Şimdi Ara

Beyler nasılım [SS]'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Not:gece nöbetindeyim ve inanın bana hava ciddi anlamda soguk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 12 Kasım 2019; 7:5:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fenasın.

• dostum senin harbi polis olmani isterdim işini seviyorsun bence dört yıllık uyduruk bi bölüm oku pomeme gir ya da pmyoya basvur

• quote:

Orijinalden alıntı: EienV

dostum senin harbi polis olmani isterdim işini seviyorsun bence dört yıllık uyduruk bi bölüm oku pomeme gir ya da pmyoya basvur
    Üstad önümüzdeki tyt sınavına giricem inşallah 250 tutturursam direk 2 yıllık PMYO hakkı kazanıyorum

• Ben bu adamın görev verildiği yerde ayağını adamın masasına uzatıp verdiği pozu gördüm.

İşini seviyor demekten ziyade işine ihanet ediyor demek daha mantıklı.

Nedense şu forumda en sevmediğim üyelerden kendisi.
  • tiktok var dimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben bu adamın görev verildiği yerde ayağını adamın masasına uzatıp verdiği pozu gördüm.

İşini seviyor demekten ziyade işine ihanet ediyor demek daha mantıklı.

Nedense şu forumda en sevmediğim üyelerden kendisi.
    O fotoğrafı at ben bu forumda adam diye gezmiycem benim öyle fotoğrafım bile yok kıskanma aslanım sende yok diye delikanlı ol uza bakam hadeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 12 Kasım 2019; 7:15:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler tipim nasıl [SS'Lİ]
    11 yıl önce açıldı
    Tipim Nasıl SS' li
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E178F9C9

O fotoğrafı at ben bu forumda adam diye gezmiycem benim öyle fotoğrafım bile yok kıskanma aslanım sende yok diye delikanlı ol uza bakam hadeeee

Alıntıları Göster
    Kendin attın bu foruma orada seni eleştirdim yine aynı böyle kıskanma hebele hübele demiştin. :)

Birde seni kıskanmam için önce saha operasyon sonra şube müdürü oradanda bölge müdürü olman gerek. Bölge Müdürlüğü yıllarxa başarılı yürütüp bir çok proje elinde tutup sadece güvenlik değil tüm dallarda bir müdürlük elde edersen o zaman eşitleniriz.

Bununda üzerin çıkarsan o zaman beni aşmış olursun gelip kıskanırım :)

Sen farkında değilsin ama seni gece denetlemeye gelen saha operasyon müdürü bana rapor veriyor olabilir.

;) Gerçi senin firmanı biliyorum benimle alakası yok :)

• EienV kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede polis olanlara acıyorum :)
  • quote:

Kendin attın bu foruma orada seni eleştirdim yine aynı böyle kıskanma hebele hübele demiştin. :)

Birde seni kıskanmam için önce saha operasyon sonra şube müdürü oradanda bölge müdürü olman gerek. Bölge Müdürlüğü yıllarxa başarılı yürütüp bir çok proje elinde tutup sadece güvenlik değil tüm dallarda bir müdürlük elde edersen o zaman eşitleniriz.

Bununda üzerin çıkarsan o zaman beni aşmış olursun gelip kıskanırım :)

Sen farkında değilsin ama seni gece denetlemeye gelen saha operasyon müdürü bana rapor veriyor olabilir.

;) Gerçi senin firmanı biliyorum benimle alakası yok :)

Alıntıları Göster
    Sen varya harbiden bebeymissin burası devlete ait bir mülk benim sube şefim burdaki polis arkadaşlardir senin kralın gelsin şube sefime selamlar

• Kolay Gelsin Özledik Böylw Konuları

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E178F9C9

Sen varya harbiden bebeymissin burası devlete ait bir mülk benim sube şefim burdaki polis arkadaşlardir senin kralın gelsin şube sefime selamlar

Alıntıları Göster
    Zamanında saha operasyonda iken bazı devlet projelerim vardı. Polis güvenlik çalışan. O projeler daha basittir. Polis bütün önemli işi yapıyor güvenliğe polisin asiatanlığı kalıyor. Basit işin varmış foto çekmeye neden vaktin olduğu belli oldu. ;)

• Bana sorarsan iyiyim sagol.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Bende hatırlıyorum o fotoğrafı o zamanlar issde çalışiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonelizm

Bende hatırlıyorum o fotoğrafı o zamanlar issde çalışiyordu.
    Durduk yere bulaşmam zaten bwn kimseye o fotodan sonra sardım bu çocuğa ;)

• benim bildiğim baraj 260 ve her yıl değişiyor 270 de olur 250 de barajı gecince sadece mülakata hak kazanıyorsun torpilliler spor geçmişi iyi olanlar tyt puanı yüksek olanlar da var senin en az 300 alman lazım bana göre

• Baydın

• şu tipi gören düşman anında teslim olur kardeşim. gözlerden ateş fışkırıyor maaşallah. senin gibi güvenlikçi orduya bedel
  • quote:

Zamanında saha operasyonda iken bazı devlet projelerim vardı. Polis güvenlik çalışan. O projeler daha basittir. Polis bütün önemli işi yapıyor güvenliğe polisin asiatanlığı kalıyor. Basit işin varmış foto çekmeye neden vaktin olduğu belli oldu. ;)

Alıntıları Göster
    Ya sen kimsin devlet projesi yapiyomuş hadi ordan anca hayal kurarsin.. Benim polisim yanımdayken evelallah siz rahat olun senin ömründe goremiyecegin ortamı yaşıyorum hade benim canımı sıkı verme

• yakıyosun knk güvenlik görevlisi olmak için yaratılmışsın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.