Bildirim
Beyler dışarı çıkacağım da araba çarpar mı sence?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
llahtan carpiyor birde boldugunu dusunsene yarim yarim gezerdin artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kütüphane
llahtan carpiyor birde boldugunu dusunsene yarim yarim gezerdin artik
Ya çıkarsaydı malum yeri -
Soruya cogul girip tekil cikan bi adam lanetlenmis olsa gerek. Bence cikma. -
şimdi sen dışarı çıkınca şu olacak :
evden güle oynaya sokağınıza çıkacaksınız sokakda çocuklar top oynuyo olacak sokağınızda ana caddeye açılan bir yer sen tam ana caddeye çıkarken çocuklardan biri abanarak topu anacaddedeki arabalardan birine atcak o araba sürücüsü top gelince dikkatini kaybedecek ve bir kamyonun altına doru sürüklenecek kamyonun içi tuğla dolu kamyon arabayı biçmiyim diyye direksiyonu kıracak ve kamyon takla açarak senin üstüne uçacak ve sen kafan kolun bacağın parça parça olacak parçalarını kaldırımdan kazıyarak topluyacaklar -
quote:
Orijinalden alıntı: crazymania56
(b437)
kardes cümlenden dikkatsiz oldugun belli bu dikkatsizlikle kesin carparlar seni cıkmasan daha iyi -
araba çarpmaz türke çarpar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin çarpılırSINIZ -
quote:
Orijinalden alıntı: sexyjackal
quote:
(b437)
kardes cümlenden dikkatsiz oldugun belli bu dikkatsizlikle kesin carparlar seni cıkmasan daha iyi
İşte bende onun derdindeyim sağıma bakarken solumu unutuyorum az önce mutfakta düdüklü tencereyi raftan alırken telefon çaldı tencereyi bıraktım o an kafama düşüyordu az daha
-
artık nasıl saçmalarım diye çabalıyorsunuz -
Beyler çok kötüyüm az önce ameliyattan çıktım sağ bacağımda kaval kemiğimde kırık var kafa tasımda çatlama var sol bileğim kırık ve ayak baş parmağım kırık ayrıca bolca yara bere içerisindeyim sardılar koydular beni hastane yatağından yazıyorum.
Dedim Allah kerim çıkayım bir şey olmaz evden arkadaşda geldi güle oynaya çıktım tam bizim sokağın ana çıkışında bi cadde var yokuş şekilde 2 araba sığıyor çocuklarda top oynuyordu çocuğun biri topa vurdu top ben cadde köşesinde beklerken caddeden geçen arabanın camını kırıp içeri girdi,
adam caddenin soluna kırdı direksiyonu durdu (ben zaten köşeden dönüyordum cadde geçmeyecektim.) daha sonra yukardan süratle gelen mitsubishi bir kamyon arabayı gorunce sağa dogru kırdı (lanet olasılar nıye yolları asfalt yapmazlar kaldırım taşı döşerler ki?) kaldırım taşı olan yoldaki tümsekden ön tekeri havalandı hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti en son kamyonun dorsesinden fırlayan kafama çarpan tuğlayı hatırlıyorum uyandığımda hasta yatağında paketlenmiş halde buldum kendimi
-
quote:
Orijinalden alıntı: GR33K
araba çarpmaz türke çarpar
Budur -
Bir arkadaş vardı aynı senin gibiydi dışarı çıktı hık dedi gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otherside55 -- 25 Aralık 2011; 16:38:32 > -
adres ver de birisi eziversin arkadaşı sevabına -
uçak çarpabilir dikkat et -
quote:
Beyler çok kötüyüm az önce ameliyattan çıktım sağ bacağımda kaval kemiğimde kırık var kafa tasımda çatlama var sol bileğim kırık ve ayak baş parmağım kırık ayrıca bolca yara bere içerisindeyim sardılar koydular beni hastane yatağından yazıyorum.
Dedim Allah kerim çıkayım bir şey olmaz evden arkadaşda geldi güle oynaya çıktım tam bizim sokağın ana çıkışında bi cadde var yokuş şekilde 2 araba sığıyor çocuklarda top oynuyordu çocuğun biri topa vurdu top ben cadde köşesinde beklerken caddeden geçen arabanın camını kırıp içeri girdi,
adam caddenin soluna kırdı direksiyonu durdu (ben zaten köşeden dönüyordum cadde geçmeyecektim.) daha sonra yukardan süratle gelen mitsubishi bir kamyon arabayı gorunce sağa dogru kırdı (lanet olasılar nıye yolları asfalt yapmazlar kaldırım taşı döşerler ki?) kaldırım taşı olan yoldaki tümsekden ön tekeri havalandı hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti en son kamyonun dorsesinden fırlayan kafama çarpan tuğlayı hatırlıyorum uyandığımda hasta yatağında paketlenmiş halde buldum kendimi
beyler okumadınız galiba şu an hastane yatağından bağlanıyorum :/ paket yaptılar beni.
-
Bende anlamadim hocam zaten rusyadan gelen kargo pahaliya patladi bana. adama sordum uzunluguna gore fiyat belirleniyor dedi. ne alaka dedim rusyada boyle dedi. -
bundan 10 yıl önce alman çoban köpeğim vardı romanyadan hediye gelmişti tabi bakımda pek bilgimiz olmadıgından ve çalınmasından korktuğumuzdan hep evin çatısında durdu 2-3 ay hiç çıkarmadık sonra bir gece tasmasını taktım sokağa çıktım aman allahım hayvan araba görünce nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor bacaklarımın arasına kaçıyor resmen gezdiremedim tekrar eve soktum..
bir kaç gün kapının önüne bağlayınca arabalara alıştı..
bu durumu yenebilirsin inanıyorum ben sana alman çoban köpeğinin zekası 10-12 yaşındaki çocuk kadar derler o 4 aylıkken bu korkuyu yendiyse eminim sende yeniceksin arkandayız! -
başlığa çok güldüm ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X