Şimdi Ara

Beyler Kulağım Tıkandı %70 Duymuyorum Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
19.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sol kulağım 4-5 ayda bir tıkanıyor. Neyse en son 3 gün önce oldu. Doktora gittim temizledi vakumla ama şimdi yine tıkandı. Doktor 1 tane damla(gliserin) verdi sadece onu kullandım. Bir çözümü olan var mı ? Gerçekten çok sinir bozucu bir durum

• tıkanmaması lazım, kulagının ıcını somurmadı mı makına ıyıce ?,
    glıserını duzenlı olarak kullanırsan ıcındekı kır çözulur fakat ben sana oksıjenlı suyu önerırım,
    yınede kulagın bu kadar hızlı tıkanması ımkansız bır doktora gorunmende fayda var
  • Geçen gün benim de sol kulağım tıkandı. Kendi kendine geçti sonra.
  • Benim sağ kulağım 2 haftadır tıkalı. Arabanın teki çok yüksek bi gıcırtı çıkardığından beri var doktora gidicem bu hafta.
  • At kendini boğaz köprüsünden aşşaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC//DC -- 3 Ağustos 2012; 22:47:17 >
  • bana da oluyo arada bir kulağınla çok oynama geçiyo, ama kulağınla çok az oynayınca bile tıkanıyo duymuyo bi kaç gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzi

Sol kulağım 4-5 ayda bir tıkanıyor. Neyse en son 3 gün önce oldu. Doktora gittim temizledi vakumla ama şimdi yine tıkandı. Doktor 1 tane damla(gliserin) verdi sadece onu kullandım. Bir çözümü olan var mı ? Gerçekten çok sinir bozucu bir durum

ağrı var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %30 yeter sana
  • Kulak içi yıkamayı bilmemekten kaynaklanmaktadır. Gliserinle yumuşatılmamış kiri çıkartamazlar aşağı-yukarı bir hafta sonra tekrar yıkayacak. Çok sinir bozucu bir olaydır bilirim ve tek çaresi yıkatmak(şırıngayla ılık solüsyonu basıyorlar kulağın içine resmen foseptik geliyor). "Kulağını yıkatırsan sürekli yıktman gerekir." diyen tiplere bakma onlar işi bilmiyorlar tekrar tıaknıyor kulakları..

Kulak yıkarken avuç içinizi dıştan kulağa doğru sürtün(direk üstüne basmayın zarı yırtarsınız). Bu işlemi her kulak için ikişer kez yapın tekrarlamayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: night dream

quote:

Orijinalden alıntı: lazzi

Sol kulağım 4-5 ayda bir tıkanıyor. Neyse en son 3 gün önce oldu. Doktora gittim temizledi vakumla ama şimdi yine tıkandı. Doktor 1 tane damla(gliserin) verdi sadece onu kullandım. Bir çözümü olan var mı ? Gerçekten çok sinir bozucu bir durum

ağrı var mı

Ağrı yok dostum tıkalı sadece biraz uğraştım kulak çöpü falan fayda etmedi

@Castiel

Son temizletmemde açılmıştı iyiydi gayet ama sabah uyanmamla beraber yine duymuyorum:( Yarın giderim yine doktora galiba

@Boğaziçi Köprüsü

Kardeş 2 hafta nasıl dayandın? İnsanın kendi sesini zar zor duyması çok kötü bişey sinir ediyor beni kimseyle konuşmak istemiyorum sırf bu yüzden :@

@jac0B0

Benimki o türden değil kardeş 2 sene oynamasam da geçmiyor :(

@bakidoruk

Teşekkürler kardeş o şekil yıkarım bir dahakine teşekkürler

• kulağın kirlenmiştir kbb ye git yıkarlar
  • Yukarı
  • Gliserin damlat. Ilk gün hicbir ise yaramaz. Birkaç gün daha damlat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • Kulağı yan yatır gliserin derinlere gitsin
  • benimde öyleydi doktor kulağıma tazikli su sıktı düzelmişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.