Şimdi Ara

Beyler nasılım [SS]'Lİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben firmasını biliyorum Securitas firmasında muhtemelen fabrika ve depo bekliyordur :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfa1500

Ben firmasını biliyorum Securitas firmasında muhtemelen fabrika ve depo bekliyordur :)
    Daha önce başka firmada idi çok uzun kalmıyor zaten firmalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Daha önce başka firmada idi çok uzun kalmıyor zaten firmalarda.

Alıntıları Göster
    Günlük 180₺ izin gununde 280₺ mesaili iş bulunca sanırım herkes mevcut şirketini bırakırdı hahahaha senin şuan için içini yerken bile kazanıyorum hahahahahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Monotonluktandır. Hep aynı şeyi yapıyoruz. Ben bunu aşmak içün foruma sarıyorum

Alıntıları Göster
    Forum insan psikolojisine hiç iyi gelmiyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E178F9C9

Günlük 180₺ izin gununde 280₺ mesaili iş bulunca sanırım herkes mevcut şirketini bırakırdı hahahaha senin şuan için içini yerken bile kazanıyorum hahahahahah

Alıntıları Göster
    Mesai ücreti mavi yakalarda var sadece o yüzden benim için bir anlamı yok.

Net ücret 5400 lira fena değilmiş. Eğer sallamıyorsan 3000 civarı maaş ödemeyi kabul eden müşteri sayısı azdır. Bende Beton-Sa ve bir kaç adını veremeyeceğim devlet-özel müşterek müşteri vardı bu civarda maaşı kabul eden.

Normal güvenlik görevlisine 5400 TL veren müşteri devlet memuru olsan bile zor. Biraz attın gibi geliyor. Mesaili olana girmiyorum bile. Bu dediğim 180 TL günlük ücret için ..

Öte yandan 280 TL hafta sonu mesai ücreti için maaşının 5600 TL olması gerekir. Verdiğin rakamlar tutarsız muhtemelen yalan söylüyorsun yada hesap bilmiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 13 Kasım 2019; 4:51:10 >

• Helal kardeşim kolay gelsin. Treth le bu kadar atıştığını görünce açayım bloğu ne yazmış bakayım dedim. Boş kasmış yine, vermişsin ayarı tebrik ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 13 Kasım 2019; 4:55:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Helal kardeşim kolay gelsin. Treth le bu kadar atıştığını görünce açayım bloğu ne yazmış bakayım dedim. Boş kasmış yine, vermişsin ayarı tebrik ederim :)
    Eyvallah kardeşim boşluklara haddini bildirmekten zevk alırım kendini forumcu saniyor öylede zaten ama mekana ben gelene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 13 Kasım 2019; 6:2:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekirin

Yav sende at bi foto birşey kanıtla ne oldugunu yok şuyum yok buyum tatava yapma boşa
    Çocuk o daha abisi. Sağa sola giydirmeye seven birisi, bloklu bende ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Bende bloklu ve güvenlikçi olduğuna göre kesin bu şu at ağızlı eleman.

Şimdi gozume çarptı Yazdığın hakaret içerikli cumlelerin SS lerini aldım daha öncede almıştım. Yakın zaman içinde donucem sana kardesim

• Treth kullanıcısına yanıt
    Adami birakta biraz nefes alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Adami birakta biraz nefes alsın.
    Valla hala ayar veriyorum filan diye ortada geziyor. Daha ölmemiş biraz daha vurmak lazım

Hocam ajan mısınız ? Öyle bir hava veriyorsunuz da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-903B34048

Hocam ajan mısınız ? Öyle bir hava veriyorsunuz da.
    Sıradan vatandaş ;)

• Forumun düştüğü hale bak dünkü bebeler trethe posta koyuyor

• Aktrolleri ucuruyor sekuriti kardedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth'i dün gece tir tir titrettim sende onun usağı isen senide titretiriz öğleden sonra bilişim suclarinin bir etkiligini olacak çalıştığım yerde o esnada daha önceden selam sabah yaptığım kişilerde gelecek ondan ben gerekli bilgileri alıyım ise koyulucam siz posta koymaya devam edin sunuda unutmayın o postacı bir gün sizede uğrayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 13 Kasım 2019; 12:26:37 >
  • quote:

Destekçisine bakarak anlamak mümkün gerçi. Adamın destekçisi " haqueim " forumda kime sorarsan sor forumun en gereksiz ve fuzuli üyesi.

Alıntıları Göster
    ahahahah ulan forumun en sevilen üyesi lisanslı aktrolü ve kolpacısının ettiği laflara bak hele. 20 yaşında güvenlik görevlisi genç kardeşimle laf dalaşına girip ben müdürüm diye ağlıyor bi de

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

ahahahah ulan forumun en sevilen üyesi lisanslı aktrolü ve kolpacısının ettiği laflara bak hele. 20 yaşında güvenlik görevlisi genç kardeşimle laf dalaşına girip ben müdürüm diye ağlıyor bi de

Alıntıları Göster
    işte gereksizliğin buradan belli. Ben onunla laf dalaşına girmiyorum. O kendi kendine benimle laf dalaşına girdiğini sanıyor ben ise onu yanlış yaptığı konularda uyarıyorum.

Onunla bir laf dalaşı benim için gereksiz. Ama o daha genç bu kafa ile giderse çok utandırır kendini görmeye dayanamadığım için acıdığımdan yardımcı olmaya çalışıyorum.

Yoksa o kadar saçma sapan laftan sonra basardım şikayeti geçerdim uğraşmama bile gerek kalmazdı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.