Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.535.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaslaar bgn gezinidumhttp://www.frigidaire-tr.com/fr/index.php?sayfa=product&product_id=351&category_id=180 fbm5100 modeli nakit 2400 e satıolar kampanya varmıs..f/p nasıldır deger mi bu paraya?

Orijinalden alıntı: dtlevent

çamasır makinasında çift veye tek su girişinin önemi nedir ?evde gümeş enerjisi var çift su girişli tercih etmem daha iyimi olur?teşekkürler

Güneş Enerjisinden gelen suyun debisi yetmediği için oraya bağlamayı tavsiye etmiyor servisler... Daha önceki yazılardan hatırladığım kadarıyla ikisinin bir farkı yok, hatta ben seçimimi yaptığımda tek su girişli olduğu için memnun olduğumu hatırlıyorum...

Bu başlık altında önceki sayfaları okuyabilirsin...
  • arkadaşlar bosch ya da siemensin, samsung srl629/ rt 62 udew ayarında modelleri var mı tavsiye edebileceğiniz? yer sorunum var ve samsung modelleri mutfağa sığmayacak gibi görünüyor. tercihen yerli üretim olmayan modeller önerebilir misiniz?

bu forum sayesinde samsung buzdolabı aldım.. doğru bir karar verdiğime inanıyorum. herkese teşekkür ederim..

dolabın alt kapağında nakliye veya montaj sırasında ufak bi ezilme olmuş..servis raporuna eklettim.
    müşteri hizmetlerini aradım.. bir günde değişim kararı çıktı.. şimdilik bayii nin değiştirmesi için bekliyorum..

Değişim için uzun bir zaman verilirse elinde dolap olan başka bir bayiden değiştirmeyi talep edebilirmiyim. (dolap rt63 serisi.)

iyi bayramlar..
    Wii
    Canon PowerShot S2
  • Samsung RSH1DTPE Gardrop Tipi Buzdolabı
    Samsung RSH1DEIS Gardrop Tipi Buzdolabı

Sharp SJ-PT640RSL (Gardrop veya kombi tipi model bulamadım)

LG GR-M712YTA (Samsung RSH1STPE buzdolabındansa bunu almamı önerdiler sizce nasıl bir dolap?)
    LG GR-L227STB

Bosch KGN57P71NE

Markalar arasında yardımcı olursanız sevinirim kararsız kaldım??

Samsung un yeni serisi rt63 mü acaba. 1.000 ile 1,500 tl arası hangi modelini önerebilirsiniz. Başka marka da olabilir. Mutfaktaki dolap yeri en genişliği:78 cm. dir.
    Tşkler.
  • ARKADAŞLAR BENDE YAKIN ZAMANDA EVLENİCEM BEYAZ EŞYA KONUSUNDA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

BUZDALABI BOSCH:KDN49A03NE

BULAŞIK MAKİNESİ BOSCH: SMS53M32

FIRIN BOSCH:HSV795220T BU ÜRÜNLERİ ALDIM.

CAMAŞIR MAKİNESİ BOSCH WAS20361 SİPARİŞİ VERDİM. SECİMLERİN DOĞRUMU YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM

Çamaşırı da WAS20460TR olarak değiştirirseniz çok daha iyi olur. Aynı fiyattır.

beyaz eşyalarımızı almak üzereyiz..nişanlım memur olduğu için yer değiştirme durumumuz var.onun için servis bizim için önemli. samsung buzdolaplarını çok beğeniyorum ancak servis konusunda güvenebilirmiyiz? birde samsungun alttan soğutucu buzdolaplarının kullanımı boyu kısa olan bayanlar için uygun mudur? uzanmakta zorluk çekmeyelim..su sebilli koku yapıyor diye duyumlar alıyoruz. doğrumudur acaba? temizlemesi kolay mıdır?

Buzdolabı - Samsung SRL 629EVS, Samsung RT 58 EDEW No Frost - Samsung RT54EBPN - Whirpool ARC4198 IX arasında kararsızım..aslında gri istiyorum ama..1500 tl civarı düşünüyoruz..yer değiştireceğimizden dolayı geniş buzdolabı mı alsak diyede düşünüyoruz.

Çamaşır Makinası - Samsung WF 8800 GPG 8 kg-Samsung WF 8700 RPA 7kg arasında çok fark varmıdır. silver nano dedikleri özellik çok önemlimidir? birde görünüş ve fiyat olarak Samsung WF 7602 S9R buda iyi görünüyor ama siz ne dersiniz.elmas kazan ve seramik rezistans varmış..Ha birde Sizin önerdiğiniz Profilo 1000 STR - CTR modelleri var.. samsung daha çok özellikli gibi görünüyor..CTR modeli ithal midir? Bunda da en fazla 1000 tl civarı bi makina düşünüyoruz. Si<ce profilo mu Samsung mu?

Bulaşıkta Profilo 6282 - Bosh SGS45EO2TR2 ye baktım. gri ve yarım yük özellikli.. en fazla 900 tl civarı düşünüyoruz.

Yorumlarınızı rica ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: kartanesiee

candogan62 arkadaşım,

beyaz eşyalarımızı almak üzereyiz..nişanlım memur olduğu için yer değiştirme durumumuz var.onun için servis bizim için önemli. samsung buzdolaplarını çok beğeniyorum ancak servis konusunda güvenebilirmiyiz? birde samsungun alttan soğutucu buzdolaplarının kullanımı boyu kısa olan bayanlar için uygun mudur? uzanmakta zorluk çekmeyelim..su sebilli koku yapıyor diye duyumlar alıyoruz. doğrumudur acaba? temizlemesi kolay mıdır?

Buzdolabı - Samsung SRL 629EVS, Samsung RT 58 EDEW No Frost - Samsung RT54EBPN - Whirpool ARC4198 IX arasında kararsızım..aslında gri istiyorum ama..1500 tl civarı düşünüyoruz..yer değiştireceğimizden dolayı geniş buzdolabı mı alsak diyede düşünüyoruz.

Çamaşır Makinası - Samsung WF 8800 GPG 8 kg-Samsung WF 8700 RPA 7kg arasında çok fark varmıdır. silver nano dedikleri özellik çok önemlimidir? birde görünüş ve fiyat olarak Samsung WF 7602 S9R buda iyi görünüyor ama siz ne dersiniz.elmas kazan ve seramik rezistans varmış..Ha birde Sizin önerdiğiniz Profilo 1000 STR - CTR modelleri var.. samsung daha çok özellikli gibi görünüyor..CTR modeli ithal midir? Bunda da en fazla 1000 tl civarı bi makina düşünüyoruz. Si<ce profilo mu Samsung mu?

Bulaşıkta Profilo 6282 - Bosh SGS45EO2TR2 ye baktım. gri ve yarım yük özellikli.. en fazla 900 tl civarı düşünüyoruz.

Yorumlarınızı rica ediyorum..

Bende RT62 KDEW aldım. Şimdilik sorun yok. Su pınarı yazın çok iyi oluyor. Koku için erken. Ama sanırım sütle temizliği yapılıyor.

Çamaşır makinesi 7 kg yeterse Profilo CM1001 CTR modeline mutlaka bakınız. Memnun kalırsınız.

• candogan62 arkadaşım,
    Forumda o kadar çok yorum var ki okudukça insanın kafası karışıyor, o yüzden size sormak istedim. Buzdolabında samsung SRL-629EVS yi almaya karar verdik, iyi bir seçim midir?
    çamaşır makinesi için de tavsiye verebilir misiniz? samsung bu konuda da iyi midir? ancak çok pahalı bir makine istemiyoruz. 600-700 ytl, 6kg yıkama kapasiteli olabilir. sağlam, dayanıklı ve kullanışlı olsun yeter. hangi markaları tercih etmeliyiz? şimdiden teşekkürler.
  • ilgilendiğiniz icin sağolun candogan62 bey

BUZDOLABI SİEMENS KD49NA03NE
    ÇAMAŞIR MAK. SİEMENS WM08E261TR
    FIRIN SİEMENS HM74W210T

BUZDOLABI ARÇELİK 5233NH
    ÇAMAŞIR MAK. ARÇELİK 6103H
    FIRIN ARÇELİK 9641YDG

BU ÜRÜNLERDEN BİRİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM.
  • merhabalar,
    sayenizde çok güzel bilgilere ulaştım.fakat hala kararsızım.

forumda araştırdım fakat tam bir sonuca ulaşamadım veya benim cahilliğim bulamadım.

700-max900 tl arası bütçem var ve

1.sırada Bosch SGS46E08TR 4 programlı bulaşık makinesini almayı düşünüyorum.

sizce doğru bir seçim mi?

2 programlılar pek cazip gelmedi en az 3 programlı bakıyorum.3 program ile 4 program bosch arasında fiyat farkı çok az olduğu için 4 program tercih ediyorum.

bu fiyat aralığında başka marka ve model ne tavsiye edersini?

şimdiden çok teşekkür ederim.

Beyaz alacaksanız da Bosch SGS45E02TR var, ama aynısı Profilo BM4223 olarak 100TL kadar daha ucuz. (auto3in1 yok sadece) 750TL civarı.

quote:

BUZDOLABI BOSCH KDN49A03
    ÇAMAŞIR MAK. BOSCH WAE20463
    FIRIN BOSCH HSV745021

BUZDOLABI SİEMENS KD49NA03NE
    ÇAMAŞIR MAK. SİEMENS WM08E261TR
    FIRIN SİEMENS HM74W210T

BUZDOLABI ARÇELİK 5233NH
    ÇAMAŞIR MAK. ARÇELİK 6103H
    FIRIN ARÇELİK 9641YDG

BU ÜRÜNLERDEN BİRİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM.

Yeriniz dar değilse;

Samsung RT63 serisi buzdolabı
    Sharp'ın herhangi bir model buzdolabını öneririm.

Yer 70cm ile sınırlıysa LG GN-M492YVQ buzdolabı çok iyidir.

Çamaşırda bence Profilo CM1000STR veya Bosch WAS20460TR daha mantıklı tercihler olur.
    Fırında da Bosch veya Siemens öneririm, aynısını daha ucuz olarak 700-800TL civarına Profilo olarak bulabilirsiniz. (FRM4901W)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.