Şimdi Ara

Beyler nasılım [SS]'Lİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Tokatlanan sen olmayasın ?
    Valla keşke öyle olsaydı da bir daha girecek yüzüm olmasaydı su foruma sen rahat ol elhamdülillah referanslarimiz sağlam kasma kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 13 Kasım 2019; 0:52:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su cocugun konularini gorunce beni bir gülme tutuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştan aşağı saçmalamissin olum ne kendimi kasicam adam seni rezil etmiş anca kendini avutursun.

• quote:

Baştan aşağı saçmalamissin olum ne kendimi kasicam adam seni rezil etmiş anca kendini avutursun.
    Hadi cinim başka kapıya nazar etme ne olur çalış seninde olur

• Daha fazla düşme

• quote:

Daha fazla düşme
    Bilader senin kapasitenin altına dusuceksem ben düşeyim sen dert etme hade başka konularda takıl!!!

• Bende bloklu ve güvenlikçi olduğuna göre kesin bu şu at ağızlı eleman.

Beyler nasılım [SS]'Lİ
  • Okumazsan böyle köle olursun

• turn table kullanıcısına yanıt
    Hahahahah

• Dip

• quote:

Hahahahah
    Bu at ağızlı arkadaşa zamanında abilik yaptım dedim ki bak buraya bunları atıyorsun elemanın biri foto nu alır şirketinde belli bir mail atar merkeze der ki bu adam şirket bilgilerini ifşa edip görevi hakkında bilgi paylaşımında bulunuyor ve şirketin adına leke sürüyor der ve kovulursun dedim. Bu at ağızlı kardeşimiz işine bak kıskanma falan diye mesaj attı. Halbuki ben onun şirketinden hizmet alanlardan biriyim. Ben yapmadım ama eminim biri bunu şikayet edecek bu elemanda işsiz kalacak. Sonra gece vardiyasında oyalanacak başka şey bulmak zorunda kalacak

• turn table kullanıcısına yanıt
    Zaten çok kaba konuşuyor ayrica cidden geçimsiz biri

• quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Bu at ağızlı arkadaşa zamanında abilik yaptım dedim ki bak buraya bunları atıyorsun elemanın biri foto nu alır şirketinde belli bir mail atar merkeze der ki bu adam şirket bilgilerini ifşa edip görevi hakkında bilgi paylaşımında bulunuyor ve şirketin adına leke sürüyor der ve kovulursun dedim. Bu at ağızlı kardeşimiz işine bak kıskanma falan diye mesaj attı. Halbuki ben onun şirketinden hizmet alanlardan biriyim. Ben yapmadım ama eminim biri bunu şikayet edecek bu elemanda işsiz kalacak. Sonra gece vardiyasında oyalanacak başka şey bulmak zorunda kalacak

Alıntıları Göster
    Ben zamanında aynı şekilde uyardım bu çocuğu üstelik ben rakip firmalarından birinde yönetici pozisyonundayım uzun zamandır.

Tek bir mail atsam anında işsiz kalır. Ama çocuk anlamıyor. Sadece o eleştirdiğim fotoğrafı atsam işsiz kalması için yeterli gelir.

Çünkü biz bu çocuklara bir tesisi emanet ettiğimizde sadece elimizde kişisel bilgileri ve evrakları olması yeterli değil şahsi olarak güvenmemiz de gerekiyor. Ben oradan ayrıldığım zaman müdürün masasına yerleşip işi savsaklayacak ise başka şeylerde yapar bir şey teslim etmek istemezsin.

Ama anlamıyor bu çocuk bu konuda gördüğün üzere tamamen bilinçsiz ve davranış bozukluğu olan biri. Tesise gelen ziyaretçilerin arkasından kim bilir neler yapıyordur düşünemiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 13 Kasım 2019; 2:2:52 >

• quote:

Zaten çok kaba konuşuyor ayrica cidden geçimsiz biri
    Görmezden gelin. Gece vardiyasında geliyor vakit geçirmek için millete salça oluyor sonra gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben zamanında aynı şekilde uyardım bu çocuğu üstelik ben rakip firmalarından birinde yönetici pozisyonundayım uzun zamandır.

Tek bir mail atsam anında işsiz kalır. Ama çocuk anlamıyor. Sadece o eleştirdiğim fotoğrafı atsam işsiz kalması için yeterli gelir.

Çünkü biz bu çocuklara bir tesisi emanet ettiğimizde sadece elimizde kişisel bilgileri ve evrakları olması yeterli değil şahsi olarak güvenmemiz de gerekiyor. Ben oradan ayrıldığım zaman müdürün masasına yerleşip işi savsaklayacak ise başka şeylerde yapar bir şey teslim etmek istemezsin.

Ama anlamıyor bu çocuk bu konuda gördüğün üzere tamamen bilinçsiz ve davranış bozukluğu olan biri. Tesise gelen ziyaretçilerin arkasından kim bilir neler yapıyordur düşünemiyorum bile.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam bende bahsi geçen firmadan hizmet aldığım için biliyorum böyle şeylere dikkat ediyoruz hem biz hem onlar. Yazık ekmeğinden olacak. Allah akıl versin. Daha genç kafa basmıyor belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Aynen hocam bende bahsi geçen firmadan hizmet aldığım için biliyorum böyle şeylere dikkat ediyoruz hem biz hem onlar. Yazık ekmeğinden olacak. Allah akıl versin. Daha genç kafa basmıyor belli.

Alıntıları Göster
    Destekçisine bakarak anlamak mümkün gerçi. Adamın destekçisi " haqueim " forumda kime sorarsan sor forumun en gereksiz ve fuzuli üyesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 13 Kasım 2019; 2:7:29 >

• Konuya bak forumdaki tüm çar 'lar açığa çıkmış , müdür. Vekil. Yönetici. Mesut çeviği derhal göreve davet ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.