Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.535.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Candoğanbey sizden elektrikli süpürge tavsiyesi istiyorumm. Simens VS0862511 100.yıl süpürgesi.hepsi burda.com da 10 taksit 360tl.. Birde Bosh BSG82213 ERGOMAKXX pRF 2200 VAT. süpürge hepsi burda.10 taksit 424,89 tl.. siz olsanız hangisini alırdınız.Bunların bez torbası varmı yıkanabilen. teşekkürler şimdiden cevaplarınız için..

Orijinalden alıntı: hamide2

Candoğanbey sizden elektrikli süpürge tavsiyesi istiyorumm. Simens VS0862511 100.yıl süpürgesi.hepsi burda.com da 10 taksit 360tl.. Birde Bosh BSG82213 ERGOMAKXX pRF 2200 VAT. süpürge hepsi burda.10 taksit 424,89 tl.. siz olsanız hangisini alırdınız.Bunların bez torbası varmı yıkanabilen. teşekkürler şimdiden cevaplarınız için..

Sn. Hamide;

Toz torbasız düşünürseniz, Philips ErgoFit 9256'ı yıda incelemenizi tavsiye ederim... 360-425TL arası iyi bir bütçe daha çok araştırmalısınız bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Çelik bulaşık makinesi alacaksanız bu model yerine çok az farkla Profilo BM6283 almak çok daha mantıklıdır.

Beyaz alacaksanız da Bosch SGS45E02TR var, ama aynısı Profilo BM4223 olarak 100TL kadar daha ucuz. (auto3in1 yok sadece) 750TL civarı.

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
  • Nacizane tavsiyem, süpürge alırken, halı tuttu bırakmadı, koca halıyı kaldırdı görüntülerine kanmayın. Önemli olan başlık ile temizlenen yüzey arasında hava akışını sağlamak ki halıyı tutarsa hava akışı falan kalmaz.

SAMSUNG RSA1NTPE buzdolabı no frost değilmi? nasıldır? ne dersiniz?

SAMSUNG WD8704DJF nasıldır? kuruturken çok su harcıyormuş, başka bir problemi var mıdır? yerlerine ne alternatif önerirsininiz?

Peki bulaşık makinesi ne alayım? Olmuşken o da samsung olsun

Buzdolabı : Sharp SJ-PT64R Premium - Yada SAMSUNG RT-62UDEW NO-FROST
    Çamaşır Makinası : Samsung WF8700RPA - Profilo CM1000 CTR (Teknosadaki satış elemanı Samsungu çok övdü. Kullanımı çok kolay. Çok kaliteli dedi.)
    Bulaşık Makinası : Profilo BM 6283 - Çelik istiyorum.
    Setüstü Ocak : Profilo OCA501 bunuda çelik diye biliyorum. Doğru mudur?

Özellikle Buzdolabı ve Çamaşır Makinası hakkında yorum yapabilir misiniz? Nişanlım memur olduğu için taşınma durumumuz var. Bizim için dayanıklılık ve servis önemli. Çünkü Doğu bölgesine gittiğimizde de beyaz eşyaları açmak için bile servis gerekli..Samsung da ve Sharp'ın ürünleri çok iyi ama servis konusuda sıkıntısı yaşarmıyız bilmiyorum..

Orijinalden alıntı: kartanesiee

Kararımı verdim sayılır..En azından 2 seçeneğe düşürdüm hepsini...

Buzdolabı : Sharp SJ-PT64R Premium - Yada SAMSUNG RT-62UDEW NO-FROST
    Çamaşır Makinası : Samsung WF8700RPA - Profilo CM1000 CTR (Teknosadaki satış elemanı Samsungu çok övdü. Kullanımı çok kolay. Çok kaliteli dedi.)
    Bulaşık Makinası : Profilo BM 6283 - Çelik istiyorum.
    Setüstü Ocak : Profilo OCA501 bunuda çelik diye biliyorum. Doğru mudur?

Özellikle Buzdolabı ve Çamaşır Makinası hakkında yorum yapabilir misiniz? Nişanlım memur olduğu için taşınma durumumuz var. Bizim için dayanıklılık ve servis önemli. Çünkü Doğu bölgesine gittiğimizde de beyaz eşyaları açmak için bile servis gerekli..Samsung da ve Sharp'ın ürünleri çok iyi ama servis konusuda sıkıntısı yaşarmıyız bilmiyorum..

Kartanesiee;

Dostum öncelikle kolay gelsin, karar vermek epey zor bir süreç. Yalnız karar verdikten sonrada artık düşünmemek en iyisi olduğundan, seninde karar verip rahatlamanı umuyorum..

Özellikle Buzdolabı hakkında yorum istemişsin ben Sharp SJ-PT69R HS Inox Premium kullanıyorum. Ürünü aldığım dönemde oturduğum binada merdiven aralıkları o kadar dardı ki ürünü getiren satıcı arkadaş "Ürününüz çok yeni yazık olur, burdan taşınırken hârap olur dikkatli olun demişti"...

Ben geçen taşındım ve profesyonel taşıyıcılar beklerken en amatör amele adamlara denk geldim. Allah kimseyi yanlış insanlarla karşılaştırmasın...

Orjinal ambalajını koruyucularıyla beraber saklamama ve onunla taşınmasında ısrar etmeme rağmen, adamlar dışına sadece kartonunu ve battaniyeye sarıp indirdi. Yine merdiveni çok geniş olmayan binadaki yeni evime taşındı.

O kadar üzerine düşmeme rağmen bu kadar amele yöntemle taşınan buzdolabımda, baktım kapılar ile gösterge arasında açıda kayma var, kapılar sanki yamuk duruyor. Hemen aradım taşıyıcıyı, servisi çağıracağımı ve hesabı kendine kestireceğimi söyledim adam akıllı tehdit ettim.

Yalnız Sharp Buzdolapları servisi olan İklimsa ertesi gün geldi ve buzdolabının ayak ayarıyla bu sorunu giderileceğini bulunan zeminden kaynaklanabildiği gibi "Amele"nin bağladığı ipler nedeniyle ağırlık merkezinin kapak üzerine gelmiş olabileceğini söyledi.

Sonuçta 10dk da düzeltti 20TL servis ücreti ödedim gitti.

Böylelikle içim ferahladı 20TL ile sorunsuzca kurtulduğuma çok sevindim. Şuan buzdolabı Maşallah sorunsuz çalışıyor ve öncesinde de olduğu gibi çok memnunum...

Belki sana fikir verir diye yazmak istedim, İklimsayı arayıp merak ettiğin bölgelerde servis durumu hakkında bilgi almanı tavsiye ederim. Tekrar kolay gelsin, karar verdiğinde de ,güle güle kullan demek nasip olur umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 14 Aralık 2009; 13:14:47 >

• Arkadaşlar merhaba, 20 yıllık Arçelik 2600 çamaşır makinem son zamanlarda teklediği için yeni bir çamaşır makinesi almaya karar verdim. Aşağıda verdiğim marka ve modeller arasında kararsız kaldım. Gerek dizayn gerekse özellik olarak birbirlerine çok benziyorlar. Hangisini önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bosch
    WAS28762TR

Siemens
    WM12S7X1TR
    WM12S762TR

Orijinalden alıntı: Kinesis

Arkadaşlar merhaba, 20 yıllık Arçelik 2600 çamaşır makinem son zamanlarda teklediği için yeni bir çamaşır makinesi almaya karar verdim. Aşağıda verdiğim marka ve modeller arasında kararsız kaldım. Gerek dizayn gerekse özellik olarak birbirlerine çok benziyorlar. Hangisini önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bosch
    WAS28762TR

Siemens
    WM12S7X1TR
    WM12S762TR

Kinesis;

Bu biraz bütçeyle alakalı yoksa söz ettiğimiz ürünler dediğin gibi çok yakın...

Çamaşır Makinelerinin banyo gibi nemli ortamlarda bulunduğunu göze alarak inox adına gerek dizayn olarakta WM12S7X1TR tercih etmeni tavsiye ederim ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

quote:

Arkadaşlar merhaba, 20 yıllık Arçelik 2600 çamaşır makinem son zamanlarda teklediği için yeni bir çamaşır makinesi almaya karar verdim. Aşağıda verdiğim marka ve modeller arasında kararsız kaldım. Gerek dizayn gerekse özellik olarak birbirlerine çok benziyorlar. Hangisini önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bosch
    WAS28762TR

Siemens
    WM12S7X1TR
    WM12S762TR

Kinesis;

Bu biraz bütçeyle alakalı yoksa söz ettiğimiz ürünler dediğin gibi çok yakın...

Çamaşır Makinelerinin banyo gibi nemli ortamlarda bulunduğunu göze alarak inox adına gerek dizayn olarakta WM12S7X1TR tercih etmeni tavsiye ederim ben...

Önerin için teşekkürler. 2,000 TL Büçte ayırdım, makineyi banyoya koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 8 Aralık 2009; 17:59:12 >

• quote:

Cevabın için teşekkürler. 2,000 TL Büçte ayırdım, makineyi banyoya koyacağım.

Ben Antalya'da öğrendim bu banyo da Çelik ihtiyacını yinede sahip olduğunuz koşullara göre ihtiyaçta duymaya bilirsiniz...

2,000TL Güzel bir bütçe farklı markalardan önerilerde verilebilir belki, candogan62 bu konuda en iyi yardımı yapabilecek kişilerden biri...

Sonuçta; okuduğunuza inanıyorum, katalog fiyatı 2000TL olan ürünü bu fiyata almıyoruz. Ben WM12S7X0TR'yi 1600TL ye edindim ama WM12S7X1TR ne kadara edinilir bilmesemde katalog fiyatındaki 200TL farktan tahmin edilebilir diye düşünüyorum...

Şimdiden hayırlı olsun tercihiniz, umarım ihtiyacınız olanı bulur güle güle kullanırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 8 Aralık 2009; 18:00:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T-una

quote:

Cevabın için teşekkürler. 2,000 TL Büçte ayırdım, makineyi banyoya koyacağım.

Ben Antalya'da öğrendim bu banyo da Çelik ihtiyacını yinede sahip olduğunuz koşullara göre ihtiyaçta duymaya bilirsiniz...

2,000TL Güzel bir bütçe farklı markalardan önerilerde verilebilir belki, candogan62 bu konuda en iyi yardımı yapabilecek kişilerden biri...

Sonuçta; okuduğunuza inanıyorum, katalog fiyatı 2000TL olan ürünü bu fiyata almıyoruz. Ben WM12S7X0TR'yi 1600TL ye edindim ama WM12S7X1TR ne kadara edinilir bilmesemde katalog fiyatındaki 200TL farktan tahmin edilebilir diye düşünüyorum...

Şimdiden hayırlı olsun tercihiniz, umarım ihtiyacınız olanı bulur güle güle kullanırsınız...

Teşekkürler.

• Çamaşır makinesinin mutfakta olmasının avantajı ve dezavantajı nedir?
    Neden bazı müteahhitler banyoda makine için yer ayırırken, bazıları banyoda yer olduğu halde çamaşır makinesi için mutfakta yer açarlar?

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Çamaşır makinesinin mutfakta olmasının avantajı ve dezavantajı nedir?
    Neden bazı müteahhitler banyoda makine için yer ayırırken, bazıları banyoda yer olduğu halde çamaşır makinesi için mutfakta yer açarlar?

banyo; duş ve banyo yüzünden sıkça buharlı ve nemli ve ıslak bir ortama sahiptir, mutfak ise fırın, ocak kullanımı artı kalorifer de varsa bunun etkisiyle daha steril ve kuru bir ortama sahiptir. bu ortam farklılıkları mutlaka çamaşır makınesinin gerek dijital gerekse metal aksamının dayanıklılığında önemli rol oynayacaktır.

Bugün buzdolabı modellerini dolaştık. Electro world , yeni açılan penderyo daki media markt vs. vs.

Samsung - LG - bosch modellerini inceledik.

Aradığımız dolap 530 lt den az olmamalı. genişlik 85 ,yükseklikde 1,87 den fazla olmamalı. Su pınarlı ise kesinlikle istemiyoruz.

Gezimizde neredeyse tüm modelleri görme imkanımız oldu.
    Amacımız samung almaktı ama Samsung modelleriin içinde kullanılan malzemeler sanki oyuncak gibi olduğu için ısınamadık.
    LG biraz daha heybetli gibiydi ama sanki bir hangar havası vardı yani aksesuarları zayıf gibiydi.

Bosch ise bizi ciddi hayal kırıklığına uğrattı.. Açıkçası beğenemedik..

Siemens ler gözümüze takıldı ama kapasiteleri azdı ama belki daha büyükleri vardır göremedik. Ama bunlar ne kadar iyidir onu da bilmiyoruz.

Arçelik orbital vs dediler açıkçası uzak durduk.

Sharp dolablar hazıl onu da bir ara görmemiz gerek sanırım ama içi oyuncak gibi mi , aksesuarları var mı bilemiyoruz.

electrolux ve general electric de inceleme yapmamız gerekenlerden. fakat bunların servisi kullanım ömürler nedir onu bilmiyoruz.

Velhasıl hiç bir şey bilmeden yola çıktık tavsiyelerinizi bekliyoruz.

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: omeravalar

...
    Aradığımız dolap 530 lt den az olmamalı. genişlik 85 ,yükseklikde 1,87 den fazla olmamalı. Su pınarlı ise kesinlikle istemiyoruz.
    ...
    Amacımız samung almaktı ama Samsung modelleriin içinde kullanılan malzemeler sanki oyuncak gibi olduğu için ısınamadık.
    ...
    Bosch ise bizi ciddi hayal kırıklığına uğrattı.. Açıkçası beğenemedik..
    ...
    Sharp dolablar hazıl onu da bir ara görmemiz gerek sanırım ama içi oyuncak gibi mi , aksesuarları var mı bilemiyoruz.
    ...

Şimdiii... Öncelikle pek çok kez yazdığım gibi benimde; bu forumdaki beğenilerle edindiğim, buzdolabım Sharp SJ-PT69R HS Inox Premium...

Önceki Sayfaları ve Mesajları okumayı tercih etmeyen üyeler ve sizin için bir özetini çıkarırsak, sizin ihtiyaçlarınızada ne kadar cevap verebileceğini görebilirsiniz...

Gerçi Oyuncak Gibi deyiminizi ve aksesuarlar derken beklentinizi pek anlayamasamda yine yardımcı olması açısından fotoğrafta eklemek istedim;

Kapasitesi: 416 + 139= 555Lt

Boyutları: 80cm Genişlik, 177cm Yükseklik ve 72cm Kalınlık şeklinde...
     Beyaz Eşya Önerileri

En çok tercih edilen renkleri;
    SJ-PT69R-HS (INOX)

Ürün Kod Sonu;
    HS ile biten (Inox/Çelik)
     Beyaz Eşya Önerileri

WH (Beyaz)
     Beyaz Eşya Önerileri

SL (Gri/Gümüş)
     Beyaz Eşya Önerileri

BE (Bej)
     Beyaz Eşya Önerileri

Beyaz Eşya Önerileri

Beyaz Eşya Önerileri

Şıklık anlamında Dış Inox görünümü bence evdeki diğer Siemens ürünlerimden çok daha iyi görünüyor...

İç hacim dağılımı anlamında ise, özellikle sebzelikleri açısından bizim tercihimiz oldu.

Sahip olduğu teknolojileri ve detaylarını internetten bulabilirsiniz, yine bilinçli tüketici olarak merak edinip kendiniz araştırırsanız daha çok içinize siner diye düşünüyorum...

Ancak sorduğunuz Aksesuar anlamında;

Buzluk Kapağı Rafında görünen, Pizza Kutuları felan için üst raf içinde açılabilir ekstra kapak olabilir...

Yine Buzlukta hem raf yapmak için kullanılan düz, hemde ters çevirip şişe dizip alt kısımda kullanabileceğiniz yapıda bir aksesuar bulunmakta...

Fotoğrafta suların yanında görebileceğiniz Mavi Renkli hem ayraç hemde ufak şeyleri saklamak için kullanabileceğiniz aksesuar var..

Yine fotoğrafta meyve tabağı duran raf ihtiyaca göre soldan sağa ortadan bölünüyor ve bu iki parça basamaklı bir görüntüyle ihtiyacınıza göre kullanılabiliyor..

Yumurtalık rafı aslında normal raf içinde yumurtalık aksesuarından oluşuyor, kullanmak istemezseniz bu aksesuarı kaldırıp rafı kullanabilirsiniz...

Geri kalan; aksesuar denebilir mi bilmiyorum ama, Buz hazırlama, Chiller (sözde kahvaltılıkların konduğu yer) ve oynar raflar felan her üründe olabilen bilindik şeyler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 14 Aralık 2009; 13:13:25 >

• T-una Arkadaş,
    bende biraz önce aynı buzdolabını düşünerek bir başlık açmıştım. Sizin yazdıklarınızı da şu an gördüm. İlginiz için teşekkürler.

Tek dert kaldı o da buzdolabını bir showroom da Hanıma göstermek. :))

samsung SRL629EVS(Sanırım A sınıfı değil diğer yazdığım modellere göre + veya -leri nelerdir sizce tercih edilebilir mi?)
    samsung RAH1DTPE (Gardrop tipi buzdolaplarına göre uygun fiyatlı bir ürün özellikleri KGN57P71 boschla kıyaslandığında sizce hangisi tercih edilmeli??)

samsung RT63EBPN(bocsh KGN57P71 ile kıyaslandığında siz hangisini tercih ederdiniz?)

bosch KGN57P71 (Kombi tipi buzdolabı?)
    gerçekten çok kararsız kaldım arçeliği tavsiye etmezseniz eğer 2.500tl bütçeye kadar almayı düşünüyorum..

buzdolabını biran önce almam gerekli bu konuda bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum..yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
    Buzdolabına 2500 TL vermeye ise hiç niyetim yok. 2 gündür ne kadar geniş hacimli buzdolabı varsa dolaştık. Bazı buzdolapları hacim büyük fakat bunlardaki dert raf aralıklarının fazla olması. samsung ve electrolux, LG gibi dolaplarda İçini açtığın zaman hangar gibi. Sanırım bu nedenle iç dizayn açısından bakınca arçelik siemens gibi ürünler daha mantıklı. Bizim hanım iç dizayn olarak en çok siemens beğenmişti ama detay özelliklere girilince siemens zayıf kaldı zira aradığımız büyüklükte olanlar çok pahalıydı. Eskiden bosch çok önerilirdi ama ne hikmetse eski güvenini yitirmiş gibi olduğunu formları okurken hissettim. Dünden beri de sharp buzdolabı araştırmam oldukça sonuç verdi. Hanım iç dizaynını eh işte diyerek beğendi. Bugün de fiyat araştırmalarım hızlandı. Bu buzdolabında kampanya veya indirim yapan bir yere rastlamadık. Nakit 1700 TL diyorlar. Hızlı kargo yazmışlar. tel açtım stoklara da girmiş yani bizzat gidip alınabilir anlaşılan.
    http://www.beyazesyam.com/x_sharp-sharp-sj-pt69rhs-inox-premium-no-frost-buzdolabi_6224.php?k_id=55&kn=No-Frost
    yetkili satıcısı İklimsalarda aynı buzdolabı neredeyse 2000 TL diyebilirler..

İkinci ilgi alamızdaki AEG - Electrolux Santo 85538 DT No Frost Paslanmaz Çelik Buzdolabı oldu. Bu dolapda oldukça iyi gibi. Ve aradığımız bir satıcı 1550 TL verebileceğini söyledi.
    http://www.netteenucuz.com/store/ProductDetails.aspx?productid=76407

İlgimizi çeken diğer bir buzdolabı da Samsung SRL-629EVS No-Frost olmuştu. Bu dolap ise fiyat olarak oldukça iyi fakat şu dışarıda olan su sebilinden dolayı beğenmedik. Bir de gümüş renk olması gerekiyor.

Gardorap tipi buzdolaplarında ise ortada direkli bölme olması, çoğunda 4 yerine 2 kapı olması, aslında hacimlerinin çok da fazla olmaması nedeniyle hiç beğenmedik.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.