Şimdi Ara

Beyler Derslerim Çok Kötü [Üniversite] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Suç ben demi, hayır. Matematik 2' im çok berbat. Zaten DGS ile geldiğim için mühendisliğe, en çok bu mat2 den zorlanıyorum.

EE çalıştım mı ? Hayır oda yok. Zaten çok ta rahatım. Hiç mi hiç umrumdada değil. Ben bu bölümden mezun oldugumda, benden nice yıllar önce mezun olmuş insanlardan, daha başarılı olucağıma inanıyorum.

Evet vereceğim mesaj şu; herşey ders verip, okul geçmek, diploma almak değildir.

Ben 2 yıllık okulu çok iyi bir şekilde bitirdiğimde, temamen yok olmuş özgüvenim ile, herşeyin okul bitirip geçmek olmadığını anladım.

Bazı tutkularımdan vazgeçip, derslere asıldığımı farkettim. O tutkuların hepsi çalışırken yapılamıyordu maalesef. O zaman üniversitede ne kadar başarısız olduğumu anladım. O zaman ben sadece diploma alabildiğimi farkettim. Dİploması olan, iki lafı bir araya getiremeyen, iletişimi sıfır, hiç bir hobisi-sosyal aktivitesi olmayan bir robottum resmen.

Sonra şansla karışık mühendisliği tutturduk, şimdi o kadar uğraşmıyorum derslere. Biraz daha sosyal olmaya gayret ediyorum. Çünkü ben alanımda yeterince bilgiliyim yada eksikliklerim çok az. Şuan mühendislik diplomasını verseler, Türkiyedeki çoğu mühendisten daha mühendis olacağımında bilincindeyim. Şimdi biraz uzanma vakti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 29 Aralık 2011; 14:05:46 >

• finalde kurtarmaya bakacağım edebiyatı ve tarihi. sınıf ortalaması bu derslerde 65 i bile geçiyordur belki. benim notlar 45-55. bakacaz artık bi icabına. 66 aldım matematikten sınıfta en yüksek 4. not. bununla avunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafsancani

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

ben 4. sınıfta iken sınırsız krediye güvenmiştim ve okulla o zamana kadar hiç alakam yoktu

1. dönem 18 ders , 2.dönem 22 ders alıyordum bunlardan 2 dönemdede 9 ar tane temizledim
    geçen sene 1. dönem 2 tane verdim , 2. dönem 5 tane verdim

bu sene 1. dönem 7 , 2.dönem 8 ders kaldı ama hepsini verip mezun olcam inş :D
    6.sınıfım :)

makine bölümünde falan mısın

fen fakültesi kimya , eğer okul vasat bir eğitim vermiyorsa , hakkı ile verildiğinde okunması en zor bölümdür ( the best)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

quote:

Hemen hemen her dersten kalıyorum şuanda. Benim durumda olan başkalarıda var mı? Yoksa ben kendime has bir rezil miyim?

kaçıncı sınıf ?

1

Hakkatten arkadaşım fizik matematik kimya/biyoloji fln var 1. sınıfta çalışmadınmı yada dersleremi gitmedin
  • yıl 2012 ünilerde hala yoklama mı alıyorlar.İÜ de bir kez bile almıyorlar
  • Mezun olunca da yok ben iş bulamıyorum, nerde bu devlet bla bla
  • bende pc müh ktu deyim . 1. sınıf hacı hagi derslerden çaktın bide nabalım ogrenciyiz anasını satim sınav gunu gelmedımı çalışamıyoruz. !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

quote:

Hemen hemen her dersten kalıyorum şuanda. Benim durumda olan başkalarıda var mı? Yoksa ben kendime has bir rezil miyim?

kaçıncı sınıf ?

1

Hakkatten arkadaşım fizik matematik kimya/biyoloji fln var 1. sınıfta çalışmadınmı yada dersleremi gitmedin

Dediğim gibi kıt kanaat geçmeye alışmış bir insanım çan olunca hangi dersten hangi notu almam gerektiğini tam bilmediğimden dumur oluyorum. Mesela türk dili inkılap falan 45 55 ama sınıf ortalaması 70. Gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

bende pc müh ktu deyim . 1. sınıf hacı hagi derslerden çaktın bide nabalım ogrenciyiz anasını satim sınav gunu gelmedımı çalışamıyoruz. !!

Önemli olan çaktığım dersler de değil ki. Hemen hemen derslerin hepsinde kalma sınırındayım. %80 yükseltmelerde 2-3 sene bu dersleri yükseltmeye uğraşıcam ortalama için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myceneans

Benim de üniversite durum rezalet. Aileme de söyleyemedim hiçbir şey. Bu sene tekrar yapacağım büyük ihtimalle. Nasıl izah edeceğimi düşünüyorum kara kara.

İmza-mesaj uyumsuzluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Vizeler kalmak içindir, final ve bütünlemeler geçmek için. Raad ol..

Beyler Derslerim Çok Kötü [Üniversite]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Devamsızlık problemin var benim de.

Bu sene sadece 1 derse gittim :)
  • haci sizde varmı bilmemde mat felan deyon hani adam zor sordumu soruyor yani .. pc temelleri var bi lojik devre sorunsunu soriym kimse tasarlayamaz. elektik devleri o şekil yine
  • Hocam dua et sizde bologna falan yok 65 in altında hangi derslerin varsa hepsinden kalmış oluyorsun bir de bunu düşün istersen sonra halimi anla...
  • 3. sınıftayım alttan 5 dersim var. Bu dönem vizelerimden en yükseği 54. Kahrolsun Mühendislik
  • Dersler iyi de devamsızlık çok be benim. 2 dersten devamsızlıktan kalıcam sanırım
  • devamsızlık 6gün oldu
    en az notum 60
    fize ve final haftası uyumayın sonuc mukemmel
  • yalnız değilsin kardeş 1.5 aydır yemeden içmeden kesildim vizelerin hepsi en iyi 60 geneli 10 20 çok zor durumdayım okulu bırakmayı düşünmeye başladım tekrar sınava girp polisliğğe girecem sonrada ailme okulu bıraktım diyecem planımda hazır :))
  • benim iyi lan ya 1 dersten kalıyom ya hiç
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.