Şimdi Ara

Beyler Brad Pitt'in Fight Clubtaki Hali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Beyler Brad Pitt'in Fight Clubtaki Hali

olmak isterken yanlışlıkla böyle oldum

ne yapmalıyım beyler yardım
  • Başlık sabitlenmeli.
  • Sakın bırakma sporu yoksa balon gibi söneceksin ah güzel kardeşim yakmışsın kendini ya

• Hep protein tozundan böyle oluyor, böyle kimyasalları kullana kullana balon gibi şişiyolar. Sen de öyle yaptın muhtemelen, gül gibim doğal olarak yapmak varken !!!!!!!
  • Hatayı en başında yapmışsın. Spor salonuna yazılırken bodyci resimlerinden birini işaret ederek "Ben böyle olmak istemiyorum, Fight Club'daki Brad Pitt kadar olsam yeter" demen gerekiyordu. Yazık olmuş.
  • Şükret ki böyle olmamışsın.

• o kadar ağır basmayacaktın :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Brad Pitt'in o hali gibi olman için spora ne gerek vardı dostum 1 ay gitsen bile yeterliydi adamda kas yok ki incecik dal gibi
  • hep yağların kasa dönüşmesinin suçu
  • sakın protein tozunu bırakma dostum söner gidersin kasların sarkar mazallah boşuna gidersin. :(
  • Dostum geçen haberlerde izledim protein tozu kalp krizine neden oluyormuş aman ha
  • Sen çok protein tozu kullanmışın tabi şişersin biraz glutamin kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlışlıkla trafiğe çıkma bakarsın aya çıkan ilk türk falan olursun. geri gelemen sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuros -- 22 Mart 2013; 9:40:47 >
  • Arkadası tebrik etmek.lazım kolunda damar cıkarmıs en azından onu yapamayanda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sabitlenmeli herkese ibret olmalı.
  • O son bench pressi yapmayacaktım ya Allah kahretsin
  • ibretlik konu ibretlik cevaplar
  • quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

O son bench pressi yapmayacaktım ya Allah kahretsin

Son gün yediğin o tavuk göğsünü yemeyecektin, antremandan sonra içtiğin protein shake i içmeyecektin. hep ondan
  • Bizim mahallede bi arkadaşda aynen boyle olmuştu hapdan dediler sonra sporu bıraktı [simage][/simage]
    [simage][/simage]
  • yanlısın oldugu belli kardesim iyi uyuyup iyi beslenicektin o zaman 4 aya ole olurdun ama yapmamıssın. Bide biraz kol biraz gogus isticektin benim kalanlar zaten ii dicektin ole baslamamıssın ise o yuzden olmamıs sonra bi anda sismissn ben cok sismek istemiyorm dicektin baslamadan onu da unutmussun. Aynı zamanda belli toz, amino kullanmıssın ama bunları kullanınca seyin kalkmaz bide kalkp krizi gecirirsin biliyosun dikkat et.
    inanılmaz eğlendim valla yazarken
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.