Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.535.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Ankaste cam seramik ocak almak istiyorum tavsiyede bulunabileceğiniz modeller varmı?

Almak istediğim model bu 1.240 TL peşin fiyatın 6 taksit buldum Bosch baayinde ne dersiniz Bosch çamaşır makinesi kullananlardan yorum bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 5 Kasım 2009; 17:28:01 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");

• 7 kg'lik alacak arkadaşlar Profilo CM1001 CTR modeline mutlaka bakın. Anneme daha önce CM1000 CTR modelini almıştık. Güzel çıktı.
    CM1001 ekstra özelliklerle geliyor. Bosch ve Siemens'le aynı üretim. Daha fazla özellik...
    Piyasada 822 ytl'ye kadar bulunabiliyor. (peşin)

Eğer bu işlerden anlamam diyorsanız gözü kapalı alınacak bir ürün.

3 yıl garanti + 4 yıl uzatabilme.... (7 yıl)

http://img690.imageshack.us/i/profilo.jpg/

7 kg
    1000 devir
    A sınıfından %20 daha tasarruflu
    MultiPlus mükemmel yıkama performansı
    JetPlus programı- % 60'a varan zaman tasarrufu
    EkoPlus programı - A sınıfından % 20 Enerji daha az enerji tüketimi
    Tek su girişli
    Ekspres 15' programı
    Ekstra su ilave fonksiyon tuşu
    Çocuk Kilidi
    Başlama zamanının erteleme ve kalan zamanı görüntüleme
    Led'li program akışı
    İçeri gömülebilen program seçme düğmesi

Kullanım kılavuzu:
    https://portal.bsh-partner.com/TCcustomBSH/controller/download_file?PDFOBID=tleiA5acdcso0pdmdb---Ort&UMOBID=tleiA4ccdcso0pdmdb---Ort

Fiyatlar:

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=115020234&CS_Category=_SBA_1049_1662_1027_6152&CS_Catalog=_BEYAZ_ESYA&T_Category=_CAMASIR_MAKINESI1049

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=1662178

http://www.istanbultoptan.com/fractalv33/alisveris/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=1662178

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 6 Kasım 2009; 13:25:20 >

• Arkadaşlar fırın için hepsiburadadan ucuz yollu bişi arıyorum
    SIEMENS HM 522210T FIRIN nasıl bilgisi olan veya başka tavsiyesi olan var mı ?

Geçen ayki elektrik faturam 104 TL, bu ayki, 48 Tl.
    Diğer tüm elektrikli aletlerin kullanımı bir önceki ay olduğu gibi.

Yalnız son faturanın ait olduğu ayda 15 gün dolapsızdık. Varın hesabını siz yapın.
  • Regal ucuzdur reklamı da öyle diyor hakkında şikayet duymadım pek,genelde Vestel hakkında kötü şeyler duyuyorum,özellikle garanti drumu çok çektiriyormuş

psn: AlanZ_7z

• quote:

Orijinalden alıntı: shift_rk

quote:

Orijinalden alıntı: zamanlama

Bende daha yeni Profilo CM 1001 Çamaşır makinası aldım fakat BOSCH bizim ülkemizde hem para kazanıp hemde örfümüz töremiz ve inancımıza saygı duymaması benide üzmüştür bunu değerlendireceğim ve çocuklarıma anlatacağım.Kimki değerlere saygısı yok insanlığada yoktur.

bu arada bursa bosch geçen hafta geri adım atarak, kapattığı mescitleri tekrar açılacağını duyurdu. Hemen açılmamasının nedeni şirket olarak jest yaparak bu ortamları tadilattan geçirecek olmasıymış. Fakat aynı haberde şuda var, mescitler sadece mola saatlerinde açık olacağı söyleniyor..

Konu ile ilgili bosch Türkiye'ye mail attım bakalım ne maval okuyacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 16 Kasım 2009; 15:23:45 >

• Bu arada sormayı unuttum

Arkadaşlar nakit olarak çamaşır makinası almak istiyorum evde 2 kişiyiz ,aslında Samsung'un silver nanosu aklımı çeliyor ancak hiç anlamadığım için tavsiyeleriniz doğrultusunda alacağım.
    Kurutma özelliği olması iyimidir kötü mü?
    Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 15 Kasım 2009; 11:47:33 >

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Bu arada sormayı unuttum

Arkadaşlar nakit olarak çamaşır makinası almak istiyorum evde 2 kişiyiz ,aslında Samsung'un silver nanosu aklımı çeliyor ancak hiç anlamadığım için tavsiyeleriniz doğrultusunda alacağım.
    Teşekkür ederim

Forumu daha iyi incelersen göreceksin ki, Kurutma özellikli Çamaşır Makinesinin performansı verimli olmadığı için önerilmiyor. Ayrıca yoğunlaştırmalı kurutma yaptığından yüksek miktarda ek su tüketimi! (okursan hemde ne kadar su kullanarak kurutuyor) olduğunu göreceksin. Bu anlamda şuan için ayrı ayrı almak en mantıklısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 16 Kasım 2009; 12:25:16 >

• salvador bende 3 yıldır siemens buzdolabı kullanıyorum özellikle siemens secmistim enerji tüketimi harika performansı mükemmel ama bu yerli üretim siemenslerin bi gece buz kırma ses sorunu var ilk günlerde evde hırsız aramıstık takır tukur buz kırıyor geceleri ama performans olarak ve tüketim olarak cok memnunuz tam modeli su an aklımda değil ama no frost 3 yıl önce 1650 almıstım iyi bir modeli tam hatırlamıyorum ama sonra yazabilirim

Orijinalden alıntı: T-una

quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Bu arada sormayı unuttum

Teşekkür ederim

Forumu daha iyi incelersen göreceksin ki, Kurutma özellikli Çamaşır Makinesinin performansı verimli olmadığı için önerilmiyor. Ayrıca yoğunlaştırmalı kurutma yaptığından yüksek miktarda ek su tüketimi! (okursan hemde ne kadar su kullanarak kurutuyor) olduğunu göreceksin. Bu anlamda şuan için ayrı ayrı almak en mantıklısı...

Tavsiyen için teşekkür ederim,
    ancak okursan incelersen gibisinden lafları kullanman baştan hata incelemelerimden olumlu birşeyler çıksa zaten sormazdım neyse gelelim Bosch firmasının mescit olayına.
    Bosch'ta üst düzeyde çalışan arkadaşıma sordum ve cevabını aynen kopyalıyorum.

evet orda yazilan durumlar dogru. Sirkette mescit varmis,sonra birileri gelip isciye haber vermeden kapatmis. Iscilerde durumu basina mail atarak dünya alemi bilgilendirdiler. Basin da (Zaman, Vakit vs gazeteler) maden bulmus gibi habere atladilar. Sirket yönetimi de olay daha fazla büyümesin diye mescitleri tekrar actilar. Hemde eski mescitleri onararak, güzellestirerek.

Bence olay bir kere bastan yanlis. Büyük sirketlerin hicbirinde mescit yoktur, olmak zorunda degildir. Bosch markasini görünce atlayan basin, neden Koc grubu sirketlerinde (arcelik, Beko?) mescit olmadigini neden soruyor ? Yemez tabi, cünkü Koc grubu bu ülkenin en büyük reklamverenidir de ondan.
    O iscilerin yaptigi sirketi sirtindan vurmaktir, bicaklamaktir, ekmek yedigi yere ihanet etmektir.
    Mescit kurmak, isverenin zorunlu bir hizmeti degil, gönüllü bir uygulamasidir, ister öyle bir imkani sunar ister sunmaz. Dedigim gibi Türkiyedeki bircok isyerinde yoktur. Isyeri adi üstünde isyeridir, ayrica dinimizde "Kaza" denen bir uygulama vardir, gidersin mesai sonrasinda camide veya evinde kilarsin. Bunu haber yapanlarda ve ispiyonlayanlarda bence kesinlille art niyet var

Ayrica Bosch fabrikalarinda ücretsiz olarak Cuma ve Bayram namazina servis vardir, Ramazanda iftar saatlerinde özel yiyecek paketler verilir. Baska sirketlerde olmayan bircok özel uygulama ve güzellikler vardir.
    sunu da söylemem lazim,kriz dolayisiyla sirket normalde isten cikarmasi gereken isciyi sirtinda tasimaktadir. Is hacmi düsüsü nedeniyle yaklasik %30-35 düsmüstür, 4.000 iscinin de yaklasik 1.000 tanesi su an halen ihtiyac fazlasdir. Sirket esnek mesai uygulamasina gecti ve is olsun olmasin baz bir maasi garantiledi. Ama kimseyi isten cikarmadi. Bunlari yazmaz iste adi basin, Tofasta ve Renault da kriz basladigi anda binlerce kisi bir gecede kapinin önüne kondu, Bosch fabrikalarinda öyle bir uygulama yapilmadi. Isciler bos oturmasin diye sürekli egitimler veriliyor vs .
    Basin yargisiz infaz yapiyor, ne olur sizler yapmayin. Bosch olmasin diye Samsung markasina yönelirsen ülke istihdamina degil G.Kore istihdamina yardimci olursun. Bosch bu ülkede 100 yildir var. Ve özellikle Bursadaki dizel enjektör fabrikasina son 15 yilda nerdeyse 1milyar euro (evet 1 milyar euro) yatirim yapildi. 97 de 900 kisi olan calisan sayisi su an itibariyla 4.500 kisi (isci + memur). Yan sanayisi, taseronu derken nerden baksan 50.000 kisi ekmek yiyor. Elestirilerde biraz insafli olmak lazim.

• arkadaslar biz beyaz esya önerisi bekliyoruz banane mescit varmı yokmu fabrikada sanki biz hristiyan calıstırınca oda kilisesi tahsis ediyoruz insanlara bırakın böyle mesaj yazmayı konu beyaz esya bu konuda konusun ibadet etmek isyen insan hertürlü yapar ibadetini ha biri bunu bilerek engelliyorsada allah onun belasını verir zaten arkadas acıklamıs cuma günleri servis imkanı varmıs bütün yazıları okudum herkes sharp siemens samsung philips sony öneriyor kimse yerli mala tenezül etmiyor adamlar burda is yaparkende bizim gibi düsünmelerini istiyoruz zaten ne geldiyse basımıza iki yüzlülüğümüzden gelmistir

Afyonkarahisar da oturuyorum(merkeze uzak).Burada sharp veya samsung buzdolabı satış veya servis olup olmadıgını tam nereden ogrenebilirim ? Link bulamadım...

Fırın Profilo FRM 4081 W
    Camasır Profilo 1000 STR veya CTR
    Bulasık BOSH 53m02eu

Modellerinde karar kıldınm.Tek sorun buzdolabı.Afyonda servis sıkıntısı olacaksa baska markalara yonelmek durumundayım...,

Yardımı gecen ve fikirlerini paylasan herkese tesekkurler...

Orijinalden alıntı: gurgenli

...

Modellerinde karar kıldınm.Tek sorun buzdolabı.Afyonda servis sıkıntısı olacaksa baska markalara yonelmek durumundayım...,

Yardımı gecen ve fikirlerini paylasan herkese tesekkurler...

Gürgenli,

Sharp Buzdolablarının yetkili servisi İklimsa dır. Servis ağının yaygınlığını bu anlamda tahmin edebilirsin. Bir sorun olduğunda Servis ücreti 20TL dir. Uzun dönemde sorun çıkarması beklenen/çıkardığı bilinen Kapı Lastiği 12TL gibi bir rakamdır...

Orijinalden alıntı: gurgenli

Sitesinden baktım da sadece afyon/sandıklı ilçesinde iklimsa klima servisi gorunuyor.Kombi servisi ve iklimsa merkezi görünmüyor.Klima servisinde bakarlar mı ki bozuldugunda garanti kapsamında ?

Direk Buzdolabı Servisi yazmaz bence, arayıp bir sorman en iyisi... Sharp buzdolaplarına servis veriyor musunuz? gibisinden...

Bu Sharp SJ PT69R serisi buzdolabı (büyük konuşmamak kaydıyla) pek problem çıkarttığı duyulmamış bir model, iklimsa çalışanlarıda bunu vurguluyor. Ayrıca dolabı aldığında eve gelip onlar kurmak zorunda, o zaman tanışırsın çekincelerini sorarsın için öyle rahat edecektir bence...

Ayrıca şunuda vurgulamak lazım ki atasözü olmak yolunda ilerleyen "Beyaz Eşya şans işi...." diye bir laf var... Hayırlısı olsun diyelim...

• Samsung 8700rpa iyi gibi?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.