Şimdi Ara

Beyler Derslerim Çok Kötü [Üniversite] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu çan egrisi hocanın insiyatifine mi kalmış?sistem otomatik çan yapmazmı? kimya da çana güveniyodum adam demezmi çan yapmayacam,50 ortalama tutturmazsanız kalırsınız diye.vizem 53 ama finalden korkuyorum yine de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 29 Aralık 2011; 23:52:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

bu çan egrisi hocanın insiyatifine mi kalmış?sistem otomatik çan yapmazmı? kimya da çana güveniyodum adam demezmi çan yapmayacam,50 ortalama tutturmazsanız kalırsınız diye.vizem 53 ama finalden korkuyorum yine de

ne güzel 50 yse sizde bizde 70 altını bıoırakıyolar kesin 66 ile kaldığımı bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebronyunus

quote:

bu çan egrisi hocanın insiyatifine mi kalmış?sistem otomatik çan yapmazmı? kimya da çana güveniyodum adam demezmi çan yapmayacam,50 ortalama tutturmazsanız kalırsınız diye.vizem 53 ama finalden korkuyorum yine de

ne güzel 50 yse sizde bizde 70 altını bıoırakıyolar kesin 66 ile kaldığımı bilirim

bizde 70 olsa koca 2 sınıftan geçen sadece 1 kişi olurdu

• quote:

O nası sistem lan : ) Çan eğrisi varsa çan eğrisi kesindir . Hoca bu işe karışamaz ki . Çan sistemiyle derslerden çok rahat geçilebiliyor , şöyle ki 50 aldığım vize notuyla hiç kaldığım ders olmadı şükür 3. sınıfım . İlk sınıfta 22 aldığım matematik dersinden CC ile geçmiştim : ) Çan eğrisi saolsun . Bütünleme de 20 alan adam finale bile girmiyo mesela çünkü kurtarma işi artık mucizelere kalmış oluyor . İlk sınıftaki ingilizce derslerinden bu arada hiç çana girmiyordum çünkü en yüksek notlar çana dahil edilmiyordu . Çan sistemi candır , can .

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Ah şu matematik ile genel işletme dersi olmasa,bizde rahatız da,elden bişey gelmiyor

Matametik eyvallahda genel isletmede ne zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashAnnie -- 30 Aralık 2011; 0:05:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

quote:

O nası sistem lan : ) Çan eğrisi varsa çan eğrisi kesindir . Hoca bu işe karışamaz ki . Çan sistemiyle derslerden çok rahat geçilebiliyor , şöyle ki 50 aldığım vize notuyla hiç kaldığım ders olmadı şükür 3. sınıfım . İlk sınıfta 22 aldığım matematik dersinden CC ile geçmiştim : ) Çan eğrisi saolsun . Bütünleme de 20 alan adam finale bile girmiyo mesela çünkü kurtarma işi artık mucizelere kalmış oluyor . İlk sınıftaki ingilizce derslerinden bu arada hiç çana girmiyordum çünkü en yüksek notlar çana dahil edilmiyordu . Çan sistemi candır , can .

bazen çan eğrisi öyle işlemiyor. 25 in altında ortalamaya sahip olanları çana katmayıp ortalamayı fırlatan hocalar da gördük biz bölüm de makina mühendisliği..

• hihii bizim hocaya ba ya 12 aldım herkesi 1,5 katsayıyla çarptı 1 soru yapılmadı diye 18 e fırladım adam 60 aldı 90a fırladı hakmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

hihii bizim hocaya ba ya 12 aldım herkesi 1,5 katsayıyla çarptı 1 soru yapılmadı diye 18 e fırladım adam 60 aldı 90a fırladı hakmı :)

hihi mi ?
  • hiç dikkat etmemişim :)
  • Radyo TV
    Uydu Haberleşmesi
    Sayısal İşaret İşleme

Ellerinizden öperler . 20-26 arasında notlarla yeni yıla merhaba:(
  • hoca ortalamayı yukarı aşağı çekebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeaTone

Hemen hemen her dersten kalıyorum şuanda. Benim durumda olan başkalarıda var mı? Yoksa ben kendime has bir rezil miyim?

mezun olabildiniz mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilonglife kullanıcısına yanıt
    Bir sene uzattım
  • quote:

Bir sene uzattım

• quote:

Bir sene uzattım

Guldurdun la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.