Şimdi Ara

Beyler nasılım [SS]'Lİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asus gl702

fenasın.
    Hocam bugünkü olaydan sonra 1 aylık ban geliyor mu gene? Mesajlar uçmuş.
  • Olmaz heralde hocam daha dün açıldı banım ayıb ederler.
  • Gene gececisin. Kızlara dikkat et:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Olmaz heralde hocam daha dün açıldı banım ayıb ederler.
    Valla hocam büyük adama laf ettin sınırsız bile çizerler demedi deme
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Hocam sen üst düzey birimisin yaşama enerjim azaldı sendede varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Hocam sen üst düzey birimisin yaşama enerjim azaldı sendede varmi
    Monotonluktandır. Hep aynı şeyi yapıyoruz. Ben bunu aşmak içün foruma sarıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • treth e saldıranlar oldu. Halk securi den yana :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu çocuk ve muhtemelen senin gibiler yüzünden 5188 yapılırken biz devlet memurluğunu alamadık devletten. Sebebi işte sizin gibi işin ciddiyetinin farkında olmayan " abii ortam akıyor " kafası.

Çok farklı olabilirdi ama maalesef cidden elemanların içinde çoook azınız hak ediyor düzgün hakları.

Alıntıları Göster
    Ya sen kimsin millette 5188 biçiyorsun daha dün devletle çalısmıstın ne oldu bugünde FBI ile sözleşme imzalarsin forum bile anladı boşluk olduğunu. Hadi sözde delikanlısın veya delikanlı takliti yapiyosun adresimi versem gelicekmisin lan harbi adam diycem sana o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 12 Kasım 2019; 20:32:21 >

• FEEENAAAASIIIN BAŞA BEEEELAAASINN :D

AYSUN ATEŞ EDİYOOSUUUNNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E178F9C9

Ya sen kimsin millette 5188 biçiyorsun daha dün devletle çalısmıstın ne oldu bugünde FBI ile sözleşme imzalarsin forum bile anladı boşluk olduğunu. Hadi sözde delikanlısın veya delikanlı takliti yapiyosun adresimi versem gelicekmisin lan harbi adam diycem sana o zaman

Alıntıları Göster
    Akıllanmazsın sen.

Meraktan soruyorum adresine geldim diyellim ne olmasını bekliyorsun? Neden buluşmamız gerekiyor bildiğimiz güvenlik görevlisisin sen kayıt yapmak için kimliğimi istemek gideceğim yeri tarif etmekten başka ne yapacaksın ;) İşini unuttun galiba ben oraya gelince yapacağın şey düzgünce karşılayıp bana yardımcı olmak bundan öteye gidemezsin ;)

Sana bir iş tanımı atmaları lazım belliki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 12 Kasım 2019; 20:42:58 >

• quote:

Akıllanmazsın sen.

Meraktan soruyorum adresine geldim diyellim ne olmasını bekliyorsun? Neden buluşmamız gerekiyor bildiğimiz güvenlik görevlisisin sen kayıt yapmak için kimliğimi istemek gideceğim yeri tarif etmekten başka ne yapacaksın ;) İşini unuttun galiba ben oraya gelince yapacağın şey düzgünce karşılayıp bana yardımcı olmak bundan öteye gidemezsin ;)

Sana bir iş tanımı atmaları lazım belliki :)

Alıntıları Göster
    Öteye gidememmi? sen AVM sandın galiba çalıştığım yeri sen bana burda ileri geri yap bakiyim ne oluyo senin GBT ni sorgulama yetkimde mevcuttur. Mekandan kaynaklı yetki olarak.

He ayrıca zaten düzgünce karsiliyicam adama niye geldin lan buraya diyip boğazına yapiscak halim yok mantıklı ol akılı senden alacak degilim

Buradaki kameralar yüksek mertebeli kisiler tarafından takip edilmekte sen paşa paşa gelip burada eyvallah cekiceksin aksi taktirde basarim mandal'ın panik butonuna polis gelir hayırdır kardeşim yallah . Düşündüm de 1 liraya aldığım mantar tabancası bile senden daha işlev en azından senin gibi kurusıkı değil

Forumda beni hep göreceksin işine gelmiyorsa DH nin sana sunmuş olduğu blok seçeneğini kullanabilirsin hade yallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 12 Kasım 2019; 21:26:11 >

• quote:

Öteye gidememmi? sen AVM sandın galiba çalıştığım yeri sen bana burda ileri geri yap bakiyim ne oluyo senin GBT ni sorgulama yetkimde mevcuttur. Mekandan kaynaklı yetki olarak.

He ayrıca zaten düzgünce karsiliyicam adama niye geldin lan buraya diyip boğazına yapiscak halim yok mantıklı ol akılı senden alacak degilim

Buradaki kameralar yüksek mertebeli kisiler tarafından takip edilmekte sen paşa paşa gelip burada eyvallah cekiceksin aksi taktirde basarim mandal'ın panik butonuna polis gelir hayırdır kardeşim yallah . Düşündüm de 1 liraya aldığım mantar tabancası bile senden daha işlev en azından senin gibi kurusıkı değil

Forumda beni hep göreceksin işine gelmiyorsa DH nin sana sunmuş olduğu blok seçeneğini kullanabilirsin hade yallah

Alıntıları Göster
    Valiliğin özel yetkilendirdiği bazı yerler vardır. Ama bunlar senin için değil polisler için hadi ama bana anlatma bunları :)

• Yorumlari okudukça bir gülme geliyor .d

• biri aktrol kolpacı öbürü kendini komando sanan güvenlik görevlisi vsye bak
  • quote:

Valiliğin özel yetkilendirdiği bazı yerler vardır. Ama bunlar senin için değil polisler için hadi ama bana anlatma bunları :)

Alıntıları Göster
    Ah benim cahilim toy olduğun burdan belli vali polisi özel yetkilendirmez aslan parçası o sadece güvenlik içindir polisin yetkisi sabittir polis vazife selahiyet kanundan faydalanir. Ancak güvenliğin yetkisi çalıştığı mekana göre değişir valilik tarafından ogg bin yetkisi genişletilir bir şey bildiğin yok bari rezil etme kendini yeterince ettin zaten bir ara gel 5188 kanunun dersini veriyim.

Not:5188 kanunu gereginde ogg kamuya açık alanlarda görev aldığı sürece kamu personeli sayilir

• quote:

Ah benim cahilim toy olduğun burdan belli vali polisi özel yetkilendirmez aslan parçası o sadece güvenlik içindir polisin yetkisi sabittir polis vazife selahiyet kanundan faydalanir. Ancak güvenliğin yetkisi çalıştığı mekana göre değişir valilik tarafından ogg bin yetkisi genişletilir bir şey bildiğin yok bari rezil etme kendini yeterince ettin zaten bir ara gel 5188 kanunun dersini veriyim.

Not:5188 kanunu gereginde ogg kamuya açık alanlarda görev aldığı sürece kamu personeli sayilir

Alıntıları Göster
    Ahh ah.. Mekan için verilen özel izinlerden bahsediyorumv e polis orada ise sen hiç bir şey yapamazsın diyorum ama sende kapasite yok Neyse nasıl olsa elinde sonunda karşı karşıya geleceğiz

Bu arada dip notun hatalı. ÖGG dediklerin iş zamanı ve alanında nerede çalışırsa çalışsın devlet memuru statüsündedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 12 Kasım 2019; 22:57:24 >

• quote:

Ahh ah.. Mekan için verilen özel izinlerden bahsediyorumv e polis orada ise sen hiç bir şey yapamazsın diyorum ama sende kapasite yok Neyse nasıl olsa elinde sonunda karşı karşıya geleceğiz

Bu arada dip notun hatalı. ÖGG dediklerin iş zamanı ve alanında nerede çalışırsa çalışsın devlet memuru statüsündedir.

Alıntıları Göster
    En son cümleyi kabullendin nihayetinde adam olacan sen hadi uza

• quote:

Alıntıları Göster
    Kabullendin derken yani bu hala seni ögg yapıyor.

Özel bir şey göremedim ben ;)

• Gözler 1000 maddeyi aradı. Nerede eski DH ruhu nerede şimdi ki DH ruhu. Yönetimi acilen dinazorlarin devralmasi gerek.

• quote:

Alıntıları Göster
    aktrolü tokatladın reis

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.