Bildirim
Beyler Note 2 alıyorum almasam mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Daha küçük ekranlı bir telefon istersen Lg Optimus G olabilir mesela.
Aşağıdaki linkten worldkart ile alırsan 1100 TL'ye geliyor.
http://www.kliksa.com/urun/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon/901784338?ref=akakce&v=1.46.7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 7 Ekim 2013; 13:19:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
Daha küçük ekranlı bir telefon istersen Lg Optimus G olabilir mesela.
Aşağıdaki linkten worldkart ile alırsan 1100 TL'ye geliyor.
http://www.kliksa.com/urun/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon/901784338?ref=akakce&v=1.46.7
s3 nasıl acaba ? -
İyi, ancak Lg Optimus G daha iyi. Özellikle güneş altında daha parlak görünen IPS ekranı ve 2 GB rami olması nedeniyle ben olsam Optimus G'yi tercih ederdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 7 Ekim 2013; 13:23:25 > -
Kardesım bence note 2 alma. Kronık anakart problemı var. Ben 8 ay once almıstım cok sevmıstım ama suan 1 haftadır cöp. Yaptırıcagına yenısını alırsın. Bana kalırsa garantılı kaskolu alıcaksan al o da sansına -
android cok telefon kullandim en uzun ve en kullanislisi note2 oldu gozumde suan baska telefon yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu fiyat aralığında note 2 ve iphone 4s tavsiye ederim (zevke göre).sıkça telefon değiştiriyorsan iphone ve samsung çok fazla değer kaybetmez.diğer markalarda çok fazla amortisman kaybı oluyor. -
s3 hakkında ne düşünüyorsunuz peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: srhncms
Kardesım bence note 2 alma. Kronık anakart problemı var. Ben 8 ay once almıstım cok sevmıstım ama suan 1 haftadır cöp. Yaptırıcagına yenısını alırsın. Bana kalırsa garantılı kaskolu alıcaksan al o da sansına
Anakart olayı yazılım ile çözüldü zaten
Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum gayet de memnunum
bayramda güzel bir indirim bekliyorum
rengine karar veremedim şuan -
quote:
Kardesım bence note 2 alma. Kronık anakart problemı var. Ben 8 ay once almıstım cok sevmıstım ama suan 1 haftadır cöp. Yaptırıcagına yenısını alırsın. Bana kalırsa garantılı kaskolu alıcaksan al o da sansına
Servise neden vermiyorsunuz ? 8 ay önce aldıysanız garantisi devam ediyor olmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ali_ihsan21
quote:
Servise neden vermiyorsunuz ? 8 ay önce aldıysanız garantisi devam ediyor olmalı.
Turkiye deki note 2 lerin %70 ine yakini yurtdisi (cakma imei) ya da paralel ithalat (gozlemlerim sonucu)
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
bu fiyat aralığında note 2 ve iphone 4s tavsiye ederim (zevke göre).sıkça telefon değiştiriyorsan iphone ve samsung çok fazla değer kaybetmez.diğer markalarda çok fazla amortisman kaybı oluyor.
Samsung mu deger kaybetmiyor
2 bin tl ye aldigim s3 suan bin tl
Cunku bende dırek yurt dısından almıstım..
Suan satıcam artık ıcıme sınmıyor. Iphone a gecıs zamanı geldı sanırım -
Ben de sağlam bir indirim bekliyorum haftaya, alacağım inşallah. Şu insane muhabbeti canımı sıktı biraz ama bakalım.
Bu arada internetten sipariş vermeyi düşünüyorum ama çoğu yerde ithalatçı firma garantili diye belirtiliyor.
Telefonunu netten sipariş veren varsa site ve fiyatı söyler ve yorum yaparsa sevinirim.
Bu arada telefonu idare edenler veya değiştirecek olanlar yılbaşını beklerse güzel fiyatlar da gelebilir. -
yeni partilerde sane chip var (benimki öyle) tavsiyem bol cihaz satan yerlerden almanız.media markt,electro world,vatan,teknosa,bimeks vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mutatis Mutandis
Ben de sağlam bir indirim bekliyorum haftaya, alacağım inşallah. Şu insane muhabbeti canımı sıktı biraz ama bakalım.
Bu arada internetten sipariş vermeyi düşünüyorum ama çoğu yerde ithalatçı firma garantili diye belirtiliyor.
Telefonunu netten sipariş veren varsa site ve fiyatı söyler ve yorum yaparsa sevinirim.
Bu arada telefonu idare edenler veya değiştirecek olanlar yılbaşını beklerse güzel fiyatlar da gelebilir.
bende bekliyorum..bu arada bugun megaya baktim qualcomm olmasi aklimi celti.. bakalim hangisi nasipse onu alacam
bimeksten s3 aldık beyler 1250 tl, note 2 kafamı kurcaladı ve s3 ile arasındaki fark beni etkilemeyecek seviyede -
50 lira daha verip bir üst sınıf almak varken neden öyle yaptınız.Şahsi fikrim büyük hata olmuş.Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Benzer içerikler
- internetsiz görüntülü konuşma
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- s22 batarya
- iphone kişiye özel sessize alma
- samsung galaxy s25 ultra
- gizliden arama
- fiyat performans telefon
- samsung s25
- s26 ultra
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X