Şimdi Ara

Beyaz TV Ünal Aysal Çilek Açıklaması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ünal Aysal bağlandı devre arasında çilek gelecek dedi.

ardından ROK Kaka şubat ayında Galatasaray'da şeklinde konuştu.

izleyemeyenler açısından bilgi olsun.

+ olarak uA'nin HZ. Muhammed (S.A.V) ile ilgili pankartı konuşuldu tüm ekip uA ve Oğuz Altay'ı tebrik etti. Ayrıca Oğuz Altay perşembe günü ROK'un programına bağlanacak sanırım pankartla ilgili açıklama olarak..

---

sizce devre arasında KAKA veya ayarında bi yıldız gelir mi ? Gelmeli mi ?

• Peygamber efendimiz (s.a.v) için acılan bi pankartın bu kadar cok konusulması bıle garip...Ama bu ülkede sürekli yanlış şeyler oldugu için arada bir böyle güzel olaylar olunca haliyle bu kadar cok konusuluyor..Tabii birilerinin hoşuna gitmiyor...Çünkü onlar için din.mezhep önemli değil..Hayatlarındaki tek gercek maalesefki GAlatasaray...Tabii anlayana !!!!
  • Çileğe ihtiyaçmı var? Sezon sonu alınsın devre arası potansiyelli forvet kim gelecek ,
    yada stoper gelebilir
  • Peygamber efendimiz(s.a.v) için açılan pankartı gördüğümde sevindim.bu tip şeyler önemli.yeri geldiğinde çarşı , yeri geldiğinde ultraslan bu tip noktalarda duyarlı oluyor.takdir edilmesi gereken bişey.

çilek konusuna gelince kakaya abartılı paralar verilecekse alınmasını istemem ama "kaka" markasına değecek kadar masraf yapılacaksa gelmesini isterim.fakat kaka transferi kısa vadede faydalı olur ve reklamımız olur.ben ise uzun vadede faydalı olacak "karakterli" bi yildiz oyuncu transferini kakaya tercih ederdim.tabi kakaya da kimse hayır demez mantıklı paralar verilecekse.
  • Din cok hasas bir konudur.

Fakat ben dinin insanin ozeli oldugunu dusunuyorum. Sen dindar oldugunu soyleme, ne bana ne baskasina.

Bilmesi gereken tek varlik Allahtir.

Sagda ki solda ki insanlar icin dinine bagli olmazsin. Onlara inandigin icin olmazsin daha dogrusu ama Allah'a inandigin icin olursun.

O yuzden din sadece sahis ve Allah arasinda dir. Reklam araci, mesaj araci olarak kullanilmasina ben karsiyim.

Cilek olayina gelir isek

Kaka GSye gelicek diye halen daha dusunuyorum hele SL nde gruplari gecersek.
  • Eğer gruptan çıkarsak KAKA kesinlikle gelecek beyler, yazın bunu bir yere.
  • Çilek yerine yerli yetenekli genç oyuncular alsak ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünal Aysal Geri Geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başkan kaşınıyor.
  • Pankartın açılması yanlıştı.Çünkü Gsyi tutan hristiyan taraftarlar onların inancına göre İsanın doğum gününde bu yeryüzü senin için yaratıldı ey İsa(Jesus) deseler kaç tane Gsli o pankarta izin verecek.Temel sorun burada.Bu ülkede Gsyi tutan ve müslüman olmayan kişilerde var.Onlarada aynı hak tanınacaksa o pankarta lafım yok.Ama kazın ayağı öyle değil.Futbola din,dil,ırk vb. ayrıştırıcı şeylerin uzak durması gerekir.Buda benim düşüncem.Oda sizin düşünceniz.Herkes birbirinin fikirlerine saygı duyduğu sürece sorun yok.
  • Haber ne kadar doğru bilemiyorum ama doğruysa başkanın şimdiden çıkıp böyle açıklamalar yapması çok yanlış. Siz de hemen beklentiye girmeyin arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Pankartın açılması yanlıştı.Çünkü Gsyi tutan hristiyan taraftarlar onların inancına göre İsanın doğum gününde bu yeryüzü senin için yaratıldı ey İsa(Jesus) deseler kaç tane Gsli o pankarta izin verecek.Temel sorun burada.Bu ülkede Gsyi tutan ve müslüman olmayan kişilerde var.Onlarada aynı hak tanınacaksa o pankarta lafım yok.Ama kazın ayağı öyle değil.Futbola din,dil,ırk vb. ayrıştırıcı şeylerin uzak durması gerekir.Buda benim düşüncem.Oda sizin düşünceniz.Herkes birbirinin fikirlerine saygı duyduğu sürece sorun yok.

Pankartda islam propagandasi olmadigi icin hic bir hristiyan veya ateist Galatasaray taraftarini rahatsiz edecegini sanmam. Zaten o pankarttan rahatsiz olan adam son 10yillik iktidar doneminde ulkeden kacmasi gerekirdi. Bunun haricinde futbolun siyaset, din gibi olgulardan tamamen ayri tutulmasi gerektigine bende inaniyorum ancak ne yazik ki toplumumuz henuz bu medeni seviyeye pek yakin gorunmuyor.

• Pankartta bi yanlislik yok,yeri gelir Hz. ISA icin de ayni duyarliligi gosteririz.
    Kaka gelse 10 numara takim oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Kaka geliyor diyebiliriz o zaman.

Mideni kalktıysa kusura baymayın.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Kaka geliyor diyebiliriz o zaman.

Mideni kalktıysa kusura baymayın.

/>

/>

• Başkan yine borsayı yükseltme peşinde
  • ultraaslanın pankartı harikaydı kend,lerini kutluyorum
  • Hele bi gelsin sonra konuşuruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.