işte gereksizliğin buradan belli. Ben onunla laf dalaşına girmiyorum. O kendi kendine benimle laf dalaşına girdiğini sanıyor ben ise onu yanlış yaptığı konularda uyarıyorum.
Onunla bir laf dalaşı benim için gereksiz. Ama o daha genç bu kafa ile giderse çok utandırır kendini görmeye dayanamadığım için acıdığımdan yardımcı olmaya çalışıyorum.
Yoksa o kadar saçma sapan laftan sonra basardım şikayeti geçerdim uğraşmama bile gerek kalmazdı.
Alıntıları Göster
ulan adama ettiğin hakaretin haddi hesabı yok konuda, şimdi babacan ayaklarına yatma. sen "akpli değilim ama akp dünyanın en muhteşem oluşumudur" temalı mesajlara devam et
quote:
Orijinalden alıntı: haqueim
ulan adama ettiğin hakaretin haddi hesabı yok konuda, şimdi babacan ayaklarına yatma. sen "akpli değilim ama akp dünyanın en muhteşem oluşumudur" temalı mesajlara devam et
Alıntıları Göster
Yalnız konu sen değilsin ama adamın dediği doğru forumun en gereksiz üyesisin, Kayra'dan bile öndesin bu konuda.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759
Yalnız konu sen değilsin ama adamın dediği doğru forumun en gereksiz üyesisin, Kayra'dan bile öndesin bu konuda.
Alıntıları Göster
aynen benden kuyruk acısı olan çok vardır. o konuda haklısın her konuda alakasız saldırırlar bana üzülme kardeşim seni tokatladığım gibi çok kişiyi tokatladım. ben hatırlamıyorum bile seni. tırrek kardeşine sarılıp ağlayabilirsin
quote:
aynen benden kuyruk acısı olan çok vardır. o konuda haklısın her konuda alakasız saldırırlar bana üzülme kardeşim seni tokatladığım gibi çok kişiyi tokatladım. ben hatırlamıyorum bile seni. tırrek kardeşine sarılıp ağlayabilirsin
Alıntıları Göster
Tokatlama meselesi değil de yorumlarını takip ediyorum şu forumda bir tane işe yarar mesajın yok faydalı bir mesajın konun yok sürekli bi' aşağılama içerisindesin ve sürekli etrafına negatif enerji yayıyorsun sanırım gerçek hayatta seni çok aşağıladılar ki sanalda böyle davranıyorsun. Sanal hayat sana uygun bir yer değil, tez zamanda silinirsin umarım bu ortamdan. Bit israfısın.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759
Tokatlama meselesi değil de yorumlarını takip ediyorum şu forumda bir tane işe yarar mesajın yok faydalı bir mesajın konun yok sürekli bi' aşağılama içerisindesin ve sürekli etrafına negatif enerji yayıyorsun sanırım gerçek hayatta seni çok aşağıladılar ki sanalda böyle davranıyorsun. Sanal hayat sana uygun bir yer değil, tez zamanda silinirsin umarım bu ortamdan. Bit israfısın.
Alıntıları Göster
offfffff kardeşim bu kadar ağladığına göre çok canın yanmış. valla bu kadar hayata küstürmek istemezdim seni, neyse biraz daha ağla bakalım. açılırsın
quote:
Alıntıları Göster
Süper yeteneklerin ile o hakaretleri bir tek sen görebiliyorsun sanırım. Düşün ( gerçi senin için zor ama ) yazan benim ben bile göremezken sen görebiliyorsun. Aşmışsın resmen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme