olmasa da her yıl karadul ısırmasından ortalama 15 insan ölmektedir. Bu köpekbalığı ısırmasının 2 katıdır.
Kaynak: Vikipedi
Hemen doktora git. Sakın küçünseme. Elin de hiç iyi görünmüyor. Bir kere babamın elini birsey ısırmış aynı yerden ve izler dahi aynı el böyle şişti. İlaç falan derken geçti. Sonra eli geçtim yaklaşık bir yıl kolunu sivrisinek bile ısırsa eli şişiyordu daha sonra kolu falanda şişti derken doktor doktor Allaha şükür iyi şu anda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ömürceğin ısırmasıyla ancak Ömürcek adam olursun..
quote:
Orijinalden alıntı: Sütlü Huriye
Dişisi, kuvvetli bir zehire sahip olmakla beraber, sokmasından kaynaklanan rahatsızlık abartılmaktadır. Zehri, bir insanı öldürebilecek kadar tehlikeli olmasa da her yıl karadul ısırmasından ortalama 15 insan ölmektedir. Bu köpekbalığı ısırmasının 2 katıdır.
Kaynak: Vikipedi
karadul değil bu... dipoena mış...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X