Şimdi Ara

Beyler kız istemeye gittik şöyle bir liste verdiler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
397
Cevap
12
Favori
31.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende görücü usulü evlenmiş bi kardeşin olarak tavsiyede bulunayım, kayınbabam benden 6 bin lira başlık parası aldı gelenek görenek diye başkada masraf çıkartmadı, hatta çok masrafa girmiyelim diye kendisi bana düğün salonu tutmayın nikah yapalım masraf olmasın demişti, zaten benden aldığı parayıda çeyize harcadılar.

Bu listenin üst kısmı biraz şişirilmiş alt paragraf ise yüzsüzlük. Kesinlikle abiye teyzeye kızkardeşlere zırnık bile koklatmayın. Setlerinde birini yapın, hatta yapabiliyorsanız set yerine fazladan bilezik almayı önerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 25 Aralık 2020; 3:29:33 >
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

kızın değeri düşünce alırsın

Kahkaha attım

• ilk olarak 5 yüzük maddesino gördum. alyans ve tektasla 7 yapar...

• Hocam fatura ve garanti belgesini de iste baktın olmuyo baldızla değişirsin

• Abisine 1.5 yetmez 3 mt dildo al yeter.

• Zinciri kimse anlamamış gümüş zincirler oluyor.
    Ama 1.5 metreyle kendine tasma yapıcak heralde gelinin abisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Kardeşim hata yapma çeyiz parası nedir bir kız çeyizini kendi dizer. Ben evlendiğimde 6 bilezik 2-3 ıvır zıvır altın o kadar.

6 bilezik bile fazla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haşin erkekler için normal tabi

özetle : boşa uğraşma bizde sana verecek kız yok demişler :)
  • CSB. Daha önce konusu açılmıştı. Mağara.png

• quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

quote:

Orijinalden alıntı: celades

Daha önce verildi kardeş. Forumda yoktun sanırım o zamanlar

Demek benim listenin aynısını vermişler reyiz

O zaman halen satılamamış denilebilir, sonuçta kız kendisini ve kızın ailesi kızlarını mal yerine koymuş ve sizi kazıklamaya kalkmışlar diye düşünülebilir ve her mal kullanılmasa bile zamanla eskir. Bakınız; Metal yorgunluğu. Bu durumda değerini düşmesi gerekirdi.

Şaka bir yana, saçmalığın daniskası. Bu ne ya böyle. Bu liste değil, benden en ufak bişeycik isteseler vurur kapıyı çıkarım. Bana satılık bir ma lazım değil. Ne yapayım satılık malı, kullanamadığım zamanlarda kiraya falan mı vereceğim.

Evlenmek zorunda değilsiniz. Boş verin hayatınızı yaşayın. Onlar da pişman olsun. Dediğim gibi bir malla bir ömür beraber olamam ben,arada sırada arabayı bile değiştiririm, bana eğer olacaksa tam tersi evlenecek kız lazım, bir ömür boyu aynı yastığa baş koyacağımız, aynı taşın altına elimizi atacağımız bir hayat arkadaşı lazım. Evlilik bu demek. Aksi halde bırakın, buradaki arkadaşlar doğru söylüyor, bunca paraya gidin kendinize bir iş kurun hem siz kazanırsınız hem de insanlara istihdam sağlamış olursunuz. Ha bu listeyi veren kızın ailesi çok istiyorsa kızlarını sizin iş yerinize vasıfsız eleman olarak verebilir. İşyerini de korusun diye 1,5 metre zincirle de abisini kapıya zincirlersiniz gece çıkarken.

Töbe estağfurullah. Ya tam ne güzel sakin bi pazar günü geçirdim diyordum. Foruma girdim, bu ne lan. Gel de sinirlenme. Adminlerden ricam banlamasınlar lütfen beni böyle yazdığım için. Aklıma kötü bir anı geldi de. Neyse ucuz yırttık. Yoksa hayatım zindan olacakmış az kalsın. Ama normal olsalar, kızlarının mutluluğunu isteseler ailesi, teyzesi, abisi falan yük olmak yerine tam tersi damadın cebine yüklü bir miktar para sıkıştırır, "al oğlum bunu evlilik aşamasında sakın borca harca falan girme, düğünü falan da merak etmez, biz en güzelinden size bir düğün yaparız, siz sakın üzülmeyin" falan derler.

Ha bu arada o benim eski kız halen bekar :) ve bunu bi yerlerde görüp de okursa söyleyeyim, halen bekarım ve o parayla kendi işimi kurdum ayda ortalama 10bin lira kar kalıyor, evim kira ama çok rahatım, arabam yok işe ev yakın yürüsem 5 dakika sürüyor, çoğu zaman ya toplu taşıma kullanıyorum, ya pederin arabayı alıyorum ya da taksiye biniyorum park problemi yaşamıyorum. Yoksa mal gibin iş yerine harcayacağım 600bini kıza harcayıp ayda 4bin lira maaş ile geçinmeye çalışacaktım. Bu gün satsam iş yerimi 800bine satarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 26 Kasım 2017; 22:11:24 >

• başlık parası da enflasyondan etkilenmiş

• Trollhaber

Isıtyenidenservisethaber

Tekrarpaylashaber

Bosmuhabbethaber

Ama nerede donanımhaber

• Kaç abi kaç

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    ondan sonra olaki anlaşamadınız.boşandın büyük kazık en son geliyor.yok nafaka tazminat vs hayatın boyunca yaptığın bütün birikimin yarısın bir kaç ay beraber yaşadığın birine veriyorsun.
  • Dolandırma olayı olabilir .İnşallah değildir .

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun karşılığında bir de kırmızı kurdale,kırmızı duvak içinde 0 eşya gibi veriyorlar ya...Nefret ediyorm bu zihniyetten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 yılında milyar yazdılarsa ensesi kalınlardandır. Sen ver istediklerini evlenince fazlasıyla alırsın damat ayağına gelmediğin yer kalmaz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.