Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.535.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Aldıktan sonra ithal veya türk üretimi olduğunu öğrenince ne yapmayı düşünüyorsun?
  • arkadaşlar henüz bana bir fikir söylemediniz LÜTFEN YARDIMCI olurmusunuz taşınacağız ve ben bekletiyorum, burdaki değerlendirmelere göre ankastre fırın alacağım samsung veya hotpoint ariston(tek gözlü kullanabilirlikten dolayı) HANGİSİ?? özellikle KULLANANLARDAN yorumlar..teşekkürler....

Lg life's good tavsiye edilebilir ya hep samsung'a takılmışsınız.

http://www.biralisveris.com/index.php?kgos=&m_id=300&k_id=117&p=list&kgos=

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Aldıktan sonra ithal veya türk üretimi olduğunu öğrenince ne yapmayı düşünüyorsun?

taksıtle alacagım ıcın ıstersem uzerıne para verıp daha ıyısını alabbılrım o yuzden sormustum sız eger bılıyosanız cevaplarsanız sevınırım veya makınelerın nasıl oldugu hakkında yorum yaparsanız sevınırım..

xbox live : kenanbal
  • Ben kombi dahil tüm evin gri eşyasını Bosch aldım. Memnunum...

çamaşır makinesi profilo cm1000bgtr

bulaşık makinesi profilo bm4292 nasıl ürünler? yine onlara alternatif gri olarak ne tavsiye edersiniz?

yine profilodan gri renkte buzdolabı ne tavsiye edersiniz?

Orijinalden alıntı: ugur1706

candoğan hocam degerlı yorumlarını esırgemezsen sevınırım boshdan camasır makınası wae1826ktr ve buzdolabı olarakta KDN 45v03 modelını aldım sızce urunler nasıl ıthal mı yoksa turkıyede mı uretılmıstır.sımdıden tsk ederım..

candoğan hocam yorumlarınızı bekliyorum bu ürünler iyi mi acaba..

xbox live : kenanbal
  • http://kampanya.darty.com.tr/kamikaze_21ekim.htm

darty de ki Bu ürünler için fiyat / kalite durumu nedir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 21 Ekim 2009; 14:26:26 >

Orijinalden alıntı: hayrettin100

Bosh aldim ama bu haberi okuyunca pisman oldum.Keske almasaydim.

'İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim'. Bu slogan, dünyaca ünlü elektronik eşya üreticisi Bosch'un kurucusu Robert Bosch'a ait. Şirket, reklamlarında da insana verilen değeri özellikle vurguluyor, ancak Bursa'da faaliyet gösteren dizel fabrikalarında bu güveni yerle bir edecek uygulama hayata geçirildi.

Yıllardır açık olan odaların kapılarına ise 'Mescitler kapatıldı. Yönetim' yazısı asıldı. Soyunma odalarında namaz kılanlar da amirleri aracılığıyla uyarıldı: "Tekrarı halinde işten atılırsınız." Yazıya rağmen fabrikada mescit bulunmadığını ileri süren firmanın açıklaması ise manidar: "Çalışma saatleri, mesai harici etkinliklere imkân vermemektedir."

KURULUŞUNDAN İTİBAREN
    Bosch'un Bursa'daki dizel fabrikası 1972 yılında faaliyete geçti. 4 blokta üretim yapan fabrikada soyunma dolaplarının yanında 3 oda kuruluşundan itibaren mescit olarak kullanılıyor. Fabrika işçileri yıllarca bu mekânlarda 'mesai ücretini ödeyerek' namazlarını kılmış. Çalışanların verdiği bilgiye göre namaz kılmak isteyenler yönetimin hazırladığı formu doldurarak her vakit için 15 dakika olmak üzere aylık 6 saat ücretlerinin kesilmesine rıza göstermiş. Bordrolara doğrudan yansıtılmasa da kesinti yapıldığı için birim amirleri kimsenin namaz kılmasına itiraz etmemiş.

28 Şubat postmodern darbe sürecinde bile namazlarını kılabilen işçilere baskılar yaklaşık 2 yıl önce başlamış. Yönetim önce çalışanların sakalını kestirmiş, karşı çıkanları çeşitli bahanelerle işten atmış. Sonra da cuma namazlarına gidişler engellenmiş.

MESCİTLER KAPATILDI
    İbadetlerini yerine getirme konusunda sıkıntı yaşayan çalışanlar, geçtiğimiz günlerde mescide indiklerinde büyük şok yaşadı. Üç binadaki odaların kapısına asılan 'Mescitler kapatıldı. Yönetim' uyarısını görenler ne yapacaklarını şaşırdı. Alternatif arayan bazı işçiler, soyunma dolaplarının yanına serdikleri ceketleri üzerinde namaz kılmaya başladı. Ancak yönetim bunu da yasakladı. Bölüm amirlerini e-posta ile uyaran yönetim, çalışanları işten çıkarma tehdidinde bulundu.

Bosch Sanayi ve Ticaret Ülke İletişim Koordinatörü Belin Alev, iddiaların gerçekleri yansıtmadığı görüşünde. Bursa fabrikalarında mescit bulunmadığını savunan Alev'in konuya ilişkin açıklaması şöyle: "Çalışanlara karşı adil ve eşit davranmayı ilke edinen Bosch'un dünyada üretim yaptığı hiçbir fabrikasında, ibadet için tahsis edilmiş özel bir alan yok. Bu uygulama Türkiye için de geçerli. Toplu iş sözleşmesi hükümlerine göre çalışanlarımızın günlük 7,5 saat çalışma ve 20 dakika dinlenme süreleri belirlenmiştir. Belirlenmiş olan çalışma saatleri, mesai harici etkinliklere imkân vermemektedir."

Candoğan Bey

Bu mevzu beni Bosch marka ürün almaktan vazgeçirdi. Kısa zaman içinde çamaşır makinesi ve buzdolabı alacağım. Bosch ve siemens haricinde hangi marka ve model almalı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

http://kampanya.darty.com.tr/kamikaze_21ekim.htm

darty de ki Bu ürünler için fiyat / kalite durumu nedir arkadaşlar?

Hocam,

Ben de gönderdiğin broşürdeki çamaşır makinesini araştırıyorum şu an.. Forumdan bulabildiğim kadarı ile Candogan bey olumlu yorum yapmış bu model için.. ama bildiğim kadarı ile ürün 2-3 sene önce piyasaya çıkmış bir makina, özellikleri tatmin edici gibi gözükse de teknolojisi daha yeni bir model tercih edilebilir mi bilemiyorum.. fakat 699 TL de 6 kg 1000 devir bir makina için (electrolux oldugunuda göz ardı etmeyelim) çok iyi bir fiyat görünüyor.

Candogan bey ve diğer üstadlar,

Electrolux EWF10470W çamaşır ve FAAAUTO bulaşık makinaları için yorumlarınızı alabilirsek çok seviniriz.
    Şimdiden teşekkürler...

• Bende daha yeni Profilo CM 1001 Çamaşır makinası aldım fakat BOSCH bizim ülkemizde hem para kazanıp hemde örfümüz töremiz ve inancımıza saygı duymaması benide üzmüştür bunu değerlendireceğim ve çocuklarıma anlatacağım.Kimki değerlere saygısı yok insanlığada yoktur.

Orijinalden alıntı: zamanlama

Bende daha yeni Profilo CM 1001 Çamaşır makinası aldım fakat BOSCH bizim ülkemizde hem para kazanıp hemde örfümüz töremiz ve inancımıza saygı duymaması benide üzmüştür bunu değerlendireceğim ve çocuklarıma anlatacağım.Kimki değerlere saygısı yok insanlığada yoktur.

bu arada bursa bosch geçen hafta geri adım atarak, kapattığı mescitleri tekrar açılacağını duyurdu. Hemen açılmamasının nedeni şirket olarak jest yaparak bu ortamları tadilattan geçirecek olmasıymış. Fakat aynı haberde şuda var, mescitler sadece mola saatlerinde açık olacağı söyleniyor..
  • Ben 2000 yılında beyaz eşyalarımı alırken tamamen Beko dan yana davrandım. Daha o zamanlarda şofbende sorun yaşamış ve servistende tam bir çözüm alamamıştım. aradan 7 yıl geçti arçelik fırın aldım. ama servisi hiç iyi değil, daha getirirken arka sacını eğdiler ve öylece bırakıp gittiler. Servisine defalarca başvurmama rağmen 15 günden fazla oyaladıktan sonra kerhen gelip fırının arkasındaki sacı değiştirdiler. Buz dolabı da çok yakıyor, çamaşır ve bulaşık makinelerimde malesef tat vermiyor.
    Beyaz eşyalarımı değiştirmeyi düşünüyorum. Eşim ile Bosh üzerinde yoğunlaşmıştık, Buzdolabında 56a00, bulaşık makinesinde 58m12, çamaşır makinesinde wae20462tr düşünüyorduk. Yorumları okuduktan sonra buzdolabında samsung bakmaya karar verdim. Umarım servis noktasında ve ürünlerde memnun kalırım.
    sn26m890
    kg57np71 (samsung alacaktım ama ithalatçı firma sürekli değişiyor diyerek vazgeçirdiler)
    3ünden de çok çok memnunum açıkçası.
    bulaşık makinesi favorim.çalışıp çalışmadığı belli değil,o kadar sessiz.
    beyaz eşya biraz da şans.ama ben doğru tercihler yaptığımı düşünüyorum.Kullandığım birkaç ürün daha var onları da tavsiye ederim,çok memnunum.
    Miele s5211 elektrik süpürgesi.halıları şaha kaldırıyo resmen.
    diğeri de philips lcd.pfl8404.
    umarım yeni eşya alacaklara yardımım olur.

Orijinalden alıntı: shift_rk

quote:

Orijinalden alıntı: zamanlama

Bende daha yeni Profilo CM 1001 Çamaşır makinası aldım fakat BOSCH bizim ülkemizde hem para kazanıp hemde örfümüz töremiz ve inancımıza saygı duymaması benide üzmüştür bunu değerlendireceğim ve çocuklarıma anlatacağım.Kimki değerlere saygısı yok insanlığada yoktur.

bu arada bursa bosch geçen hafta geri adım atarak, kapattığı mescitleri tekrar açılacağını duyurdu. Hemen açılmamasının nedeni şirket olarak jest yaparak bu ortamları tadilattan geçirecek olmasıymış. Fakat aynı haberde şuda var, mescitler sadece mola saatlerinde açık olacağı söyleniyor..

Bosch un yaptığı terbiyesizliğe özür dilemiş olduğundan haberim yok.
    Ben evimde beyaz eşyayı Bosch ve Siemens kullanırken bu çirkin hareketleri nedeniyle fikrimi değiştirdim. Annem için buzdolabı ihtiyacı ortaya çıktı. Dün 1.114 TL ye Samsung RT 58 EDEW modelini aldık. (Word karta 5 taksit) Bugün gelecek, servis gelip çalıştırınca nedir ne değildir görmeye başlayacağız.
    Bilmediğimiz, denemediğimiz bir marka. Bosch senelerdir kullandığım ve de şikayetim olmadığı halde adamlar kendilerinden soğuttular.
    Neyse hayırlısı bakalım. Bundan sonra Samsungcu oluruz belki. Ya da yandım Allah deriz.

• arkadaşlar,
    çok acil LG WD-12391TDK makineyi kullanan arkadaşlar var mıdır, makine hakkında yorumlarınız nelerdir?
    teşekkürler

Orijinalden alıntı: demoX

arkadaşlar,
    çok acil LG WD-12391TDK makineyi kullanan arkadaşlar var mıdır, makine hakkında yorumlarınız nelerdir?
    teşekkürler

Şimdilik bir şikayetim yok. Türkçe ve kolay kullanımlı bir panel yapmışlar. Tüm kontroller dijital.Bana göre sessiz çalışıyor.
    Küçük ekranından kalan süreyi ve hangi aşamada olduğunu takip edebiliyorsunuz. Aynı zamanda yıkama işlemini istediğiniz bir saatte başlatabiliyor.
    Yıkama bittikten sonra ikaz sesi verip kendini kapatıyor. Yıkama programları bana göre yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iko68 -- 1 Kasım 2009; 4:28:31 >
  • Merhaba
    Öncelikle burada verdiğiniz bilgiler marka ve model belirlememde çok yardımcı oldu tşk ederim.

Ben buzdolabı için Samsung'un SR-L629EVS modelini tercih etmiştim. Çok güzel bir ürün ama kapağının açılma mesafesi geniş olduğundan bizim mutfağa sığdırma şansımız olmadı. Bu nedenlede bu üründen vazgeçmek zorunda kaldım.

Ailemiz kalabalık olduğu için geniş bir buzdolabı tercih etmek zorundayım.
    Samsung'un RSA1NTPE modeliyle
    Profilo'nun BD 6040 VNF modeli arasında karar veremedim.

Profilo'nun iç dizaynı hoşuma gitti. İkisi aradında pek fazla bir hacim farkı yok zaten. Ama Profilo markasını hiç kullanmadım ve Bosh-Siemens-Profilo'nun aynı olduğu için Bosh'taki ses olayının profiloda da olabileceği endişesiyle tereddütte kaldım.

Birde Samsung 1900 Profilo ise 2400 TL civarında acaba hangisini tercih etmeliyim. Yada önereceğiniz başka bir model varmıdır?

• Herkes VESTELden şikayetçi valla....A dan Z ye herşeyim VESTEL....Bir problemim şikayetim olmadı......Etrafımdaki arkadaşlarıma eşim dostlarımada vestel önerdim ve aldırdım.sonuçta zorluya ait yerli bir mal.fabrikası manisada.yedek parçada bir sorun yok.bir zamanlar sorunları olduğunu duydum.ama şu son 4-5 senede ürünlerini gerçekten çok iyiye götürdü.eninde sonunda her cihaz bir arıza yapıcak.arıza yapmayan diye bir şey yok.iyi bakarsan dikkatli kullanırsan her cihazın ömrü uzun olur.benim vestellerimde problem çıkmıyor.başkasında çıkabilir.Elektronik ürün arıza yapablir.Önemli olan servisinin iyi olması.buda ustasından ustasına değişiyor tabi ki.Ben memnunum ve elektronikte olsa beyaz eşyada olsa vestelden vazgeçmem.saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalkaan -- 4 Kasım 2009; 20:02:42 >

// Avuç İçi İle Direksiyon Çevirenler Kulübü \\
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.