Bildirim
Beyler nasılım [SS]'Lİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
fenasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum senin harbi polis olmani isterdim işini seviyorsun bence dört yıllık uyduruk bi bölüm oku pomeme gir ya da pmyoya basvur
Üstad önümüzdeki tyt sınavına giricem inşallah 250 tutturursam direk 2 yıllık PMYO hakkı kazanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: EienV
dostum senin harbi polis olmani isterdim işini seviyorsun bence dört yıllık uyduruk bi bölüm oku pomeme gir ya da pmyoya basvur
Ben bu adamın görev verildiği yerde ayağını adamın masasına uzatıp verdiği pozu gördüm.
İşini seviyor demekten ziyade işine ihanet ediyor demek daha mantıklı.
Nedense şu forumda en sevmediğim üyelerden kendisi. -
tiktok var dimi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O fotoğrafı at ben bu forumda adam diye gezmiycem benim öyle fotoğrafım bile yok kıskanma aslanım sende yok diye delikanlı ol uza bakam hadeeeequote:
Orijinalden alıntı: Treth
Ben bu adamın görev verildiği yerde ayağını adamın masasına uzatıp verdiği pozu gördüm.
İşini seviyor demekten ziyade işine ihanet ediyor demek daha mantıklı.
Nedense şu forumda en sevmediğim üyelerden kendisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 12 Kasım 2019; 7:15:12 >
Kendin attın bu foruma orada seni eleştirdim yine aynı böyle kıskanma hebele hübele demiştin. :)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4E178F9C9
O fotoğrafı at ben bu forumda adam diye gezmiycem benim öyle fotoğrafım bile yok kıskanma aslanım sende yok diye delikanlı ol uza bakam hadeeee
Alıntıları Göster
Birde seni kıskanmam için önce saha operasyon sonra şube müdürü oradanda bölge müdürü olman gerek. Bölge Müdürlüğü yıllarxa başarılı yürütüp bir çok proje elinde tutup sadece güvenlik değil tüm dallarda bir müdürlük elde edersen o zaman eşitleniriz.
Bununda üzerin çıkarsan o zaman beni aşmış olursun gelip kıskanırım :)
Sen farkında değilsin ama seni gece denetlemeye gelen saha operasyon müdürü bana rapor veriyor olabilir.
;) Gerçi senin firmanı biliyorum benimle alakası yok :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bu ülkede polis olanlara acıyorum :) -
Sen varya harbiden bebeymissin burası devlete ait bir mülk benim sube şefim burdaki polis arkadaşlardir senin kralın gelsin şube sefime selamlarquote:
Kendin attın bu foruma orada seni eleştirdim yine aynı böyle kıskanma hebele hübele demiştin. :)
Birde seni kıskanmam için önce saha operasyon sonra şube müdürü oradanda bölge müdürü olman gerek. Bölge Müdürlüğü yıllarxa başarılı yürütüp bir çok proje elinde tutup sadece güvenlik değil tüm dallarda bir müdürlük elde edersen o zaman eşitleniriz.
Bununda üzerin çıkarsan o zaman beni aşmış olursun gelip kıskanırım :)
Sen farkında değilsin ama seni gece denetlemeye gelen saha operasyon müdürü bana rapor veriyor olabilir.
;) Gerçi senin firmanı biliyorum benimle alakası yok :)
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kolay Gelsin Özledik Böylw Konuları
Zamanında saha operasyonda iken bazı devlet projelerim vardı. Polis güvenlik çalışan. O projeler daha basittir. Polis bütün önemli işi yapıyor güvenliğe polisin asiatanlığı kalıyor. Basit işin varmış foto çekmeye neden vaktin olduğu belli oldu. ;)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4E178F9C9
Sen varya harbiden bebeymissin burası devlete ait bir mülk benim sube şefim burdaki polis arkadaşlardir senin kralın gelsin şube sefime selamlar
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bana sorarsan iyiyim sagol.
Bende hatırlıyorum o fotoğrafı o zamanlar issde çalışiyordu.
Durduk yere bulaşmam zaten bwn kimseye o fotodan sonra sardım bu çocuğa ;)quote:
Orijinalden alıntı: Rasyonelizm
Bende hatırlıyorum o fotoğrafı o zamanlar issde çalışiyordu.
benim bildiğim baraj 260 ve her yıl değişiyor 270 de olur 250 de barajı gecince sadece mülakata hak kazanıyorsun torpilliler spor geçmişi iyi olanlar tyt puanı yüksek olanlar da var senin en az 300 alman lazım bana göre
Baydın
şu tipi gören düşman anında teslim olur kardeşim. gözlerden ateş fışkırıyor maaşallah. senin gibi güvenlikçi orduya bedel -
Ya sen kimsin devlet projesi yapiyomuş hadi ordan anca hayal kurarsin.. Benim polisim yanımdayken evelallah siz rahat olun senin ömründe goremiyecegin ortamı yaşıyorum hade benim canımı sıkı vermequote:
Zamanında saha operasyonda iken bazı devlet projelerim vardı. Polis güvenlik çalışan. O projeler daha basittir. Polis bütün önemli işi yapıyor güvenliğe polisin asiatanlığı kalıyor. Basit işin varmış foto çekmeye neden vaktin olduğu belli oldu. ;)
Alıntıları Göster
-
yakıyosun knk güvenlik görevlisi olmak için yaratılmışsın
İşini seviyor demekten ziyade işine ihanet ediyor demek daha mantıklı. Nedense şu forumda en sevmediğim üyelerden kendisi. ![]() |
tiktok var dimi
|
Baydın
|
Neyin kafası bu ;)
|
La olum sen kafayı nerde bırakıyon buraya yazı yazarken :)
|
Benzer içerikler
- borsada günlük 200 tl kazanmak
- notere soru sormak
- apartmandan kedi uzaklaştırma
- bulgar göçmeni kadın özellikleri
- bilge adam reis
- dünyanın en büyük vinci
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X