N

Teğmen
27 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
Gönderileri
66.100K sıralamam
Okan diş 61.100 ile kapatmıi +16 kontenjan artışı var gelir mi sizce?
merhaba arkadaşlar bu yıl sıralamam 66k geldi
okan ing diş 61.200 ile kapatmış +16 kontenjanı artmış
aydın diş 64k ile kapatmış
ikisinden birinin gelme olasılığı var mıdır?
merhaba arkadaşlar sizce 60k dan sonra olan ücretli dişlerin sıralaması bu yılki kontenjan artışı ile birazda olsa geriler mi?
arkadaşlar sıralamam 66k
okan diş ücretli ingilizcde 61.300
istanbul aydın 64k
altınbaş 70.400 k
bu üçünden birinin gelme olasılığı var mı sizce?
Merhaba arkadaşlar ben mezuna kalmaya karar verdim ama mezuna kalmak hakkında kafamda çok fazla soru var daha önce mezuna kalmış kişiler yardımcı olursa çok iyi olur eminim benle birlikte birçok mezuna kalacak kişilerinde kafasını kurcalıyordur bu sorular

1 Hangi kaynakları çözmeye başlamalıyım (matematiğim orta-fen derslerim iyi)
2 Siz nasıl çalışmıştınız örneğin matematik için tüm konulara tekrar çalışmam lazım mı az çok aklımda konular
3 Benim geometri sıkıntıydı onun için nasıl bir çalışma tavsiye edebilirsiniz?
4 Şimdi çalışmaya sadece matematik ve geodan mı başlayayım? Yoksa tüm derslere ufaktan başlamalı mıyım?
arkadaşlar merhaba 70k oldum sizce hangi bölümler gelebilir üniversite başarı sıralamaları gerileyeck diyorlar sizce bir şansımız olabilir mi?
merhaba arkadaşlar aıphone7 nin lasnman tarihi 13 eylül galiba ben 7 plus almayı düşünüyorum tek sıkıntı yurdışından alıcak olmam isviçreye lasnman tarihinden en kadar süre sonra gelir ve alabillirim bide internete sızdırılan fotoğrafları gibimi olur arkadakı çıft kamera ve anten çizgilerinin üste alınması gibi
merhaba arkadaşlar anakartım
asus p5gc-mx 1333https://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/specifications/
psu da 250watt
4gb ddr2 ram var 667mhz bu pc ye r7 ekran kartı takılabılırmı takılamazsa hangı ekran kartı takılabılır teşekkürler
Merhaba arkadaslar bu pc de 2gb ddr2 ram 512mb ati readon hd2400pro 512 mb var rami 4gb yapip ekran kartinida 1gb lik birsey alirsam fps oyundan aldigim performans cok artarmi tesekkurler
https://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/ ana kartta bu islemcide galiba intel i945g
merhaba arkadaslar benim bu eski pc ye ekran karti almak istiyorum ama ne alicagimi hic bilmiyorum suan kullandigim ati readon hd2600pro 512mb olan ben 1gb lik ucuz bir ekran karti istiyorum nerde bulabilirim hangisini almaliyim?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 776
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 23.349 (Bu ay: 163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.