Şimdi Ara

Beyler Derslerim Çok Kötü [Üniversite]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen hemen her dersten kalıyorum şuanda. Benim durumda olan başkalarıda var mı? Yoksa ben kendime has bir rezil miyim?

• Vizeler kalmak içindir, final ve bütünlemeler geçmek için. Raad ol..
  • 10 tane 0 , 1 tane 1 , 2 tane 5.
    Devamsızlık zaten barajı geçti yalnız raporla hallediyoruz
  • Devamsızlık problemin var benim de.
  • Benim de üniversite durum rezalet. Aileme de söyleyemedim hiçbir şey. Bu sene tekrar yapacağım büyük ihtimalle. Nasıl izah edeceğimi düşünüyorum kara kara.
  • Ah şu matematik ile genel işletme dersi olmasa,bizde rahatız da,elden bişey gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafsancani

Hemen hemen her dersten kalıyorum şuanda. Benim durumda olan başkalarıda var mı? Yoksa ben kendime has bir rezil miyim?

kaçıncı sınıf ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

quote:

Hemen hemen her dersten kalıyorum şuanda. Benim durumda olan başkalarıda var mı? Yoksa ben kendime has bir rezil miyim?

kaçıncı sınıf ?

1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

quote:

kaçıncı sınıf ?

1

Bilgisayar müh. arkadaşlarım var 1. sınıf hangi derslerden kaldın ki , zaten 1 tane mi ne bölüm dersi var gerisi lisedeki dersler
  • quote:

Bende senin üniversitende elektrik-elektronik okuyorum 2. sınıfım benimde dersler bozuk 3ten ders alamayacağım.Ev arkadaşım seninle aynı bölümde onunda dersleri kötü yapıcak bişey yok
  • İşte o lisedeki derslerden kaldım . Çan eğrisi olmasa rahatım ama ben liseden beri alışmışım dersleri kıt kanaat geçmeye fazlasınada çalışmıyorum. Sonuç işte böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eegeen

quote:

Bende senin üniversitende elektrik-elektronik okuyorum 2. sınıfım benimde dersler bozuk 3ten ders alamayacağım.Ev arkadaşım seninle aynı bölümde onunda dersleri kötü yapıcak bişey yok

aynen bide öyle bir olay varmış millet. millet alttan ders bırakmaktan çok 1.80 barajına dikkat ediyor artık

• quote:

quote:

quote:

aynen bide öyle bir olay varmış millet. millet alttan ders bırakmaktan çok 1.80 barajına dikkat ediyor artık

1.80 yüzünden üstten ders alamayan milyarlarca kişi tanıyorum gerek bilgisayar,gerek eem,gerek endüstriden.Çok fazla üzülme.Sen bmg ve algoritma görüyorsun bölümünle ilgili algoritma zor bi ders azcık çalış abi tavsiyesi

• al işte konunun üzerine güzel gitti OHA.GİF
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1.80 yüzünden üstten ders alamayan milyarlarca kişi tanıyorum gerek bilgisayar,gerek eem,gerek endüstriden.Çok fazla üzülme.Sen bmg ve algoritma görüyorsun bölümünle ilgili algoritma zor bi ders azcık çalış abi tavsiyesi

aynen zaten o algoritmadan bahsetmiyorum 40 ı geçen derside geçiyor

• Seneye daha zor ev arkadaşım can çekişiyor veri yapıları ve sayısal analiz yüzünden.Bizde elektromanyetik alan teorisi vi dif yüzünden can çekişiyoz.En iyisi okumayalım ya
  • quote:

Seneye daha zor ev arkadaşım can çekişiyor veri yapıları ve sayısal analiz yüzünden.Bizde elektromanyetik alan teorisi vi dif yüzünden can çekişiyoz.En iyisi okumayalım ya

lanet olsun hepsi için günü gününe çalışma yapmak lazım. ben günü gününe çalışan bir insan olsaydım sakarya değilde istanbulda bir üniversiteye giderdim
  • ben 4. sınıfta iken sınırsız krediye güvenmiştim ve okulla o zamana kadar hiç alakam yoktu

1. dönem 18 ders , 2.dönem 22 ders alıyordum bunlardan 2 dönemdede 9 ar tane temizledim
    geçen sene 1. dönem 2 tane verdim , 2. dönem 5 tane verdim

bu sene 1. dönem 7 , 2.dönem 8 ders kaldı ama hepsini verip mezun olcam inş :D
    6.sınıfım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

ben 4. sınıfta iken sınırsız krediye güvenmiştim ve okulla o zamana kadar hiç alakam yoktu

1. dönem 18 ders , 2.dönem 22 ders alıyordum bunlardan 2 dönemdede 9 ar tane temizledim
    geçen sene 1. dönem 2 tane verdim , 2. dönem 5 tane verdim

bu sene 1. dönem 7 , 2.dönem 8 ders kaldı ama hepsini verip mezun olcam inş :D
    6.sınıfım :)

makine bölümünde falan mısın
  • Benim derslerde çok iyi değil, çok boşladım. Ocak 8-9 'da finaller var ve şu an çalışıyor olmam lazım. Fakat hiç çalışasım yok.

Neyse gideyim tarih çalışayım. Assassin's Creed oynayayım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 29 Aralık 2011; 13:54:03 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.