Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.535.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: DidaktiKitaplar

quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Görüşleriniz için çok teşekkür eder, şimdiden mutluluklar dilerim.
    Aldığınız buzdolabı ve fırın için üzülmeyin. Arçeliğin buzdolabı ve fırınları kaliteli oluyor.
    Çamaşır makinesinde ise, aradığınız özellikler doğrultusunda sizin de dediğiniz gibi 8 kg kapasiteli bir makine almanız daha iyi olacaktır. Tek kişilik yorganı rahat yıkarsınız ancak; çift kişilik yorgan sığar mı, daha önce denemediğimden yorum yapamıyorum.
    Model olarak da Siemens'in aşağıdaki ürününü öneririm. Alman malı, 1200 devir, çamaşır yüküne göre deterjan miktarı tavsiyesinde bulunma, 14 farklı leke için leke çıkarma fonksiyonu, 2 kg az kirli çamaşırı 15 dakikada yıkama gibi özellikleri mevcut:

Bunun fiyatı yüksek gelirse aşağıdaki modeli tavsiye ederim. Bu da Alman malıdır ancak, yukarıda yazdığım özelliklere sahip değil. Program ve fonksiyon olarak daha sade bir makine:
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=155121&productid=mtsiewm10s360tr

Merhaba,

Buzdolabı ve fırın konusunda sizden olumlu bir şeyler duymak içimi rahatlattı inanın. Çok teşekkürler.
    Çamaşır makinesinde ben de Bosch was24760 'a bakmıştım, sanırım benzer özellikteler. Siemens, siteden takip edebildiğim kadarıyla, kalite konusunda sıkıntı yaşanmayan bir marka. Siemens'i tercih edeceğim bu durumda.

Yardımınız için çok teşekkür ediyorum. Ve , böyle güzel bir erdeme sahip olduğunuz için sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Tekrar teşekkürler.

Ne demek, ben teşekkür ederim. Beğendiğiniz WAS 24760 modeli benim size tavsiye ettiğim 12S760TR ile birebir aynı makinelerdir. Fiyat veya tasarım olarak hangisini beğendiyseniz onu tercih edebilirsiniz. İyi geceler.

• Siemens konusund her türlü konuda bir yetkili bayii olarak yardımcı olabilirim pm yoluyla ulaşabilirsiniz iyi günler..
    Eskilerden bir siz kalmışsınız afacan bey:) ne candoğan62 arkadaşın yazılarını görebiliyorum son zamanlarda ne de memolixin:( Tavsiyelerinden mahrum etmezler umarım bizi.Unutmadan Sayın memolix, eşim jai-wai aldığımız samsung62UDEW'in merakla beklediğiniz fotolarını siteye ekledi:)
    Anneme buzdolabı almayı istiyoruz 1000 ytl-1200 ytl civarı olabilir. Anneme beni mahçup etmesin yeter:)Kadıncağız ne alıyorsa , ne alıyosak hep sorun çıktı maalesef çünkü bu siteyle henüz tanışmamıştım yoksa beko buzdolabı ,çamaşır makinesi alırmıydık:( Siemensin ses çıkaran tv side var.
    Ben nette baktığım modelleri yazıyorum.Modeller birbirine benzeyebilir çünkü ben bu konularda bir bilgiye sahip değil ve tavsiyelerinizi bekliyorum.İyi günler.
    samsung RT45EASW
    samsung RT41MBSW
    whirpoll ARC 4130
    samsung RT53MA

Orjinalden alıntı: hatıra
    Merhaba
    Eskilerden bir siz kalmışsınız afacan bey:) ne candoğan62 arkadaşın yazılarını görebiliyorum son zamanlarda ne de memolixin:( Tavsiyelerinden mahrum etmezler umarım bizi.Unutmadan Sayın memolix, eşim jai-wai aldığımız samsung62UDEW'in merakla beklediğiniz fotolarını siteye ekledi:)
    Anneme buzdolabı almayı istiyoruz 1000 ytl-1200 ytl civarı olabilir. Anneme beni mahçup etmesin yeter:)Kadıncağız ne alıyorsa , ne alıyosak hep sorun çıktı maalesef çünkü bu siteyle henüz tanışmamıştım yoksa beko buzdolabı ,çamaşır makinesi alırmıydık:( Siemensin ses çıkaran tv side var.
    Ben nette baktığım modelleri yazıyorum.Modeller birbirine benzeyebilir çünkü ben bu konularda bir bilgiye sahip değil ve tavsiyelerinizi bekliyorum.İyi günler.
    samsung RT45EASW
    samsung RT41MBSW
    whirpoll ARC 4130
    samsung RT53MA

Candoğan kardeşim tatilde, memolix arkadşımız ise düğün hazırlıkları yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden fırsat bulamıyorlar sanırım.
    Seçtiğiniz modeller gayet güzel. Samsung'ta 45EASW modelini tavsiye ederim. A sınıfı ve iç hacmi biraz daha büyük. Diğer model B enerji sınıflı ve iç hacmi daha ufak.
    Whirlpool ise verdiğiniz fiyat aralığında güzel bir üründür. İç hacmi Samsung'tan daha geniş ve A enerji sınıflı.
    Forumda görmüşsünüzdür belki, anılözler isimli arkadaş aldı, teslim alınca görüşlerini yazacaktı. Şu başlıkta inceleyebilirisiniz:
    donanımhaber forum
    Buzdolabı tavsiyesi (Sonunda Whirlpool 4198 alındı) » Sayfa 1 - 5
    http://forum.donanimhaber.com/m_24338149/tm.htm

RT53MA güzel bir model. Ancak aileniz kalabalık değilse iç hacmi biraz büyük gelebilir, ve gereksiz tüketime neden olabilir.
    Bu nedenle tercih şekliniz Whirlpool>>Samsung45EASW şeklinde olmalı. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 2 Ağustos 2008; 19:07:20 >

• arkadaşlar 1 ocak 2008 tarihinde samsung rs21 klmr buzdolabı aldım, dolaptan bir şikayetim yok fakat kullanma kılavuzunda su filitresini 6 ayda bir değişmeyi tavsiye ediyor zaten 6 ayın sonunda kırmızı ışık ile uyarıyı yaptı. servisine su filitresi almak istedğimi söyledim neredeyse 1 ay oldu hala bir cevap veremediler var veya yok dahi diyemiyorlar biz size ulaşacağızla geçiştiriyorlar. internetten bulup sipariş vereyim dedim nettede bulamadım. fiyat öğrenip sipariş verebileceğim bir yer varmı yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Afacan kardesimin de soyledigi gibi dugun hazirliklari ile ugrasiyorum bir de bunun yaninda is hayatini da eklersek pek firsat bulamiyorum.Hatira, cok tesekkur ederim fotolari gordum.Cok guzel bir urun almissiniz iyi gunlerde kullanin.Zaman buldukca girmeye calisacagim..Afacan herseyi halletmis masallah..
    Kolay gelsin

Orjinalden alıntı: memolix

Afacan kardesimin de soyledigi gibi dugun hazirliklari ile ugrasiyorum bir de bunun yaninda is hayatini da eklersek pek firsat bulamiyorum.Hatira, cok tesekkur ederim fotolari gordum.Cok guzel bir urun almissiniz iyi gunlerde kullanin.Zaman buldukca girmeye calisacagim..Afacan herseyi halletmis masallah..
    Kolay gelsin

Merhaba.
    Allah kolaylık versin memolix.Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.Sağolsun afacan arkadaşda tavsiyelerini bizden eksik etmiyor.

quote:

Merhaba
    samsung RT45EASW
    samsung RT41MBSW
    whirpoll ARC 4130
    samsung RT53MA

Candoğan kardeşim tatilde, memolix arkadşımız ise düğün hazırlıkları yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden fırsat bulamıyorlar sanırım.
    Seçtiğiniz modeller gayet güzel. Samsung'ta 45EASW modelini tavsiye ederim. A sınıfı ve iç hacmi biraz daha büyük. Diğer model B enerji sınıflı ve iç hacmi daha ufak.
    Whirlpool ise verdiğiniz fiyat aralığında güzel bir üründür. İç hacmi Samsung'tan daha geniş ve A enerji sınıflı.
    Forumda görmüşsünüzdür belki, anılözler isimli arkadaş aldı, teslim alınca görüşlerini yazacaktı. Şu başlıkta inceleyebilirisiniz:

RT53MA güzel bir model. Ancak aileniz kalabalık değilse iç hacmi biraz büyük gelebilir, ve gereksiz tüketime neden olabilir.
    Bu nedenle tercih şekliniz Whirlpool>>Samsung45EASW şeklinde olmalı. İyi akşamlar.

Mehaba afacan.
    Kafam iyice karıştı valla. Whirlpool arc 4130 artık yokmuş anılözer'de bunu, bana gönderdiğin linkte yazmış. 4138 almış kendisi."Teslim alınca fikirlerimi yazıcam " demiş ama yazmamış hala. Ben alanyada yaşıyorum burdaki vestel bayini aradım sordum 4138 de ellerinde yokmuş ama getirtebilirlermiş. Fiyatı 1.400 ytl imiş. Birde arc 4198 var onun fiyatıda 1.876 dan 1.679 a düşmüş.Alıcağımız ürün en fazla 1.500 ytl olur diye düşünmüştük ama Whirlpool un fiyatlarını duyunca yakın zamanda 1.750 ye aldığımız samsung 62udew geldi aklıma üste biraz daha ekleyip onumu alsam diyorum ki aldığımız gün zam geldiğini söylemişlerdi 2.000 ytl ye yükseldi filan diye. Annemler 3 kişi büyük gelir diye düşünüyorum 62udew. Samsung45EASW nun içi çok kullanışlı gibi gelmedi whirlpool 4138 in içi daha kullanışlı. Sence de tercihim 4138 den yanamı olmalı?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba
    samsung RT45EASW
    samsung RT41MBSW
    whirpoll ARC 4130
    samsung RT53MA

Mehaba afacan.
    Kafam iyice karıştı valla. Whirlpool arc 4130 artık yokmuş anılözer'de bunu, bana gönderdiğin linkte yazmış. 4138 almış kendisi."Teslim alınca fikirlerimi yazıcam " demiş ama yazmamış hala. Ben alanyada yaşıyorum burdaki vestel bayini aradım sordum 4138 de ellerinde yokmuş ama getirtebilirlermiş. Fiyatı 1.400 ytl imiş. Birde arc 4198 var onun fiyatıda 1.876 dan 1.679 a düşmüş.Alıcağımız ürün en fazla 1.500 ytl olur diye düşünmüştük ama Whirlpool un fiyatlarını duyunca yakın zamanda 1.750 ye aldığımız samsung 62udew geldi aklıma üste biraz daha ekleyip onumu alsam diyorum ki aldığımız gün zam geldiğini söylemişlerdi 2.000 ytl ye yükseldi filan diye. Annemler 3 kişi büyük gelir diye düşünüyorum 62udew. Samsung45EASW nun içi çok kullanışlı gibi gelmedi whirlpool 4138 in içi daha kullanışlı. Sence de tercihim 4138 den yanamı olmalı?

Merhaba. Dediğiniz gibi 4130 üretimden kalktı, onun yerine benzeri olan 4138 modeli çıktı. Samsung 45EASW'nun boyutları seçtiğiniz diğer modellere nazaran biraz daha ufak olduğu için iç hacmi de ufaktır. Zaten siz de yazmışsınız aynı şeyi. Whirlpool'da ise 403 litre net iç hacim var. 1400 lira bana biraz fazla geldi. Spot mağazalara sorun bir kere isterseniz.
    4198'in fiyatı bayağı düşmüş. Bu modelin iç hacmi de idealdir, 3 kişilik aile için çok geleceğini sanmıyorum.(440 litre) Aslında 4138 modeli bunun yanında pahalı kalmış. 4198 almak daha mantıklı gibi geliyor bana. Üstelik ayarlarını rahatça yapabileceğiniz LCD göstergesi de var. İç hacmi büyük gelirse 4138 de olabilir tabii. İyi günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba
    samsung RT45EASW
    samsung RT41MBSW
    whirpoll ARC 4130
    samsung RT53MA

Mehaba afacan.

Merhaba. Dediğiniz gibi 4130 üretimden kalktı, onun yerine benzeri olan 4138 modeli çıktı. Samsung 45EASW'nun boyutları seçtiğiniz diğer modellere nazaran biraz daha ufak olduğu için iç hacmi de ufaktır. Zaten siz de yazmışsınız aynı şeyi. Whirlpool'da ise 403 litre net iç hacim var. 1400 lira bana biraz fazla geldi. Spot mağazalara sorun bir kere isterseniz.
    4198'in fiyatı bayağı düşmüş. Bu modelin iç hacmi de idealdir, 3 kişilik aile için çok geleceğini sanmıyorum.(440 litre) Aslında 4138 modeli bunun yanında pahalı kalmış. 4198 almak daha mantıklı gibi geliyor bana. Üstelik ayarlarını rahatça yapabileceğiniz LCD göstergesi de var. İç hacmi büyük gelirse 4138 de olabilir tabii. İyi günler.

Merhaba afacan.
    Yukarda bir arkadaşın SAMSUNG un RT58EDEW modelini 3 taksitle 1.485 ytl ye aldığını okudum.Hemen telefona sarılıp burdaki samsung bayisini aradım bana o modele kredi kartına 10 taksit 1900 ytl dedi .Şaşırdım.Evet 7 taksit fazladan avantajım var ama yinede aradaki fark bana çok geldi. Galiba tavsiyen üzerine (Aslında 4138 modeli bunun yanında pahalı kalmış. 4198 almak daha mantıklı gibi geliyor bana.) bize 4198 yolu gözüküyor.
    Annemden yorumlarını alır yazarım buraya. Çok teşekkürler afacan. Görüşmek üzere.

• Valla 1485 liraya uzun vadeli bulsaydınız alın derdim ancak; 10 taksitle bile olsa 1900 lira bana çok geldi. 4198 sizin arayışalrınıza en iyi cevap veren model. İnşallah memnun kalırsınız. Şimdiden hayırlı olsun, iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 4 Ağustos 2008; 18:30:36 >

Orjinalden alıntı: sezar2

buradaki samsung bayi rtudew62 ye nakit 1900 fiyat veriyor. fiyat nasıl?

Merhaba.
    Biz 1 ay önce 62udew i 1.750 ye 9+3 taksitle aldık. Ve gittiğimiz gün zam geldiğini fiyatın 2.000 ytl yada 2.000 in üzerine çıktığını söylemişlerdi. Bulunduğunuz yer neresi bilmiyorum ama biz Alanya da yaşıyoruz. Alanya diğer yerlere göre pahalı bi yer ve nerdeyse büyük firmalar burdaki bir kaç kişinin tekelinde.Mesela vestel bayiler bir aileye ait yani hangi vestel bayisine gidersen git hepsinden duyacağın fiyatlar aynı olur.(spot mağazalar hariç tabiki) Demem o ki biz bu fiyata aldıysak bu taksit imkanıyla sizin nakit 1900 e anlaşmanız bana pahalı geldi. İnşallah daha uygun fiyata bulursunuz biz memnunuz dolabımızdan tavsiye ederim.Bakalım afacan ne diycek???

• quote:

quote:

Merhaba.
    Biz 1 ay önce 62udew i 1.750 ye 9+3 taksitle aldık. Ve gittiğimiz gün zam geldiğini fiyatın 2.000 ytl yada 2.000 in üzerine çıktığını söylemişlerdi. Bulunduğunuz yer neresi bilmiyorum ama biz Alanya da yaşıyoruz. Alanya diğer yerlere göre pahalı bi yer ve nerdeyse büyük firmalar burdaki bir kaç kişinin tekelinde.Mesela vestel bayiler bir aileye ait yani hangi vestel bayisine gidersen git hepsinden duyacağın fiyatlar aynı olur.(spot mağazalar hariç tabiki) Demem o ki biz bu fiyata aldıysak bu taksit imkanıyla sizin nakit 1900 e anlaşmanız bana pahalı geldi. İnşallah daha uygun fiyata bulursunuz biz memnunuz dolabımızdan tavsiye ederim.Bakalım afacan ne diycek???

o zaman en iyisi hepsiburada.com gibi güvenilir sitelerden ürün alabilirsiniz.

• Merhaba,
    Forumun bir çok alanda kullanmama rağmen, beyaz eşya kısmının hiç bu kadar faydalı olabileceği aklıma gelmemişti. Bilgilerini, tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

Ev taşıyacağımızdan 3 beyaz eşyaya ihtiyacımız var. Buzdolabı, bulaşık makinesi ve fırın. Aşağı yukarı 2500-2800 ytl bütçe ayırdık, çok ucuz ve basit özellikli ürünler istemiyoruz ama çokda üst modellere bakmıyoruz örneğin 4 programlı bulaşık makinesi yeterlidir gibi.

Genelde yerli markaların hepsi için bir olumsuz görüş izlenimi edindim forumdan. Bizde siemens yada bosch almayı düşünüyorduk ve aşağıdaki modellere bakıyorduk.

Siemens
    Buzdolabı : KDN40A00NE
    Bulaşık makinesi : SE24E232TR
    Fırın : HM625201T

Bosch
    Bulaşık makinesi :SGS43E12TR
    Fırın : HSV625020T

bu ürünler için düşünceleriniz nedir yada önerebileceğiniz alternatif marka/modeller ? (samsung hariç)

şimdiden teşekkürler.

saygılar.
    HT : Denon AVR3400 / Mission M71 Set

• quote:

quote:

Merhaba.

Merhaba. Fiyat bana da biraz yüksek geldi. En azından peşin 1750 olmalıydı bence. 10 taksit olsaydı neyse, ancak peşin 1900 lira çok. Mesela ereyon.com'daki fiyatı 1658 lira ve Axess karta vade farksız 6 taksit:
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=74947

quote:

Orjinalden alıntı: casparza

Merhaba,
    Forumun bir çok alanda kullanmama rağmen, beyaz eşya kısmının hiç bu kadar faydalı olabileceği aklıma gelmemişti. Bilgilerini, tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

Ev taşıyacağımızdan 3 beyaz eşyaya ihtiyacımız var. Buzdolabı, bulaşık makinesi ve fırın. Aşağı yukarı 2500-2800 ytl bütçe ayırdık, çok ucuz ve basit özellikli ürünler istemiyoruz ama çokda üst modellere bakmıyoruz örneğin 4 programlı bulaşık makinesi yeterlidir gibi.

Genelde yerli markaların hepsi için bir olumsuz görüş izlenimi edindim forumdan. Bizde siemens yada bosch almayı düşünüyorduk ve aşağıdaki modellere bakıyorduk.

Siemens
    Bulaşık makinesi : SE24E232TR
    Fırın : HM625201T

Bosch
    Bulaşık makinesi :SGS43E12TR
    Fırın : HSV625020T

bu ürünler için düşünceleriniz nedir yada önerebileceğiniz alternatif marka/modeller ? (samsung hariç)

şimdiden teşekkürler.

saygılar.

İyi günler. Öncelikle bu markalardan seçtiğiniz fırın, bulaşık makinesi ve buzdolabı aynı modellerdir. Bulaşık makinesi temel özelliklere sahip sade bir cihazdır. Fırın da aynı şekilde geniş iç hacme, 1 gözü Wok ocak olarak adlandırılan çift halkalı yanma sistemine, ve gaz emniyet sistemine sahip güzel bir cihazdır. Ancak aynı şeyleri buzdolabı için söyleyemeyeceğim. Bosch ve Siemens'in yerli üretim buzdolapları çok şikayet alan, ve kullananların pek memnun kalmadığı modellerdir. Bunun yerine size beğendiğiniz modelden daha geniş iç hacme sahip olan Whirlpool'un aşağıdaki modelini tavsiye ederim. Fiyatı seçtiğiniz buzdolabı ile hemen hemen aynıdır:
    http://www.whirlpool.com.tr/TR/urun_detay.aspx?uid=20213043&lgid=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 5 Ağustos 2008; 17:06:32 >

• Sayın afacan,
    Yorumlarınıza teşekkürler, açıkcası aynen bende de bulaşık makinesi ve fırını sorun etmezken dolap içime pek sinmedi.
    Dün bayide başka bir bosch 40631 diye üst bölmesi daha büyük, daha şık gözüken bir model tavsiye ettiler hemen hemen aynı fiyat. Ama anladığım kadarıyla bosch-siemens dolaplarda model ayrımı olmadan bir genel memnuyetsizlik var. Önerdiğiniz whirlpool'a bakacağım, çok düz bir model gözüktü bana. Biraz da bütçeyi zorlasak ne tavsiye edersiniz 2000lere çıkmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 6 Ağustos 2008; 10:47:35 >
    HT : Denon AVR3400 / Mission M71 Set
  • quote:

Orjinalden alıntı: casparza

Sayın afacan,
    Yorumlarınıza teşekkürler, açıkcası aynen bende de bulaşık makinesi ve fırını sorun etmezken dolap içime pek sinmedi.
    Dün bayide başka bir bosch 40631 diye üst bölmesi daha büyük, daha şık gözüken bir model tavsiye ettiler hemen hemen aynı fiyat. Ama anladığım kadarıyla bosch-siemens dolaplarda model ayrımı olmadan bir genel memnuyetsizlik var. Önerdiğiniz whirlpool'a bakacağım, çok düz bir model gözüktü bana. Biraz da bütçeyi zorlasak ne tavsiye edersiniz 2000lere çıkmadan.

İyi günler. Dediğiniz gibi Bosch ve Siemens'in genel olarak buzdolapları sorunlu oluyor. (gardrop tipi, XL ve XXL serisi hariç.)
    Önerdiğim Whirlpool'ı beğenmediyseniz aşağıdaki modelini inceleyebilirsiniz. Hem ayarlarını kolayca yapabileceğiniz LCD ekrana sahip, hem de iç hacmi daha geniş. Fiyatı 1650 ytl civarındadır:
    http://www.whirlpool.com.tr/TR/urun_detay.aspx?uid=20213130&lgid=8

Whirlpool’a alternatif olarak aşağıdaki Samsung’u da öneririm:
    http://www.basarionline.com/index.php?p=show&pid=227&k_id=14&kn=Buzdolab%FD

1750 ytl ve yukarısı için bu modeller olabilir:
    http://www.evimizinherseyi.com/index.php?page=urun_detay&kat=22&alt_kat_id=143&id=6023
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=6248&k_id=13&kn=Buzdolab%FD
    http://www.basarionline.com/index.php?p=show&pid=111&k_id=14&kn=Buzdolab%FD

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.